Dan Clark Audio E3

Hinta

2 459,00 (sis. alv)

Tämän tuotteen voit ostaa tai tilata myymälästämme. Kysy lisää, pyydä tarjous, ota yhteyttä!

 

Dan Clark Audion E3 on uusi suljettu kuuloke arvostetulta valmistajalta. E3 tarjoaa upean suorituskyvyn, integroiden kaikki lippulaivamallien teknologiset ja ergonomiset saavutukset, mutta edullisempaan hintaluokkaan.

DCA E3 sisältää täysin uuden 5. sukupolven elementin ja uraauurtavan Acoustic Metamaterial Tuning Systemin (AMTS). E3 tarjoaa todellisen lippulaivasuorituksen ilman lippulaivamallin kustannuksia.

E3:n näyttävä musta ja sininen tyyli, ergonominen muotoilu ja Gorilla Glass 3 -pinnoitetut kupit ovat vain esimakua jännittävistä päivityksistä.

E3 yhdistää tarkkaa viritystä ja huipputeknologiaa saavuttaakseen legendaarisen “avoimen kuulokkeen kuuntelukokemuksen” suljetussa kuulokkeessa. Tarkka viritys ja insinööritaito integroivat patentoidun Acoustic Metamaterial Tuning Systemin (AMTS) täysin uuden 5. sukupolven elementin kanssa saavuttaakseen kuuntelukokemuksen, joka on uskomattoman musikaalisen tarkka. E3:n keskeinen ominaisuus on parannettu AMTS-viritysjärjestelmä, joka oli aiemmin löydettävissä vain huippuluokan Stealth-, Expanse- ja Corina-kuulokkeissamme. E3 tuo tämän mullistavan teknologian ei vain edullisempaan kuulokkeeseen, vaan tekee sen uudenlaisella toteutustavalla. Kaikki kuulokkeet altistuvat korkeataajuisille seisoville aalloille, jotka voivat tehdä diskantista kovalta kuulostavan, väsyttävän tai keinotekoisen.

AMTS on patenttia odottava komponentti, joka sijoitetaan elementin ja korvan väliin ja se integroi vaimennuksen, diffuusion hallinnan ja resonattorit yhdeksi kompaktiksi rakenteeksi, joka poistaa seisovat aallot ja antaa täyden hallinnan korkean taajuuden profiiliin.

DCA:n AMTS-viritysarkkitehtuuri ei ole “yksi koko sopii kaikille”, se on räätälöity jokaiselle kuulokkeelle tarjotakseen optimoidun kokemuksen jokaiselle elementille.

E3:lle DCA kehitti uuden käyttötavan, joka poikkeaa aiemmista toteutuksista. Yksityiskohdista viis, paitsi, että E3:n AMTS tuottaa poikkeuksellisen hienostuneen yläpään, joka yllättää ja ilahduttaa, äänen sävyllä, joka on yksinkertaisesti huomattavan eläväinen. Itse asiassa uusi E3 AMTS parantaa kupin tiiveyttä takaamalla tasaisemman bassokokemuksen.

Vaikka AMTS toistaa korkeat taajuudet virkistävän tasaisesti, tarkasti ja yksityiskohtaisesti, huonot äänitykset todennäköisesti kuulostavat edelleen huonoilta; ihmeisiin ei DCA:kaan pysty!

Dan Clark Audio E3 tarjoaa voimakkaan potkun rockissa, mutta samalla paljastaa hienoimmat nyanssit myös akustisessa musiikissa ja yksityiskohtaisimmissa äänityksissä.

Luonnollisesti E3 on yhtä mukava kuin DCAn muut kuulokkeet; DCAn itsesäätävä panta ja ergonomia tekevät pitkästäkin kuuntelusta ilon.

E3:n täysin uusi 5. sukupolven planaarimagneettinen elementti tarjoaa tähän mennessä tasaisimman, rikkaimman ja yksityiskohtaisimman kokemuksen. Sen innovatiiviset kalvot on tehty kokonaan uudella jännitysmenetelmällä tasaisemman ja yhtenäisemmän suorituskyvyn, alhaisemman särön ja parannetun vasteen varmistamiseksi.

Laaja tutkimus ja kehitys käytettiin E3:n planaarisen elementin optimoimiseen. Uudet kalvomateriaalit yhdistettynä erittäin optimoituun V-Planar-kuvioon tuottavat poikkeuksellisen tasaisen taajuusvasteen alhaisella säröllä koko kuuntelualueella, yksityiskohta, joka on aiemmin löydetty pääasiassa huipputason elektrostaattisista elementeistä, kaikki poikkeuksellisen helpolla ja hauskalla sointitasapainolla.

Toisin kuin monissa kuulokkeissa, joissa “yksityiskohdat” luodaan liioitellulla korkeataajuisella energialla, E3:n uudet elementit yhdessä AMTS:n kanssa tuottavat poikkeuksellisen korkean resoluution ilman väsyttäviä vääristymiä ja karkeaa taajuusvastetta, johon käyttäjät saattavat olla tottuneet.

Ne ovat Dual-Mode Bass Port, vielä yksi DCA-innovaatio E3:lle. Vaikka ei ole epätavallista löytää bassoportti suljetusta kuulokkeesta, nerokas kaksirakenteinen portti tarjoaa vertaansa vailla olevan hallinnan bassotaajuusvasteessa, luoden erinomaisesti tasapainoisen, vaikuttavan bassokokemuksen, joka on täynnä voimaa mutta vapaa turvotuksesta tai keskialueen hiipimisestä.

E3:n 5. sukupolven elementti ja AMTS tuovat upean tasapainon herkkyyden, hienovaraisuuden ja räjähtävien dynamiikoiden välillä, mikä saa sinut kaivamaan esiin kaikki suosikkiäänityksesi ja kääntämään äänenvoimakkuuden kaakkoon. Ja ei ole kyse vain äänensävystä ja sävystä; E3:n äänimaisema on hämmästyttävän laaja, se ympäröi kaiken ja voi kilpailla jopa hienoimpien avoimien kuulokkeiden kanssa syvyydessä, leveydessä ja kuvassa.

Dan Clark Audion ergonominen suunnittelu on ensisijaisen tärkeää. E3 hyödyntää kaikkia ergonomisia niksejä, jotka DCA on kehittänyt, mukaan lukien arvostettu itsestään säädettävä panta Stealth- ja Expanse-malleista sekä kätevät ja tyylikkäät taittuvat gimbaalit, jotka tekevät E3:sta kätevän kompaktin matkakuulokkeen.

E3 on upean näköinen kuuloke, ommellusta pannasta aina Gorilla Glass 3 -viimeistelyyn kupeissa. Gorilla Glass 3 on ohut arkki alkali-alumiinipitoista silikaattia, joka tekee lasista jäykemmän ja kestävämmän naarmuille ja murtumiselle. Lasin alla oleva kuvio muistuttaa avoimen kuulokkeen verkkoa, muotoilumerkki korostamaan poikkeuksellista avoimen takakuuntelukokemusta, jonka E3 tarjoaa.

Dan Clark Audio on panostanut täysillä E3:een tarjotakseen mahdollisimman jännittävän äänielämyksen, riippumatta hinnasta, ja on yhdistänyt sen uuteen jännittävään ulkonäköön ja käytön mukavuuteen, mikä tekee E3:sta kiinnostavimman kuulokkeen, jonka DCA on tähän mennessä julkaissut.

Yhtä tyydyttävä kaikissa musiikkityyleissä, E3:n äänimaisema, iskevä basso, silkkisen pehmeä keskialue, äärimmäisen tasaiset korkeat taajuudet ja yksityiskohtien kerrokset pitävät sinut kiinnostuneena päivästä toiseen. E3 ei väsytä koskaan – se saa sinut palaamaan koko musiikkikirjastosi äärelle kokeaksesi musiikkisi aivan uudella tavalla.

Saatavissa 6,3mm plugilla tai XLR-liittimellä. Kahta pituutta – 1,8m ja 3,0m
1,8m 6,3mm 2459.00 
3,0m 6,3mm 2509.00 
1,8m XLR 2459.00
3,0m  XLR 2509.00 

” Hätyyttelee huippua. Erityisen hyvin E3:t istuvat sekä sähköisen että akustisen rytmimusiikin maailmaan, jossa niiden läsnä oleva, jäntevä ja energinen sointi pääsee oikeuksiinsa.”  Jaakko Eräpuu / HIFIMAAILMA (1/2024)

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.

    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Paino: 455g
Liitin: 1/4″ tai XLR
Impedanssi: 27 ohmia
Herkkyys (SPL 1mV): 90 dB/mW
Takuu: 24kk