Meze ELITE Tungsten

Hinta

4 000,00 (sis. alv)

Toimitusaika: 2-5 arkipäivää

Meze Audio ELITE Tungsten on valmistajan uusin taidonnäyte huippukuulokkeiden saralla. Tungsten on tyylikkään titaaninmusta versio Elite-huippumallista. Saatavissa edelleen myös silver/black-viimeistelyllä.

“ELITEN kohdalla olemme luoneet jotakin, joka murtaa kuulokkeiden suunnitteluun ja tekniikkaan liittyvät esteet sekä siirtyy uudelle taiteen ja kauneuden tasolle. Seuraten jo aiemmin onnistuneen kumppanuuden jalanjäljissä, yhdessä Rinaro Isodynamicsin kanssa onnistuimme ylittämään odotuksemme jälleen kerran, luomalla jotakin aikaa kestävää. Se ei ole massatuotantoa; se on käsityötä, joka herättää taianomaisen ihmeen ELITE-mallissa, tehden siitä jännittävän, ja nämä ovat arvoja, jotka valitsemme yhdenkään oikotien asemasta.” 
– Antonio Meze, Meze Audion johtava suunnittelija ja perustaja

ELITE Tungsten vie Empyreanin arvostetun äänenlaadun entistäkin korkeammalle. Elementtien uusi Rinaro Parus® -kalvo on uuden polymeerikäsittelyn ansiosta entistä kevyempi ja suorituskykyisempi. Kompleksisen käsittelyn yhteydessä syntyvä kalvon kristallimainen mikrorakenne on höyhenenkevyt, mutta tarjoaa poikkeuksellisen jäykkyyden ja vakauden.

ELITE Tungsten sisältää hengästyttävän määrän uutta ajattelua ja teknologiaa hämmentävän keveissä, uskomattoman kauniisti käsin tehdyissä ja ultramukavissa huippukuulokkeissa. Laadun tunnistaa jo alumiinista kuljetussalkkua avatessa.
Yli 30 vuoden tutkimus- ja kehitystyö johti Empyreanin kohdalla ensimmäisen isodynaamisen hybridi-asetellun elementin luomiseen. Meze Audio on jatkanut 2018 ilmestyneen Empyrean-kuulokkeen pohjalta elementin kehitystyötä yhdessä Rinaron kanssa. Tuloksena on yksi markkinoiden kevyimmistä ja edistyksellisimmistä tasomaisista magneettijärjestelmistä. Empyreania ja ELITEä varten suunnitellussa ainutlaatuisessa elementissä on edestakaiset spiraalin muotoiset puhekelat, joiden muoto mahdollistaa äänen kohdistamisen tarkemmin korvan luonnollisen muodon ehdoilla. Elementti kohdistaa tarkemman ääniaallon yli 10 kHz:n alueella parantaen äänikuvaa ja instrumenttien lokalisointia, vähentämällä ääniaaltojen heijastumia ja viiveitä.
Yksi monista innovatiivisista piirteistä liittyy magneettiseen korvatyynyn kiinnitykseen, joka hyödyntää elementin tuottamaa magneettikenttää tyynyn pitämiseksi paikallaan. Samalla rakenne ohjaa magneettikenttää takaisin elementtiin parantaen sen tehokkuutta, mutta kuulijaan kohdistuva magneetin hajakenttä jää pieneksi.
ELITE Tungstenin korvakuppien alumiinisen ulkorangan viimeistelyn taso on omaa luokkaansa. Jokaisen kupin CNC-työstöön kuluu aikaa yli 20 tuntia. Kuulokkeiden käyttömukavuus on omaa luokkaansa. Patentoidut ripustussiivet laajentavat nahkaisen pääpannan kosketuspintaa lievittäen epämukavia painepisteitä.
Meze Audion keskeinen missio on luoda kestäviä tuotteita. ELITE Tungsten ei tee tässä poikkeusta; helposti vaihdettavista korvatyynyistä korkean luokan materiaaleihin, jokainen osa voidaan tarvittaessa huoltaa tai vaihtaa.
Jokainen ELITE Tungsten on valmistettu huipputaidokkaasti käsityönä Baia Maressa, Romaniassa.
RINARO ISOPLANAR® kalvo, uutta MZ3SE sukupolvea
Kalvon paino on vain 0,11 g (Empyrean 0,16 g), mutta sen aktiivinen pinta-ala on peräti 4650 mm².
Hybridi-magneettiasettelu
Neodyymimagneetit on sijoitettu erikoiseen muotoon symmetrisesti kalvon kummallekin puolelle. Järjestely takaa tehokkaan Isodynaamisen magneettikentän, jota tarvitaan koko kalvon pinta-alan tasaiseen aktivoimiseen.
Hybrid array -elementin edut
Kaksi itsenäisesti muotoiltua puhekelaa on yhdistetty samaan kalvoon, mikä takaa erottelevamman akustisen suorituskyvyn aina korvan sisäosiin asti. Yli 100 tuntia – siinä aika, joka kuluu jokaisen ELITE-elementin rakentamiseen alusta loppuun.
Harvinaisen puhdas toisto
Harmoninen kokonaissärö (THD) on alle 0,05% koko taajuusalueella. Häviävän pieni särö varmistaa toiston puhtauden lisäksi poikkeuksellisen rasittamattoman ja rennon kuunteluelämyksen.
Keveys
Elementtien poikkeuksellinen keveys auttaa pitämään kuulokkeiden kokonaispainon alhaisena, joten pitkätkin kuuntelutuokiot sujuvat ilman väsymystä.
Ergonominen muotoilu
Ergonomisesti muotoillut elementit sallivat myös äärimmäisen mukavan korvakupin ja pehmusteiden muodon.
Poikkeuksellinen taajuusvaste takaa täydellisen puhtauden ihmisen kuuloalueella
Taajuusvasteen yläraja on 112 000 Hz, bassoissa pudotaan aina 3 hertsiin. Tätäkin tärkeämpää on kuitenkin tarkkuus ja luonnollisuus, jolla jokainen mikrodetalji musiikista toistuu.
Korkea herkkyys
101db @ 1mw / 1kHz – korkea äänenlaatu ei vaadi kuulokevahvistimelta suurta antotehoa.
Toimitussisältö: 2 paria korvatyynyjä (25mm hybridi nahka/alcantara ja 30mm pelkkä alcantara), aitoustodistus ja upea säilytyssalkku.

Nyt kuuloketilauksen yhteydessä kaupan päälle yksi premium-kaapeli, joka vapaasti valittavissa kahden eri materiaalin (kupari tai hopeoitu) ja viiden eri terminoinnin välillä (2,5/3,5/4,4/6,3/XLR).

Edun arvo on toisin sanoen muhkeat 249–499 euroa! Huomioithan, että Elite- ja Empyrean-kuulokkeiden mukana ei enää toimiteta ns. vakiokaapelia, vaan ainoastaan valitsemasi premium-kaapeli. Kuulokkeiden hinnat (4 000€ Elite ja 2 999€ Empyrean) pysyvät samoina, premium-kaapeli sisältyy hintaan ilman lisämaksua.

Vaihtoehdot ovat;

Kaapeli:
Kupari tai Hopeoitu

Liitin:
2,5 mm balansoitu (pituus 1,3m)
3,5 mm (pituus 1,3m)

4,4 mm balansoitu (pituus 1,3m)

6,3 mm (pituus 2,5m)

XLR 4pin balansoitu (pituus 2,5m)

” Highlight, Absolute Spitzenklasse ”  59 punkte – testatuista ainoa parempi kuuloke, Sennheiser HE-1 maksaa 50000e!   STEREOPLAY (12/2021)

”  Ljud 10 – Komfort 10 – Prisvärdhet 9  ”  HIFI & MUSIK (6/2022)

” Recommended Components 2022 Award ”  STEREOPHILE

” 5 tähteä – Suosittelemme. Soinnissa on keskimääräistä enemmän eheyttä. Ääni yleisesti referenssitasoa. Hyvä esimerkki siitä, että sävykkyys, miellyttävyys ja uskollisuus äänitteelle eivät mitenkään poissulje toisiaan. ”  HIFIMAAILMA (5/2022)

” Headphone of the Year 2022 Award ”  STEREOPHILE

” The Meze Elite is, in every way, a reference-quality headphone ”  The Absolute Sound (Dec 2022)

Lisätiedot

Väri

Tungsten, silver-black

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.

    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Tekniset tiedot
Elementin tyyppi: Rinaro Isodynamic Hybrid Array [MZ3SE] (edelleen kehitetty Empyreanin vastaavasta)
Korvakuppien rakenne : avoin
Taajuusvaste :  3 – 112 000 Hz
Impedanssi :  32 Ohm
Herkkyys: 101 dB (1 mW / 1 kHz)
Maksimi äänenpaine:  yli 130 dB
Harmoninen vääristymä (THD): alle 0,05% (koko taajuuskaistalla!)
Paino: 420 g
Takuu: 24 kk