Naim NS333 New Classic

Hinta

9 499,00 (sis. alv)

Tämän tuotteen voit ostaa tai tilata myymälästämme. Kysy lisää, pyydä tarjous, ota yhteyttä!
Referenssitason verkkosoitin
Naim-uutuus – referenssitason verkkosoitin. Hifi-järjestelmän laatu riippuu oleellisesti sen äänilähteestä. NSS 333 on moderni äänilähde, joka lunastaa lupauksensa ja paikkansa missä tahansa musiikkijärjestelmässä, jossa ei haluta tehdä kompromisseja. NSS 333:n sisäänrakennettu DA-muunnin parantaa järjestelmässäsi olevien muiden digitaalisten lähteiden suorituskykyä. New Classic -erillislaitteita on yhtä helppo käyttää kuin yhden laatikon järjestelmää, kiitos tuotteiden välisen viestinnän ja Focal & Naim -sovelluksen.
NSS 333:lla voit kuunnella uusimpia suoratoistoalustoja (Qobuz, Spotify Connect, TIDAL, Airplay-yhteyden yli Apple Music) sekä nauttia suosikki-internetradiokanavistasi. Integroitujen AirPlay2-, Chromecast-, UPnP™-, Roon Ready- ja Bluetooth® AptX -tekniikoiden ansiosta sisällön suoratoisto älypuhelimesta tai tabletista on helppoa ja tinkimätöntä. Täydellistä kodin audiokokemusta varten NSS 333 on monihuoneyhteensopiva muiden Naimin striimaavien laitteiden kanssa.
Intuitiivisen Focal & Naim -sovelluksen avulla voit hallita NSS 333:a helposti. Voit käyttää kaikkea musiikkia, mukaan lukien suosikkiradioasemia, soittolistoja ja suoratoistopalveluja, tai tutustua artistien elämäkertoihin ja tuotantoon. Lisäksi voit striimata kotiverkon palvelimilta löytyvää musiikkia, joten sinun ei tarvitse hallita kahta erillistä sovellusta. Sovelluksen avulla pidät helposti huolen myös laitteiston ajantasaisuudesta uusien päivitysten tullessa saataville.
Yksinkertaisuus on avainasemassa. Etupaneelin painikkeilla pääset nopeasti valmiustilaan, toistoon/taukoon, tuloihin ja suosikkeihin. Nauti kaksisuuntaisen ZigBee-kaukosäätimen ominaisuuksista myös ilman suoraa näkyvyyttä laitteeseen. Liitännät ovat konfiguroitavissa, mikä mahdollistaa tulojen nimeämisen ja käyttämättömien tulojen poistamisen käytöstä. NSS 333 havaitsee automaattisesti, jos olet lopettanut musiikintoiston – 20 minuutin kuluttua järjestelmä siirtyy 0,5 W:n valmiustilaan.
Naim-tuotteet on suunniteltu sekä nykyaikaisiksi että ajattomiksi. Luomuksissamme ei ole turhia koristeita, jotka heikentäisivät suorituskykyä ja äänenlaatua. NSS 333:n muotoilussa yhdistyvät tyylikkyys, ensiluokkaiset materiaalit, 5,5 tuuman värinäyttö ja säädettävä logon kirkkaus.
5,5 tuuman värinäyttö
Konfiguroitavat sisääntuloliitännät: Nimeäminen, käyttämättömien liitäntöjen piilottaminen.
Käyttää Naimin uusinta NP800-striimauskorttia balansoidulla LVDS-signaloinnilla, mikä takaa häiriöttömän toiminnan. Suoratoistaa Internet-radioasemia, musiikkia Spotify Connectista, Apple Musicista, Tidalista (ja Tidal Connectista), Qobuzista, AirPlay 2- ja Chromecast -yhteydellä, UPnP-palvelimista, USB-liitäntäisestä tallennuslaitteesta. Roon Ready -yhteensopiva.
aptX Adaptive Bluetooth®
Monihuoneominaisuus muiden Naim-suoratoistolaitteiden kanssa (Mu-So, Uniti, Classic-sarja ja 500-sarja).
ZigBee RF kaksisuuntainen kaukosäädin, näköyhteyttä ei tarvita, äänenvoimakkuuden muutokset näkyvät kaukosäätimessä.
Kaksisuuntainen optinen tiedonsiirto (3,5 mm optisella johdolla) synkronoitua valmiustilaa ja valaistusta varten)
Kaksi kiinteän taajuuden master-kelloa (44,1 kHz ja 48 kHz näytteenottotaajuuksien kerrannaiset) erittäin alhaisen jitterin varmistamiseksi.
DSP RAM-puskuri SP/DIF-tuloille, eliminoi SP/DIF-modulaation aiheuttaman jitterin (4x SP/DIF-tulot).
Naimin oma DSP 705,6kHz/768kHz kokonaisluvuilla toimiva ylinäytteistys.
PCM1791A DAC (ulkoisen suodattimen tilassa), jonka jälkeen tulevat A-luokan erillisrakenteella toteutetut operaatiovahvistimet ja suodattimet. Kustomoidut, polystyreenistä valmistetut, erittäin alhaisen dielektrisen absorption omaavat DAC-sirun jälkeiset suodatinkomponentit.
Virtalähteen päivitysmahdollisuus NPX 300:lla kahden Burndy-kaapelin kautta (yksi digitaalinen ja yksi analoginen).
– Alhaisimmillaan vain 0,5W virrankulutus valmiustilassa
Käyttää kahta sisäistä virtalähdettä; toinen on audiofiilitasoinen lineaarilähde, joka perustuu suureen toroidimuuntajaan. Toinen on erityisen korkean hyötysuhteen SMPSU, joka mahdollistaa alhaisen 0,5W:n virrankulutuksen valmiustilassa.
Ohjaus- ja äänipiirien galvaaninen eristys.

” Outstanding Product. ”  -NSC333 & NAC332 & NAP350-  HI-FI NEWS (Nov 2023)

” Sound 5 stars – Build 5 stars – Features 5 stars – Overall 5 stars. Sure, it costs big money, but in the world of high-end hifi, we feel it still represents terrific value. Highly recommended.”  WHAT HI-FI (June 2024)

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.

    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tekniset tiedot

 

Sisääntulot/yhteydet:
Suoratoisto: Apple AirPlay 2, Chromecast, UPnP, Spotify® Connect, Qobuz, TIDAL, Roon Ready, Bluetooth, Internet Radio
Ethernet (10/100 Mbps), Wi-Fi (802.11 b/g/n/ac)
2 x optinen TOSLINK (jopa 24bit/96kHz)
1 x koaksiaalinen RCA (jopa 24bit/192kHz, DoP 64Fs)
1 x koaksiaalinen BNC (jopa 24bit 192kHz, DoP 64Fs)
2 x USB-tyypin A-liitäntä (1 edessä ja 1 takana – 1,6A lataus)
2 kpl virransyötön päivitysliitäntöjä (NPX 300 -virtalähteelle, joka ohittaa sisäisen virtalähteen)
Ulostulot:
1 x XLR-pari (Stereo XLR balansoitu, 2,1Vrms)
1 x RCA-pari (Stereo RCA, 2,1Vrms)
1 x 5 pin DIN
Tuetut tiedostoformaatit:
WAV – jopa 32bit/384kHz:iin asti
FLAC ja AIFF – jopa 24bit/384Hz:iin asti
ALAC (Apple Lossless) – enintään 24bit/384Hz MP3 – enintään 48kHz, 320kbit (16 bittiä)
AAC – enintään 48 kHz, 320 kbit (16 bittiä).
OGG ja WMA – enintään 48 kHz (16 bittiä).
DSD – 64 ja 128Fs
M4A – jopa 48 kHz, 320kbit (16 bittiä)
Tauoton toisto tuettu kaikissa formaateissa.
Sovellusohjaus: Naim App iOS:lle ja Androidille, mahdolliset laitepäivitykset voi asentaa kätevästi Naim-sovelluksen kautta.
Virrankulutus käytössä: 25W
Virrankulutus valmiustilassa (verkkoyhteys aktiivisena): <2W
Virrankulutus valmiustilassa: <0.5W
Mitat (KxLxS): 91,5 x 432 x 317,5 mm
Paino: 11 kg
Takuu: 24 k