Naim NAP350 New Classic

Hinta

14 998,00 (sis. alv)

Tämän tuotteen voit ostaa tai tilata myymälästämme. Kysy lisää, pyydä tarjous, ota yhteyttä!

NAP 350 on puhtaan lineaarinen AB-luokan monopäätevahvistin, joka toimii täysin reguloiduilla DR-virtalähteillä ja tuottaa 175 W 8 ohmin ja 345 W 4 ohmin kaiutinkuormaan. Se voi tuottaa jopa 1,7 kW:n huipputehon ajaakseen erityisen hankalia, matalan impedanssin kaiuttimia. Äänisignaali tuodaan balansoidun XLR-liitännän kautta, mikä helpottaa yhteensopivuutta erilaisten esivahvistimien kanssa.

NAP 350:n virranantokyky on massiivinen. Pääteasteessa käytetään Statement-lippulaivan tapaan NA009-transistoreita – sovitettuina pareina tietysti. Yhdessä kiitetyn DR-tekniikkamme kanssa, joka takaa vakaan ja häiriöttömän virransyötön, NAP 350 tuottaa paljon tehoa tarkasti ja viiveettä. Tästä luonnollisesti seuraa vaikuttava äänenlaatu myös erityisen hiljaisilla kuunteluvoimakkuuksilla.

Naimin perustaja Julian Vereker ymmärsi välittömästi alumiinin monet edut Naimin laitteiden kotelomateriaalina. Hän tiesi, että audiokomponentit ovat erittäin herkkiä magneettikenttien, epävakaiden lämpötilojen ja ei-toivottujen värinöiden vaikutuksille. Kun muut valmistajat taivuttivat ohuita teräslevyjä, Naim käytti paksuja alumiinilevyjä. Naim käyttää korkealaatuista alumiinia, jossa yhdistyvät optimaalisesti lämpö- ja mikrofoniset ominaisuudet. Etupaneelit on valmistettu massiivisista 20 mm:n paksuisista alumiiniaihioista; upeasti viimeistellyt jäähdytyslevyt kehystävät sivupaneeleita ja 5 mm:n levyt peittävät tuotteiden ylä- ja alapintoja. Alumiini on harjattu, hiekkapuhallettu ja anodisoitu, mikä takaa muuttumattoman kauneuden koko tuotteen käyttöiän ajan. New Classic -malliston erottaa heti yhdellä silmäyksellä ja yhdellä kosketuksella jo ennen kuin musiikki syrjäyttää muut aistit.
Musta viimeistely. Hint /pari. Myydään myös yksittäin 7499€/kpl
Ominaisuuksia
– Voidaan käyttää myös vanhojen Naim-esivahvistimien kanssa legacy-kaapelien avulla.
– Erilliset DR-virtalähteet, mukaan lukien XLR-tulovaihe.
– Kahdeksan Naimille kustomoitua NA009-päätetransistoria, jotka on kehitetty alunperin Statement-lippulaivaa varten (4 virtalähdettä ja 4 lähtövaihetta varten). Jokainen asennettu keraamisille eristeille poikkeuksellisen alhaisen kapasitiivisen kytkennän varmistamiseksi.
– Uudelleen kehitetty ulostulovaihe, jossa on kaksinkertainen ajuri ja kaksinkertainen päätetransistori – parempi äänenlaatu ja enemmän tehoa.
– Uusi kolminkertaisella transistorilla toteutettu vakiovirtalähde (CCS) herkässä vahvistusvaiheessa – käyttää hiljattain kehitettyä CCS:ää parempaa äänenlaatua varten.
– Uusi jäähdytyselementtisuunnittelu reagoi lämpötilan vaihteluihin ja pitää lämmön aisoissa kovassakin menossa.
– Kaksi sisäistä muuntajaa. Toinen on korkealaatuinen lineaarinen lähde, joka perustuu suureen toroidimuuntajaan. Toinen on erittäin tehokas SMPS-lähde, joka on käytössä vain valmiustilan aikana, jolloin virrankulutus putoaa 0,5 wattiin.
– Pehmeä käynnistyssekvenssi, joka estää suurta toroidimuuntajaa laukaisemasta sulakkeita tarvittavan suuren jännitevirran vuoksi.
– 3,5 mm:n optinen tuotteiden välinen tiedonsiirto synkronoitua järjestelmän ohjausta varten, mikä estää maasilmukoiden syntymisen. Mahdollistaa myös LED-kirkkauden ja -käynnistyksen ohjauksen.
– Kaiutinlähtöliitäntöjen välissä sijaitseva pyörrevirtaeristin parantaa äänenlaatua.
– Kustomoidut audiofiilitason komponentit, kuten polystyreenikondensaattorit suodatinpiireissä.
Läpireikäkomponentit, jotka vähentävät piirilevyn kautta välittyviä mikrofonisia signaaleja.

” Outstanding Product. ”  -NSC333 & NAC332 & NAP350-  HI-FI NEWS (Nov 2023)

Mitatut dynaamiset tehot 189W 8ohm – 349W 4ohm – 599W 2ohm – 948W 1ohm

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.

    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Tekniset tiedot
Jatkuva teho:
175W 8 Ohmiin @ 0,1 % THD+N
345W 4 ohmiin @ 1% THD+N
Pursketeho (2 Ohmia / 1% THD+N / 1kHz 20mS, toisto 500mS IHF): 610 W
Huippuvirta (1 Ohm / 1kHz / 1mS): +/-42 ampeeria (1700 W huipputeho)
THD + N 2/3-teholla 8 Ohmia @ 1kHz: 0,006%
Taajuusvaste: -3dB @ 1,4Hz – 100kHz
Gain: +29 dB
Sisääntuloliitäntä
True balanced XLR (RCA-liitäntä mahdollinen lisävarusteena saatavalla adapterijohdolla)
Passiivinen virrankulutus käytössä: 24W
Virrankulutus valmiustilassa: <0.5W
Mitat (KxLxS): 91,5 x 432 x 317,5 mm
Paino: 16,8 kg
Takuu: 24 kk