Denon AH-D7200

Hinta

Original price was: 799,00€.Current price is: 599,00€. (sis. alv)

Toimitusaika: 2-5 arkipäivää

AH-D7200 on Denonin uusi referenssitason kuulokemalli, jonka suunnittelussa on hyödynnetty Denonin yli 50 vuoden kokemusta kuulokkeiden kehittelyssä ja suunnittelussa.

Kuulokkeissa käytetään Denonin ainutlaatuisia Japanissa valmistettuja FreeEdge -elementtejä, jotka tuottavat erittäin tarkan äänen todella pienellä säröllä. Elementit on kiinnitetty värinää ehkäiseviin yhdistevaimentimiin ja kokonaisuus sijaitsee aidosta pähkinäpuusta tehdyssä kupissa, jonka akustiset ominaisuudet ovat optimaaliset. Denonin vaatimusten mukaan Japanissa valmistettu irroitettava 7N-puhtausluokan kuparikaapeli varmistaa parhaan mahdollisen signaalin kulun, ja päässä oleva liitin on koneistettua metallia. Korvakupit on ripustettu aidosta lampaannahasta päällystettyyn pantaan jossa on ergonomisesti muotoillut ripustimet, ja muistavasta materiaalista tehdyt korvapehmusteet on päällystetty erityisesti AH-D7200 kuulokkeisiin suunnitellulla erittäin pehmeällä nahalla.

Kaikki kuulokkeiden suunnitteluratkaisut on tehty ilman kompromisseja jotta saavutetaan paras mahdollinen äänenlaatu ja mukavuus – eli täydellinen kuuntelukokemus.

EISA-VOITTAJA 2017-2018

” Preis/Leistung: Sehr Gut ”  AUDIO (2/2017)

” Extremely comfortable design and smooth sound will keep you listening to these Denon headphones for hours. ”

Sound ****  Build *****  Comfort *****   WHAT HI-FI (June 2017)

” BRA KÖP! ”  HIFI & MUSIK (Maj 2017)

” Sointitasapaino, toiston puhtaus ja bassojen ulottuvuus ovat hyvässä kuosissa. Musiikki välittyy vaivattomasti, ja käyttömukavuuskin on kohtuullinen. ”  Jaakko Eräpuu / HIFIMAAILMA (2/2017)

” they’re gorgeous, feel expensive and fit like a glove. The AH-D7200s are wonderful to listen to for long periods and best experienced with a good Scotch and comfy chair. ”  BBC Music (April 2018)

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.

    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.