Dan Clark Audio STEALTH

Hinta

4 799,00 (sis. alv)

Toimitusaika: 6-12 arkipäivää

STEALTH on Dan Clark Audion uusi kuningasmalli. Neljän vuoden kehitystyön tulos ja viimeisin tekninen sekä musiikillinen taidonnäyte.

Dan Clark Audion kehittämä Acoustic Metamaterial Tuning System (AMTS) yhdessä neljännen sukupolven planaarielementin kanssa luo valtavan, vakuuttavan äänikuvan. Mukavuus on kuulokekuuntelussa tärkeää – itsestään säätyvä kuulokesanka ja ergonomian korostaminen designissa tekee pitkistäkin kuuntelusessioista nautinnollisia.

Kuuloketeknologian edelläkävijyyttä

Kaikki kuulokkeet ovat alttiita korkeiden taajuuksien ns. seisoville aalloille, joiden seurauksena diskantti saattaa kuulostaa kireältä tai keinotekoiselta. Uniikki AMTS-tekniikka vähentää seisovien aaltojen muodostumista ja samalla tasoittaa taajuusvastetta keskiäänten ja diskantin välillä. Tuloksena on tarkasti ja yksityiskohtaisesti soiva diskantti genrestä huolimatta.

STEALTHin neljännen sukupolven omavalmisteiset planaarielementit tuottavat musiikillisesti tarkimman ja rikkaimman äänen läpi Dan Clark Audion historian. Patentoidulla V-Planar -valmistusmenetelmällä kuulokkeen harmoninen särö on minimaalisen pieni ja se saadaan toistamaan erittäinkin matalat taajuudet. Kuulokekalvo on valmistettu uudistetulla menetelmällä, minkä seurauksena se on jämäkämpi, säröttömämpi ja tarkemmin sovitettu.

Valloittavaa ääntä

STEALTH on tasapainoinen kokonaisuus herkkyyttä, vivahteikkuutta ja sitä kaikkien kaipaamaa slämmiä. Suljetusta rakenteestaan huolimatta STEALTH pystyy kilpailemaan äänikuvan syvyydessä ja leveydessä avoimien kuulokkeiden kanssa, mutta se silti sulkee pois tehokkaasti ulkopuoliset äänet. Tämä yhdistettynä äärimmäisen mukavaan ergonomiaan on STEALTHin kanssa helppo rentoutua musiikin pariin tuntikausiksi.

Käyttömukavuutta ja designia unohtamatta

STEALTHin design on saanut innoituksensa stealth-hävittäjästä ja kuulokkeen viimeistely on myös nimensä veroinen. Kuulokkeita ei tarvitse myöskään mekaanisesti säätää päähän laitettaessa – Dan Clark Audion kehittämä itsestään säätyvä mekanismi pitää huolen, että kuulokkeet sopivat päähän aina täydellisesti.

Kuulokkeiden ergonomia ja muotoillut kupit ovat kehitysaskel eteenpäin AEON 2 -mallin mukavuudesta. STEALTH myös painaa vain 415 grammaa, mikä tekee siitä yhden kevyimmistä premium-kuulokkeista markkinoilla. Patentoidulla taittomenetelmällä myös STEALTH kulkee kätevästi pienessä tilassa omassa kotelossaan reissuilla.

Tekniset tiedot

– Elementti: 72 mm x 50 mm planaari
– Impedanssi: 13 ohmia
– Herkkyys: 92 dB/mW
– Harmoninen särö: vähemmän kuin 0.3% 20 Hz – 20 KHz, (ref. 1 KHz / 94 dB)
– Sanka: nikkelititaania
– Kuori: hiilikuitua
– Kuulokepehmusteet: japanilaista synteettistä nahkaa

-Paino 415g

 

 

” It compares sonically and musical-enjoyment-wise with the best headphones of any type at any price. Its most prominent virtues are its comfortable fit, its extraordinary build quality, elegant way with detail, and marvekously balanced, low-fatigue presentation. An absolute must audition. ”  Stereophile (July 2022)

” Recommended Components 2022 Award ”  STEREOPHILE

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.

    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.