Naim NAC332 New Classic

Hinta

9 499,00 (sis. alv)

Tämän tuotteen voit ostaa tai tilata myymälästämme. Kysy lisää, pyydä tarjous, ota yhteyttä!
Referenssitason esivahvistin puhtaasti analogisessa muodossa
NAC 332 esivahvistin on referenssitason esivahvistin puhtaasti analogisessa muodossa. Se on älykkään digitaalisesti ohjattu, mutta puhtaasti analogisesti äänisignaalia ohjaava keskus. Jokainen osio on suunniteltu huolellisesti diskreettejä transistoreita käyttäen. NAC 332 perustuu 50 vuoden kokemukseen huipputehokkaiden audiojärjestelmien valmistuksesta. Kokonaisuuden kruunaa ultratarkka vastusporras-äänenvoimakkuussäädin ja A-luokan kuulokevahvistin.
Suorituskyvyn ja monipuolisuuden yhdistävä NAC 332 voidaan helposti konfiguroida äänimaailmaasi sopivaksi. Yhdistä mikä tahansa tulopainike mihin tahansa 8:sta tuloliitännästä, kuten XLR-, DIN- tai RCA-liitäntään, jolloin laitteen käyttö on juuri itsellesi mukavinta. NAC 332:ssa on virtalähteellä varustettu DIN-liitäntä, johon voit liittää NVC TT -phono-asteen. Etupaneelissa on ¼-tuuman (6,3mm) kuulokeliitäntä, jota ohjaa 1,5 W:n huipputasoinen kuulokevahvistin. Takapaneelissa olevat XLR- ja RCA-kaksoislähdöt mahdollistavat liitännän erilaisiin päätevahvistimiin tai mahdollisuuden bi-amp-käyttöön.
Naim-insinöörit ovat kehittäneet innovatiivisia elektroniikkapiirejä, joiden ansiosta New Classic -tuotteiden äänenlaatu on erinomainen. Kaikki tärkeät komponentit, kuten äänenvoimakkuuden säätimessä käytetyt läpivientivastukset, on testattu ja valikoitu niiden äänentoistollisen laadun ehdoilla. Naim Statement -lippulaivavahvistimessa käytetyn äänenvoimakkuussäätimen arkkitehtuuri on siirretty NAC 332:een, jossa käytetään reed-releitä eri voimakkuustasojen asettamiseen. Tämä takaa ensiluokkaisen äänenlaadun, säädettävän tuloherkkyyden ja mahdollisuuden asettaa enimmäisvoimakkuuden taso.
Naim-tuotteet on suunniteltu sekä nykyaikaisiksi että ajattomiksi. Luomuksissamme ei ole turhia koristeita, jotka heikentäisivät suorituskykyä ja äänenlaatua. NAC 332:ssa yhdistyvät tyylikäs muotoilu, ensiluokkaiset materiaalit, säädettävä logon kirkkaus ja ilahduttavan korkeatasoinen käyttöliittymä, kuten tarkkuuslaakeroitu äänenvoimakkuuden säätö.
Kaksisuuntaista tuotteiden välistä tiedonsiirtoa käytetään NAC 332:n ja NSS 333 -striimerin yhdistämiseen, joten niitä on yhtä helppo käyttää kuin yhden laatikon järjestelmää. Optinen ohjaus synkronoituu saumattomasti New Classic -päätevahvistimien, kuten NAP 350:n, kanssa. Yksinkertaisuus on avainasemassa. Etupaneelin painikkeilla pääset nopeasti käsiksi tuloihin, äänenvoimakkuuteen, valmiustilaan ja mykistykseen. Kaksisuuntainen ZigBee-kaukosäädin mahdollistaa täydellisen hallinnan myös ilman suoraa näkyvyyttä tuotteeseen. NAC 332 havaitsee automaattisesti, jos musiikkia ei ole soimassa – 20 minuutin kuluttua järjestelmä siirtyy 0,5 W:n valmiustilaan.
Naimin perustaja Julian Vereker ymmärsi välittömästi alumiinin monet edut Naimin elektroniikkakomponenttien kääreenä. Hän tiesi, että herkät audiokomponentit ovat hyvin herkkiä magneettikenttien, epävakaiden lämpötilojen, ei-toivottujen tärinöiden jne. vaikutuksille. Etu- ja takapaneeli, sivupaneelit sekä ylä- ja alarunkolevyt ovat paksua alumiinia, joka paitsi näyttää ja tuntuu fantastiselta, varmistaa täydellisen työrauhan laitteen sisäisille komponenteille.
Kauko-ohjain. Viimeistely musta

” Outstanding Product. ”  -NSC333 & NAC332 & NAP350-  HI-FI NEWS (Nov 2023)

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.

    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tekniset tiedot

 

Sisääntulot:
1 x 8-pin DIN (47kΩ, 2.2V tyypillinen sisääntulojännite, maksimi 9.5Vrms)
2 x 5-pin DIN (47kΩ, 2.2V tyypillinen sisääntulojännite, maksimi 9.5Vrms)
3 x RCA-pari (47kΩ, 2.2V tyypillinen sisääntulojännite, maksimi 9.5Vrms)
2 x XLR balansoitu pari (100kΩ, 2.2V tyypillinen sisääntulojännite, maksimi 9.5Vrms)
8-pin DIN yhteensopiva 5-pin DIN-pistokkeen kanssa
8-pin DIN sisältää +/-18V virransyötön (lisävarusteena saatavalle ulkoiselle phono-asteelle, esim. NVC TT)
2 kpl virransyötön päivitysliitäntöjä (NPX 300 -virtalähteelle, joka ohittaa sisäisen virtalähteen)
Ulostulot:
1 x XLR-pari (Stereo XLR balansoitu, 10Vrms max)
1 x RCA-pari (Stereo RCA, 10Vrms max)
1 x 6,35 mm:n kuulokeliitäntä (1,5 W tehoa 16 ohmin impedanssiin)
Ohjaus: 
2-suuntainen Zigbee-kaukosäädin / etupaneelin painikkeet ja kuulalaakeroitu voimakkuussäädin
Langaton Zigbee-yhteys NSC 333 -striimerin kanssa
Optinen 3,5mm liitäntä synkroinointiin muiden laitteiden kanssa, esim. NAP 250 tai NAP 350
Tyypillinen virrankulutus käytössä: 20W
Virrankulutus valmiustilassa: <0.5W
Mitat (KxLxS): 91,5 x 432 x 317,5 mm
Paino: 11 kg
Takuu: 24 kk