McIntosh XRT2.1K

Hinta

159 990,00 (sis. alv)

Tämän tuotteen voit ostaa tai tilata myymälästämme. Kysy lisää, pyydä tarjous, ota yhteyttä!

XRT2.1K edustaa McIntosh-kaiuttimien uutta kehityssuuntaa. XRT2.1K on yli 45 vuoden kaiutinsuunnittelun tuloksena syntynyt täyden vasteen järjestelmä, joka tarjoaa järkälemäisen toiston. 2,1 metriä korkea kaiutin herättää jokaisen huoneessa olevan henkilön huomion. Mutta kun musiikki alkaa, ainoa asia, johon ihmiset kiinnittävät huomiota, on heidän kokemansa valtava ja realistinen äänikenttä sekä pidäkkeetön dynamiikka.

XRT2.1K hyödyntää tunnettua linjalähdeperiaatettamme tasaisen äänikentän tuottamiseksi. Kuuntelijat, jotka ovat lähempänä kaiutinta, eivät huku äärimmäisen kovaan ääneen, kun taas kauempana olevat kuuntelijat huomaavat tuskin lainkaan äänitason laskua. Ääni on tasapainoinen ja laaja kaikilta etäisyyksiltä kuunneltuna.

XRT2.1K on 4-tie-kaiutin, joka tuottaa erinomaista äänenlaatua ihmisen havainnoiman äänispektrin kaikilla tasoilla. Uniikki vasen ja oikea kaiutin sisältävät kumpikin yhteensä 81 kaiutinelementtiä, koostuen kuudesta 8 tuuman wooferista, kahdesta 6,5 tuuman matalan keskialueen elementeistä, kahdestakymmenestäkahdeksasta kappaleesta 2 tuuman ylemmän keskialueen elementtejä ja neljästäkymmenestäviidestä ¾-tuuman diskanttielementistä. Suuressa bassorefleksikotelossa sijaitsevat bassoelementit ja matalataajuiset keskiäänielementit ovat täysin uusia malleja, jotka on suunniteltu erityisesti XRT2.1K:ta varten. Niiden erittäin jäykät mutta kevyet kalvot yhdistettynä erittäin laajaan liikerataan takaavat hämmästyttävän ulottuvuuden matalilla taajuuksilla. Linjalähdemoduulissa sijaitsevat alumiinimagnesiumista valmistetut ja neodyymimagneetein kontrolloidut ylemmän taajuuden keskiääni- ja diskanttielementit on myös räätälöity erityisesti XRT2.1K:ta varten.
Visuaalisesti XRT2.1K on yhtä vaikuttava kuin miltä se kuulostaa. Vahvistettu bassokotelo on harjatun ja mustan alumiinin yhdistelmä, ja se on viimeistelty 7 kerroksella kiiltävää pianomustaa maalia. Linjalähdemoduuli jäljittelee McIntoshin ajattoman etupaneelin ulkonäköä kiiltävän mustalla keskiosalla ja kahdella hopeisella alumiinisella päätykappaleella. Se on ripustettu kelluvaksi bassokaapin etuosasta teräskiinnikkeiden avulla, ja se on päällystetty magneettikiinnitteisillä suojuksilla, joiden yksityiskohdat jäljittelevät McIntosh-laitteiden säätönuppeja. Jalusta on valmistettu koneistetusta alumiinista ja lasista; se on tuettu neljällä säädettävällä jalalla, joiden ansiosta kaiutin saa tukevan kosketuksen lattiaan.

“McIntosh XRT2.1, jossa yhdistyy vaikuttava muotoilu ja uskomattoman yksityiskohtainen ääni, on todellinen ääniteknologian ihme. Tasaisen hajonnan ansiosta, joka silti säilyttää miellyttävän stereokuvan, jota leimaavat puhtaat korkeat, täyteläiset keskiäänet ja syvät matalat, kaiuttimet pystyvät tuottamaan ajoittain hätkähdyttävän realistisen läsnäolon jokaisen soitetun nuotin takana.” – High-Def Digest

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.

    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Tekniset tiedot:
Elementit:
6 kpl 8″ valurunkoinen pitkäiskuinen bassoelementti Nanohiilikuitu-/Nomex-hunajakennokartiolla
2 kpl 6,5″ valurunkoinen pitkäiskuinen keskiäänielementti Nanohiilikuitu-/Nomex-hunajakennokartiolla
28 kpl 2″ alumiini-magnesiumdome-keskiäänielementti
45 kpl 3/4″ alumiini-magnesiumdome diskanttielementti
4-tie jakosuodin, jakotaajuudet 150 Hz, 450 Hz ja 2,1 kHz
Taajuusvaste: 12 Hz – 45 kHz
Herkkyys: 90 dB (2.83V/1m)
Tehonkesto: 2000W
Mitat (L x K x S): 57,66 x 211,2 x 65,6 cm
Paino: 160,2 kg
Toimitetaan sovitettuna vasen-oikea-parina