Focal Utopia

Hinta

4 999,00

Toimitusaika: 2-5 arkipäivää

Focal Utopia on ranskalaistehtaan 2022 uusitut huippukuulokkeet referenssitasolle. Focalin kokemus ja tietotaito 35 vuoden ajalta kaiutinelementtien kehityksessä on luonut UTOPIA-kuulokkeiden elementit. Patentoitu Beryllium ‘M’-elementtirakenne takaa huippulaajan 5Hz-50kHz taajuuskaistan. Uusittu puhekelarakenne ja M-muotoiset ritilät korvakuppien sisällä takaavat entistäkin vakuuttavamman äänen.

Huippumateriaalit, mm. hiilikuitupanta ja tyynyt aitoa lampaannahkaa.

Utopia on valmistettu ensiluokkaisen hienostuneista materiaaleista. Uudet, taotusta, kierrätetystä hiilestä valmistetut haarukat ovat elegantit ja hyväntuntuiset, samalla kun ne tekevät kuulokkeista kevyemmät ja jakavat niiden painon tasaisemmin. Aitoa nahkaa olevat pääpanta sekä rei’itetyt memory foam -korvakupit tarjoavat vertaansa vailla olevaa mukavuutta ja pehmeyttä. Ja lopuksi, poikkeukselliset kuulokkeet ansaitsevat huippuluokan lisävarusteet: Utopia toimitetaan keinonahkapakkauksessa, jossa on musta lämpömuovattu kangaspintainen kantokotelo ja kaksi high-fidelity-kaapelia (pituudet 3m ja 1,5m), joilla kuulokkeita voi käyttää kotona isomman vahvistimen kanssa tai mobiilikäytössä.  Lemo®-liittimet ja adapteri täydentävät kokonaisuuden.

 

” Modern Referens! Toppklass! ”  HIFI & MUSIK (11/2022)

” Sound 5 stars – Build 5 stars – Features 5 stars – Overall 5 stars. Focal’s Utopia are without question one of the finest pairs of headphones money can buy. ”  WHAT HI-FI (Jan 2023)

” Best buy ”  BBC Music (Feb 2023)

” If you find the Focal Utopia 2022 as comfortable as I do, it may qualify as your lifetime reference-quality headphone. They are a true reference component worthy of the finest system.”  HI-FI + (Aug 2023)

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.

    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tekniset tiedot

Tyyppi Circum-aural, avoimet kuulokkeet
Impedanssi: 80 ohmia
Herkkyys: 104dB SPL / 1mW @ 1kHz
THD: <0,2 % @ 1kHz / 100dB SPL
Taajuusvaste: 5Hz – 50kHz
Elementit: 40mm puhdas beryllium ‘M’-muotoinen kupu
Paino: 490g
Mukana toimitetut tarvikkeet:
– 1 x 1,5 metrin kaapeli, jossa on 3,5 mm TRS Jack -liitin ja 2 x Lemo®-liittimet
– 1 x 3m kaapeli, jossa on 1 x balansoitu 4-pin XLR-liitin ja 2 Lemo®-liitintä
– 1 x Jack-sovitin, 3,5 mm naaras -> 6,35 mm uros
– kantolaukku (mitat: 25x24x12cm)
Takuu: 24kk