Dan Clark Audio Corina

Hinta

5 399,00 (sis. alv)

Tämän tuotteen voit ostaa tai tilata myymälästämme. Kysy lisää, pyydä tarjous, ota yhteyttä!
CORINA Reference Electrostatic -kuulokkeilla Dan Clark Audio vie elektrostaattisten kuulokkeiden musikaalisuuden uudelle tasolle. Useita vuosia sitten Dan Clark Audio tuli mukaan elektrostaattisten kuulokkeiden markkinoille julkaisemalla VOCE:n. Siitä lähtien VOCE on voittanut lukuisia palkintoja “Product of the Year” ja “Best Headphones” -kategoriassa arvostetuilta julkaisuilta, kuten Positive Feedback, Absolute Sound, Headphonics ja Headphone Guru. CORINA on tullut jatkamaan tätä perinnettä.

CORINA on ensimmäinen elektrostaattinen kuuloke, joka hyödyntää alan johtavaa Acoustic Metamaterial Tuning System (AMTS) -tekniikkaa, joka esiteltiin aikaisemmin Stealth- ja Expanse-kuulokkeissamme. AMTS:n avulla taajuusvaste on huomattavasti tasaisempi koko keskiäänialueella ja korkeilla taajuuksilla, vapaa ärsyttävistä piikeistä ja vaimentumista soinnissa sekä tarjoaa entistä soljuvamman, tarkemman ja nautittavamman kuuntelukokemuksen.

Vähentämällä monien elektrostaattisten kuulokkeiden korkeiden taajuuksien painotusta, VOCE toi uuden näkökulman siihen, miltä elektrostaattiset kuulokkeet voivat kuulostaa. Laajemmalla ja syvemmällä äänikentällä, vahvemmalla bassolla ja tasaisemmalla keskiäänialueella, CORINA tarjoaa hauskan, mutta elävän soinnin käsinkosketeltavilla vokaaleilla ja bassolla, joka oikeasti potkii.

Jotta voitaisiin taata paras yhtenäisyys elementtien välillä, CORINAn 88 mm elementti on valmistettu uudella jännitysjärjestelmällä, joka lisää kalvon jännitystä ja tasaisuutta. Elementit ovat huolellisesti sovitettu, jotta varmistutaan erinomaisesta äänikuvasta ja resoluutiosta.

Uusia korvapehmusteita on kehitetty ergonomisuuden parantamiseksi mukaan lukien keinotekoinen samettipinta, joka ehkäisee hikoilua ja ns. kuumia kohtia, jotka ovat yleisiä kuulokkeissa.

Korvapehmusteiden mukavuuden lisäksi niillä on suuri vaikutus kuulokkeiden ääneen: vaikka elementit ovatkin tarkasti sovitettuja, vaikuttavat kangas- ja vaahtomateriaaleja sisältävät pehmusteet aina sointiin. Kaikki CORINAn korvapehmusteet toimitetaan sovitettuina pareina, jotta vasemman ja oikean kanavan väliset erot saadaan minimoitua.

CORINA käyttää uutta itsejännittyvää pääpantaa, joka on otettu käyttöön lippulaivamalliemme Stealth- ja Expanse-kuulokkeista, tarjoten uskomattoman mukavan ja vaivattoman istuvuuden. Uusien korvapehmusteiden ja titaaniseoksesta valmistettu pääpanta tekevät CORINAsta huippumukavat kuulokkeet

Dan Clark Audio on aina ylpeillyt teollisesta muotoilustaan ja CORINA ei ole poikkeus. Sen huomiota herättävä uusi harmaa viimeistely ja muotoiltu ritilä tekevät CORINAsta yhtä miellyttävän silmille kuin korvillekin.

Saatavilla 2m kaapelilla 5399€ – 3m kaapelilla 5499€ – 5m kaapelilla 5759€

” They set the standard.”  Alan Sircom / HI-FI+ (Jan 2024)

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.

    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Dan Clark Audio CORINA

Tyyppi: Elektrostaatti
Elementin koko: 88 mm
Kapasitanssi 2m johdolla: 135pF
Paino: 465 gr
Taajuusvaste: flat 6Hz asti