STAX SRM-T8000

Hinta

5 900,00 (sis. alv)

Tämän tuotteen voit ostaa tai tilata myymälästämme. Kysy lisää, pyydä tarjous, ota yhteyttä!

STAX SRM-T8000 on absoluuttista high-endin huippua edustava putki-hybridi-kuulokevahvistin.

Kohinan taso on erittäin alhainen, näin normaalisti kuulumattomiin jäävät yksityiskohdat pääsevät esille. Äänenlaatu paranee kohtuullisillakin kuunteluvoimakkuuksilla ja tulee läpikuultavammaksi. Aivan kuin pestessä ikkunoita – läpinäkyvänä pitämäsi lasi muuttuukin vielä kirkkaammaksi.

Laitteen toteutustapa on hybridi, jossa käytetään A-luokan puolijohdepääteastetta suuren virranantokyvyn putken kanssa. Lopputuloksena on hyvin alhainen kohina, eläväinen ja pehmeän musikaalinen ääni, samoin kuin erittäin tarkasti jäsentyvä tilantunne.

 

● Balansoidut sisääntulot mahdollistavat balansoidun signaalin todellisen äänenlaadun.

● Piirisuunnittelu on toteutettu täysin ilman kytkentäkondensaattoreita

● Ensimmäisen asteen tyhjiöputki on asennettu erilliselle piirilevylle värähtelyn ja ulkopuolisen häiriön minimoimiseksi. Lisäksi häiriöt ovat estetty huolellisella värähtelyn vaimennuksella ja herkän elektroniikan suojauksella.

● Ensimmäistä kertaa historiassa STAX on käyttänyt suurikokoista toroidimuuntajaa mahdollisimman alhaisen kohinatason saavuttamiseksi. Tämä mahdollistaa suuren signaalin muutosnopeuden ja sävykkään äänen koko taajuuskaistalla.

● Runko on valmistettu ei-magneettisesta alumiinista tavallisen teräksen sijaan. Tämän ansiosta äänestä on saatu poistettua verhoutuneisuutta, ja itse laitteesta on samalla tullut kevyempi.

● Laitteessa on neljä paria sisääntuloja. (Huomio: LINE4 on erillinen piirilevypaikka tulevaisuutta varten. Siihen ei ole vielä saatavana kortteja.)

● Voimakkuuden säädin on mahdollista ohittaa sekä LINE1, LINE2 tai LINE3 tuloissa, jos kuulokevahvistinta käytetään ohjelmalähteen kanssa jossa on oma voimakkuuden säädin, tai erillisen esivahvistimen kanssa. Tällöin laite toimii päätevahvistimena ilman voimakkuuden säätöä.

● Laitteessa on juuri siihen suunnitellut alumiiniset jalat, joissa on uusi värähtelyä eristävä ja erittäin suuren kitkakertoimen omaava pohja. Niiden kitka on niin suuri, että sinun hädin tuskin tarvitsee pitää vahvistimesta kiinni kytkiessäsi kuulokkeita.

● Kuulokevahvistimeen on valittu korkealuokkaiset komponentit äänenlaatua, suorituskykyä sekä käyttöympäristöjä silmällä pitäen

● Yhteensopiva kaikkien STAX PRO-kuulokkeiden kanssa, joissa on 5-pinninen liitin.

● Voit ketjuttaa LINE1 tuloon liitetyn signaalin ulos PARALLEL OUT liittimistä.

” It combined all the sterling aspects of the Stax sound into a more natural and more musical presentation, while retaining Stax’s exemplary low-level detail and resolution.” -yhdessä SR-X9000-kuulokkeiden kanssa- HI-FI+ (March 2023)

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.

  Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tekniset tiedot

 • Taajuusvaste: 1Hz – 1115kHz / Yhdet kuulokkeet liitettynä
 • Gain: 60dB (x1000)
 • Harmoninen särö: 0,01% / 1kHz
 • Sisääntulot: LINE1/LINE2 (RCA), LINE3 (XLR), LINE4 (erillisellä kortilla)
 • tulotaso 100mV (100V lähtötasolla)
 • Sisääntuloimpedanssi: 50kΩ (RCA) / 50kΩ x 2 (XLR)
 • Suurin antojännite: 470Vrms (1330V p-p)
 • Käyttöjännite 230V (riippuu maasta)
 • Virrankulutus: 95W
 • Käyttölämpötila: 0 – 35 C
 • Mitat: 320 x 103 x 396 mm ( L x K x S )
 • Paino: 7,3 kg