Yamaha YH-5000SE

Hinta

5 699,00 (sis. alv)


Toimitusaika: 6-12 arkipäivää

Huippuluokan kuulokkeet, joiden ainutlaatuiset ORTHODYNAMIC™-elementit tuottavat huipputarkan, luonnollisen ja dynamiikkariittoisen äänen.

 

 • Yamaha ORTHODYNAMIC™-kaiutinelementtien tarkkuus takaa erinomaisen suorituskyvyn
 • Erittäin kevyt ja ohut kartio toistaa musiikin vaihtelevan dynamiikan todenmukaisesti
 • Suuressa kotelossa on japanilaisvalmisteinen ruostumattomasta teräksestä valmistettu Dutch Weave -metalliverkko ja kaareutuva ulkonema
 • Magnesiumrunko on kevyt ja erittäin kestävä
 • Kaksikerroksinen kuulokesanka ja portaaton liukusäädin takaavat käyttömukavuuden
 • Mukana kahdenlaiset korvatyynyt (nahka ja mokkanahka)
 • Mukana kaksi hopeapinnoitettua OFC-kaapelia: 3,5 mm (3-napainen pistokekaapeli) ja 4,4 mm (5-napainen tasapainotettu pistokekaapeli)
 • Mukana kuuloketeline
 • Valmistettu Japanissa Yamahan Kakegawan-tehtaalla, jossa valmistetaan myös flyygelien ja audiokomponenttien lippulaivamalleja

 

Nyt myymälässä – tule kuuntelemaan hienoa ääntä huippumukavalla käyttämukavuudella ja keveydellä maustettuna!

 

Yamahan alkuperäiset ORTHODYNAMIC™-kuulokkeet valloittivat hifiharrastajat 1970-luvulla maineikkaasta HP-1-mallista alkaen. Olemme uudistaneet nämä kaiutinelementit hyödyntämällä uusinta teknologiaa ohuessa kaiutinkartiossa ja kelan kuvioinnissa. Olemme toteuttaneet useita innovatiivisia toimenpiteitä äänenlaadun heikkenemisen minimoimiseksi, kuten poistaneet perinteisten kuulokkeiden kiinteän keskusrakenteen, varmistaneet muodon pitävyyden samankeskisillä ympyräpoimuilla ja kuviovahvistuksella ja välttäneet käyttämästä magneettisia aineita elementin läheisyydessä. Kaikki nämä mahdollistavat autenttisen äänen, jota on miellyttävä kuunnella mutta joka on silti erittäin responsiivinen.

Ohutkalvoisen kaiutinkartion taustalla on lukemattomia prototyyppejä, tarkkoja mittauksia ja perusteellista analysointia. Se on valmistettu etsaamalla äänikela ainutlaatuisella kuviolla kalvon molemmin puolin ja poimuttamalla sitä hieman. Tämä vähentää painoa merkittävästi verrattuna perinteiseen dynaamiseen kaiutinelementtiin. Se reagoi erinomaisesti ja tuo esiin musiikin hienovaraiset vivahteet ja herkän tunnelman. Lisäksi molemmille puolille sijoitetut, tehokkaasti läpäisevät mikrorei’itetyt ilmavaimentimet varmistavat kartion hallitun liikkeen, mikä mahdollistaa tarkan äänentoiston heikentämättä musiikin eloisuutta. Ainoastaan ulkokehältä kiinnitetyn kalvon pyöreä muotoilu mahdollistaa esteettömän liikkeen sekä poikkeuksellisen täyteläisen ja selkeän alataajuuksien toiston.

Kotelon runko on valmistettu magnesiumista, joka vaimentaa värinää yleisistä metalleista tehokkaimmin ja on sekä kevyttä että erittäin kestävää. Kuulokkeiden runko painaa vain 320 grammaa, minkä ansiosta kuulokkeet tuntuvat miellyttäviltä ja huomaamattomilta myös silloin, kun niitä käytetään pitkiä aikoja.

Sangan varsi on ruostumatonta terästä, ja sen optimaalinen sivuttaispaine pienentää korviin kohdistuvaa jo ennestään pientä rasitusta entisestään, mikä lisää käyttömukavuutta pitkäkestoisessa kuuntelussa. Päähän suorassa kosketuksessa oleva keskipaksu tyyny on tikattu kolmiulotteisesti, ja se istuu joustavasti jakaen pintapaineen tasaisesti. Portaattoman liukusäätimen avulla sangan voi säätää juuri omaan päähän sopivaksi.

YH-5000SE-kuulokkeissa on laadukkaat irrotettavat kaapelit, jotka tarjoavat joustavuutta todellisille hifiharrastajille. Mukana toimitetaan kaapelit tasapainotettua ja tasapainottamatonta liitäntää varten: erikoisvalmisteinen 3,5 mm:n 3-napainen pistokekaapeli ja 4,4 mm:n tasapainotettu 5-napainen pistokekaapeli. Kaapelin ydin koostuu hopeapinnoitetusta OFC-kaapelista, joka tuottaa selkeät keski- ja ylätaajuudet ja ilmeikkäät matalat äänet. Tarkka punonta estää signaalien mahdollisen yhdensuuntaisuuden, jolloin kaikki äänet välittyvät mahdollisimman puhtaasti ja äänikuva on tarkka ja avara.

Jotta kuuntelijat voisivat uppoutua äänimaailmaan täydellisesti, kuulokkeiden on oltava mukavat päässä, erityisesti pitkäkestoisessa käytössä. Tämän vuoksi YH-5000SE-kuulokkeet sisältävät kahdet erityyppiset korvatyynyt. Nahkaversiossa on lampaannahkaa etupuolella ihokontaktikohdissa, sillä se imee kosteutta ja tarjoaa suojaa hajuilta. Ulkoreuna puolestaan on erittäin joustavaa, rei’itettyä synteettistä nahkaa ja sisäpuolella on hyvin ilmastoitu verkko, minkä ansiosta äänikuva on tarkka ja äänikenttä kirkas. Mokkanahkamallissa puolestaan käytetään Toray Ultrasuede® -materiaalia, joka on ylellinen mokkapintainen kuitumateriaali. Sitä käytetään muodin ja sisustuksen lisäksi autojen ja lentokoneiden verhoilussa, urheiluvarusteissa sekä älypuhelinten ja mobiililaitteiden koteloissa ja lisävarusteissa. Tämän materiaalin ansiosta voit nauttia entistäkin pidemmästä kuuntelukokemuksesta, sillä se istuu joustavasti ja tuottaa erittäin lämpimän äänen.

YH-5000SE-kuulokkeiden tuotanto edellyttää erittäin korkeaa teknistä kapasiteettia ja tarkkuutta aina elementtien valmistuksesta kokoonpanon viimeistelyyn asti. Tästä syystä tämä ainutlaatuinen malli valmistetaan Japanissa Yamahan Kakegawan-tehtaalla, jossa käsitellään flyygelien ja audiokomponenttien lippulaivamalleja. Laitoksen laadunvalvonta on äärimmäisen tiukkaa, ja jokainen yksilö on ammattitaitoisten käsityöläisten asentama. Toimitukseen päätyvät vain ne kappaleet, jotka läpäisevät tiukat tarkastukset. Laadukasta käsityötä. Made in Japan.

Takuu 5 vuotta

” AUDIO Highlight. High-End Klasse. Yksi kolmesta kuulokkeesta, joka on saanut korkeimman pistemäärän äänenlaadusta 100 punkte. ”  AUDIO (4/2023)

” Kerralla kuninkuusluokkaan. Käyttömukavuus kuosissa. Eipä tarvinnut kauaa kuulokkeita kuulostella, kun havaitsi, miksi vertailuluureina toiminut Sennheiser HD800, paranneltunakin, vaikutti YH-5000SE:n rinnalla hieman, hmm, sanoisinko yksioikoiselta. Ja bassoiltaan ponnettomalta. Yamahan alapäästä löytyi tarvittaessa sekä ulottuvuutta ja kontrollia että voimaa kaikentyyppisen musiikin uskottavaan esillepanoon. ”  Jaakko Eräpuu / HIFIMAAILMA (2/2023)

” Sound 5 stars – Build 5 stars – Features 5 stars – Overall 5 stars. In our view, they justify their high price with a depth of ability that we haven’t come across at this level before. We are deeply impressed by the YH-5000SE*s dynamic ability.”  WHAT HI-FI (July 2023)

YH-5000SE on näyttävä paluu high-end-kuulokkeiden areenalle yhdeltä huippuluokan planaari-magneettisen teknologian pioneerilta, ja sen historia ulottuu Yamahan kuuluisiin 1970-luvun HP-1-malliin.

Näiden ultrakevyiden over-ear-kuulokkeiden moderni muotoilu ja työnlaatu on mahtavaa, aina painekontrolloidusta avoimesta takakotelosta,  valittaviin kaksiin ensiluokkaisiin korvatyynyihin.

Kuulokkeiden dynaaminen suorituskyky ja yksityiskohtien tunne sekä läheisyys, saavat lähes hengen salpaamaan.

Huippuluokan kuulokkeissa on olemassa monia haastajia, mutta Yamahan uudella lippulaivalla on epäilemättä voima, johon on syytä varautua.

Kanske världens bästa hörlurar. Direkt mot toppen! +Kvalitet och komfort +Stor, musikaliskt följsam ätergivning ”  Hifi & Musik (10/2023)

” Product of the Year 2023 Award ”  WHAT HI-FI

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.

  Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
YH-5000SE
General Features Headphone Type Over-Ear
Housing Open-back
Driver ORTHODYNAMIC (Planar magnetic)
Frequency Response 5 Hz – 70 kHz
Sensitivity (SPL) 98 dB/mW (at 1 kHz)
Weight 320 g
Impedance 34 Ω (at 1 kHz)
Accessories Cable Unbalanced cable: 3.5 mm (with 6.3 mm screw-on adaptor), Balanced cable: 4.4 mm 5-pole plug
Earpad Leather: Sheep skin leather / PU leather, Suede: Ultrasuede
Others Headphone stand: Dimension: W118 x H283 x L146 mm, Weight: Approx. 980 g, Material: Aluminum alloy / Copper alloy