Dan Clark Audio EXPANSE

Hinta

4 799,00 (sis. alv)

Tämän tuotteen voit ostaa tai tilata myymälästämme. Kysy lisää, pyydä tarjous, ota yhteyttä!

Dan Clark Audio EXPANSE on uusi avoimien kuulokkeiden lippulaivamalli, joka vie käsityksemme kuulokkeiden musikaalisuudesta, äänikuvasta, yksityiskohtaisuudesta ja mukavuudesta uudelle tasolle.

Kuulokkeet altistuvat seisoville aalloille korkeammilla taajuuksilla, mikä voi saada instrumentit, kuten jouset, symbaalit ja jopa laulun kuulostamaan epärealistiselta tai väsyttävältä. AMTS-rakenne eliminoi seisovat aallot ja parantaa kuuntelukokemusta. Lopputuloksena on luonteva ja tarkka keski- ja korkeiden äänien toisto kaikenlaisella musiikilla.

EXPANSE:n 4. sukupolven magnetoplanaarielementti tarjoaa tasaisen, täyteläisen ja yksityiskohtaisen musiikkikokemuksen. Noin 20 % suurempi elementti kuin ETHER 2 -kuulokkeissa yhdessä patentoidun v-Planar -teknologian kanssa minimoi särön alle 0.03 % ja samalla parantaa bassotoistoa. Elementin kalvo on sovitettu yhteen ennennäkemättömällä 0,25dB tarkkuudella läpi koko toistoalueen äänikuvan ja tasapainon maksimoimiseksi.

EXPANSE:n häviävän pieni särö koko toistoalueella mahdollistaa toiston yksityiskohtaisuuden, johon on totuttu vain huipputason elektrostaattikuulokkeissa.

Ensiluokkaisesta nahasta valmistetun kuulokepannan yksityiskohtainen ommel ei pelkästään anna kuulokkeille ylellistä topattua ulkonäköä vaan on myös erittäin käytännöllinen ja mukava yhdessä keinonahkaisten pehmusteiden kanssa. Dan Clark Audion suunnittelema ‘’self-adjusting suspension system’’ säätää kuulokkeet automaattisesti päähäsi sopivimmalla tavalla.

Vain 418g painava EXPANSE on myös yksi markkinoiden kevyimmistä super-premium -luokan kuulokkeista. AEON 2 -kuulokkeista tuttu gimbal-rakenne mahdollistaa kuulokkeiden helpon pakkaamisen niille kustomoituun koteloon. Matkakotelo mukana, samoin 3m VIVO-kaapeli XLR- tai 6,3mm.

Elementti: 76 mm x 51 mm magnetoplanaari
Elementtien sovitus: 0.25dB / 20-10,000Hz
THD: <0.03% 20-20KHz, (ref. 1KHz / 94dB)
Sanka: Nikkelititaania
Kuori: Hiilikuitua
Pehmusteet: japanilainen synteettinen nahka ja aito nahka
Valmistettu Kaliforniassa

Ensimmäinen erä saapuu Suomeen lokakuussa 2022

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.

    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.