Meze Empyrean II

Hinta

2 999,00 (sis. alv)

Toimitusaika: 2-5 arkipäivää

Empyrean II on taiteellisuuden, innovaation ja ammattitaidon kiteytymä. Se vaalii rakastetun ja supersuositun edeltäjänsä perintöä, mutta on samalla kehittynyt kaikilla kriittisillä osa-alueilla.

Empyrean II on luonnollinen edistysaskel ensimmäisestä magnetoplanaarisesta kuulokkeestamme, ja siinä on säilytetty kaikki ikonisen edeltäjänsä rakastetut elementit ja lisätty ripaus veistoksellista eleganssia. CNC-jyrsinnällä tarkasti valmistettu mattamusta runko sisältää upeita hopeisia yksityiskohtia, ja uudelleen suunniteltu säleikkö on saanut inspiraationsa rohkeista ja ajattomista art deco -kuvioista.

Empyrean II ilmentää kahden intohimoisen yrityksen hedelmällistä yhteistyötä, jossa on lähdetty ennakkoluulottomasti tutkimaan audiotekniikan uusia mahdollisuuksia. Insinööritiimimme on mestarillisesti valjastanut Rinaron Isodynamic Hybrid Array -elementin voiman saavuttaakseen uuden äänenlaadullisen tason.

Vuosien tutkimus- ja kehitystyön tuloksena Empyrean II antaa sinulle mahdollisuuden kokea enemmän siitä, mitä rakastat: enemmän selkeyttä, enemmän syvyyttä, enemmän hauskuutta.

Tavoitteena oli parantaa kuulokkeiden kykyä toistaa hienoja yksityiskohtia ja saada aikaan neutraalimpi äänikuva, mutta samalla säilyttää alkuperäisen Empyreanin rasittamaton ja helposti kuunneltava luonne.
Käyttämällä nerokkaita viritysmenetelmiä löysimme uusia mahdollisuuksia äänentoiston resoluution ja yksityiskohtien suhteen. Myös elementin sisällä olevan kalvon luotettavuutta ja kestävyyttä parannettiin entisestään, mikä takaa poikkeuksellisen suorituskyvyn myös haastavissa akustisissa ympäristöissä.

Isodynaamisessa hybridielementissä yhdistyvät edestakaiset ja spiraalin muotoiset puhekelat samassa elementissä, jolloin ääni voidaan kohdistaa tarkemmin korvan luonnollisten ominaisuuksien ehdoilla. Tekniikka on patentoitu Yhdysvalloissa, EU:ssa ja Kiinassa.

TARKKA TOISTO
Harmoninen kokonaissärö on alle 0,1 % koko taajuusalueella.
KEVEYS
Entistäkin kevyemmät osat mahdollistavat tarkan toiston ja pitkäkestoiset kuuntelusessiot.
ERGONOMINEN MUOTO
Ergonomisesti muotoiltu elementti, jossa on suurempi aktiivinen pinta-ala.
ERITTÄIN KORKEA RESOLUUTIO
Taajuusvaste ulottuu 110 kilohertsiin.
[MZ3] HYBRIDIMAGNEETTIJÄRJESTELMÄ
Symmetrisesti kalvon kummallekin puolelle sijoitetut neodyymimagneetit luovat tehokkaan isodynaamisen magneettikentän, jota tarvitaan elementin kalvon tasaiseen ja kokonaisvaltaiseen liikuttamiseen.
RINARO ISOPLANAR® -KALVO
Painoa vain 0,16 g, mutta aktiivinen pinta-ala on 4650 mm2.
[MZ3]-RUNKO
Lasikuituvahvisteinen ABS-muovi mahdollistaa erittäin tarkasti työstetyn ja jäykän rungon.
ISOPLANAR®-KALVON ÄLYKÄS HALLINTA
Edestakainen puhekela, joka toistaa tehokkaammin matalampia taajuuksia, on sijoitettu elementin yläosaan. Spiraalikela taas on tehokkaampi keskialueen ja korkeiden taajuuksien toistossa, ja se on sijoitettu suoraan korvakäytävän kohdalle, jotta kuulon kannalta kaikkein kriittisimmät alueet toistuvat täydellä erottelukyvyllä.
ISOMAGNETIC® KORVAKUPIN JA KORVATYYNYN KYTKENTÄTEKNIIKKA
Rinaron Isomagnetic®-kytkentätekniikka tekee korvatyynyjen vaihtamisesta helppoa. Se hyödyntää elementin tuottamaa magneettikenttää korvakupin kiinnittämiseksi paikalleen, mutta samalla hajamagneettikenttää ohjataan takaisin elementtiin, mikä parantaa tehokkuutta.
SINUN MAKUSI, SINUN VALINTASI
Empyrean II:n mukana toimitetaan kaksi paria korvatyynyjä, jotka mahdollistavat äänen mukauttamisen. Vaihda Duo- ja Angled-korvatyynyjen välillä ja valitse oma preferenssisi.
DUO-KORVATYYNYT
Täysin uudet Duo-korvatyynyt on räätälöity erityisesti Empyrean II:een sopiviksi. Duo-korvatyynyt on valmistettu ensiluokkaisesta nahan ja Alcantaran sekoituksesta, ja ne tuovat Empyrean II:n tunnusomaiseen ääniprofiiliin nykyaikaisen ulottuvuuden. Kun nahka muodostaa pohjan ja Alcantara peittää loput, nämä korvatyynyt tuottavat harmonisen tasapainon, joka toimii upeasti kaikilla musiikkigenreillä.
Tutkimme ja testasimme erilaisia materiaalisuhteita saadaksemme aikaan parhaan mahdollisen lopputuloksen: vaikuttava bassotoisto on nahan ansiota, ja Alcantara tuo mukanaan kaunista hienostuneisuutta ja avaraa tilantoistoa.
VIISTOTUT ALCANTARA-KORVATYYNYT
Alcantaralla päällystetystä pehmeästä vaahtomuovista valmistetut kulmikkaat korvatyynyt, joiden ritilässä on hieno suojaverkko, toistavat erinomaisesti tallenteiden monimutkaiset yksityiskohdat ja vivahteet. Viistottu muoto luo enemmän tilaa korvatyynyn sisälle, jolloin ääni on ilmavampi, basso on puhtaampi ja keskitaajuudet ovat paremmin läsnä. Yhdessä Empyrean II:n kanssa ne luovat yksityiskohtaisen, ilmavan ja tarkan kuuntelukokemuksen audiofiilikäyttöön.
RAJATON MUKAVUUS
Empyrean II:n avulla musiikkisi on keskipisteessä, mutta mukavuus on yhtä poikkeuksellista. Tämä kuuloke noudattaa Meze Audion korkeimpia mukavuusstandardeja, ja sen tarkoitusta varten suunniteltu rakenne minimoi painon ja paineen, joten se mukautuu välittömästi pääsi muotoon. Tämä ergonomian ja ensiluokkaisten materiaalien kiitetty synergia takaa muutakin kuin poikkeuksellisen äänen – sen ansiosta voit nauttia musiikista keskeytyksettä tuntikausia ilman epämukavuutta.
TÄYSIN HUOLLETTAVISSA
Uskomme tuotteiden luomiseen, jotka kestävät aikaa ja käyttöä. Empyrean II ei poikkea tästä: kuulokkeiden jokainen osa voidaan tarvittaessa purkaa ja huoltaa.
Toimitussisältö: 2 paria korvatyynyjä (nahka/alcantara ja viistottu alcantara), valitsemasi Meze Audio Premium-kaapeli, aitoustodistus ja kestävä säilytyssalkku, jossa on muotoiltu sisus ja nahkainen kantokahva.

” The Empyrean II are natural and unforced, seemingly effortlessly correct in their tonality and in the poise of their frequency response. Downside? What downside? ” HI-FI + (March 2024)

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.

    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
TEKNISET TIEDOT
Elementin tyyppi: Rinaro Isodynamic Hybrid Array
Korvakuppien rakenne : avoin
Taajuusvaste :  8 – 110 000 Hz
Impedanssi :  32 Ohm
Herkkyys: 105 dB (1 V / 1 kHz)
Maksimi äänenpaine:  yli 130 dB
Harmoninen vääristymä (THD): alle 0,5% (koko taajuuskaistalla!)
Paino: 385 g (ilman korvatyynyjä)
Takuu: 24 kk