Tuotteet

Yamaha vahvistimet, kaiuttimet ja verkkosoittimet

kaikki merkit

Yamahan vahvistimet ja muut brändin hifituotteet löydät Hifihuoneelta. 130-vuotias Yamaha on tullut useille meistä tutuksi varmuudella musiikki-instrumenttien valmistajana. Yamaha vahvistin on synonyymi laadulle. Asiantuntemus musiikin saralta on antanut tälle perinteikkäälle yhtiölle eväät pureutua äänen tuottamisen lisäksi myös sen toistamiseen. Jos jokin yritys tietää mitä, luonnollinen ääni on, niin se on Yamaha. Tämä asiantuntemus on välittynyt Yamahan vahvistimiin, kaiuttimiin ja MusicCast-verkkosoittimiin tavalla, joka on määritellyt äänentoiston standardit uudelleen.

Laadukas Yamaha vahvistin tuottaa puhtaan äänen

Yamaha on ollut kotiteatterivahvistimien eturivissä jo monta vuosikymmentä.  Yamahan vahvistimet asettavat riman vuodesta toiseen korkeammalle ja korkeammalle laadussaan. Viime vuosien panostus myös stereotoistoon on tuottanut hienoja tuotteita. Uusin vallankumous on Yamaha MusicCast – langaton yhteys Yamaha-tuotteesta ja huoneesta toiseen. Tutustu Yamaha vahvistimien, kaiuttimien ja muiden laadukkaiden tuotteiden valikoimaan!

Yamaha kaiuttimet luo tarkan äänen

Yamahan kaiuttimet ovat usean vuoden suunnittelun ja kehittämisen tulos. Kaiuttimet toistava ääntä puhtaasti myös korkearesoluutioisista äänilähteistä. Kun halutaan kaiuttimen toistavan musiikkia eloisasti ja kirkkaasti, silloin kannattaa valita Yamahan kaiuttimet.

Yamaha levysoitin

Yamaha levysoitin tarjoaa sinulle ainutlaatuisen soundin, joka sopii niin raskaan sarjan hifistelijälle kuin myös aloittelevalle musiikkiharrastelijalle. Kirkas, huippuluokan äänenlaatu ei tule jättämään kuuntelijaansa kylmäksi, melodian tarttuessa jokaiseen säveleen ennen kuulemattomalla tavalla. Nappaa siis sinäkin omasi nyt Hifihuoneelta!

Näytetään tulokset 1–15 / 37