Meze LIRIC 2nd Generation

Hinta

2 000,00 (sis. alv)

Toimitusaika: 6-12 arkipäivää
Meze Audio LIRIC 2nd Generation ovat suljetut kuulokkeet, joissa kohtaavat upea ääni ja miellyttävän vakuuttava käyttömukavuus.
Uusi suljettu isodynaaminen planaarikuulokkeemme esittelee entistäkin rikkaamman kuunteluelämyksen, joka sijoittuu ihanteellisesti tasapainoisen ja lämpimän ääniprofiilin väliin. Sekoitus selkeää ja tarkkaa ääntä, jossa on ripaus lämpöä syvyyden lisäämiseksi. Päätimme säilyttää alkuperäisen Liricin muotoilukielen, mutta lämmittää sitä integroimalla siihen puiset korvakupit, jotka, Maramuresin käsityöperinteitä kunnioittaen, on valmistettu hienostuneesta ja yksilöllisen ilmeen antavasta macassar-eebenpuusta. Ihanteellisen muodon ja käytännöllisyyden yhdistämiseksi korvatyynyt on suunniteltu uudelleen ja ne ovat nyt magneettisesti kiinnitetty, jotta vaihto olisi helppoa tulevaisuudessa.
Viritetty ääniprofiili
Liricin 2. sukupolvi jatkaa Meze Audion teollisen muotoilun ja Rinaron teknologisen kehityksen onnistunutta yhteistyötä. Uutta mallia varten on kehitetty QWRM-maski (Quarter Wavelength Resonator Mask). Tämä tarkasti valmistettu metallikomponentti peittää strategiset aukot elementin kehyksessä ja vaimentaa tehokkaasti yli 7 kHz:n korkeiden taajuuksien piikkejä, jotta kuuntelukokemus olisi entistäkin miellyttävämpi.
Meze Audio
Meze Audion audiofiilikuulokkeet tunnetaan ajattomasta muotoilusta, puhtaasta mukavuudesta ja mukaansatempaavasta, elävästä äänestä. Ulkonäöstä tekniikkaan Meze Audion tuotteet on suunniteltu ylittämään hetkelliset trendit ja olemaan perintökalleuksia mieluummin kuin “vain kuulokkeita”. Nykyään perustaja Antonio Meze ja hänen ammattitaitoinen tiiminsä suunnittelevat ja kehittävät tuotteitaan Baia Maressa, Romaniassa, alkuperäisen “ei kompromisseja” -visionsa hengessä.
Rinaro Isodynamics
Rinaro syntyi Neuvostoliiton alueella (nykyinen Ukraina) kylmän sodan aikana osana valtion rahoittamaa akustisen teknologian tutkimusohjelmaa. Hallituksen tuella ja edistyneillä testaustiloilla tiimi pystyi keskittämään kaikki ponnistelunsa tasomagnetismiin. Tällä alalla he ovat jatkaneet innovointia viimeiset 30 vuotta Neuvostoliiton romahtamisen jälkeen. Viimeisen vuosikymmenen aikana Rinaro on laajentanut kykyjään ja kapasiteettiaan kehittämällä huippuluokan tuotekehitys- ja tuotantolaitoksia Ukrainassa ja Puolassa. Uudet tilat ovat olleet liikkeellepaneva voima Meze Audio EMPYREAN-, ELITE- ja LIRIC-kuulokkeissa olevan vallankumouksellisen Isodynamic Hybrid Array -teknologian luomisessa.
PALKITTU TEKNOLOGIA KOMPAKTISSA MUODOSSA
Liric sisältää Rinaron kehittämän huipputeknologian, joka on suunniteltu uudelleen monipuolista käytettävyyttä varten. MZ4 Isodynamic Hybrid Array -elementtiä pienennettiin ja viritettiin tarjoamaan äänielämys, joka on linjassa suurempien Empyrean- ja Elite-mallien kanssa.
Suljetusta rakenteesta huolimatta Liric onnistuu säilyttämään suosikkimusiikkisi alkuperäisen selkeyden ja tunteen parantamalla äänenlaatua ja minimoimalla ulkoiset häiriölähteet. Jokainen elementti kootaan kokonaan käsin ja testataan Rinaron teollisuuslaitoksessa Ukrainassa.
MZ4 – isodynaaminen hybridielementti
LIRIC on ensimmäinen suljettu kuuloke, jossa on käytetty Rinaron Isodynamic Hybrid Array -elementtejä. Yksinomaan Meze Audiolle luotu MZ4-elementti tarjoaa saman kaksoisäänikelajärjestelmän, joka nähtiin ensimmäisenä Meze Audion arvostetussa Empyrean-huippumallissa. Yli 30 vuoden tutkimustyötä on hyödynnetty tämän teknologian kehittämisessä, ja tuloksena on yksi markkinoiden kevyimmistä ja edistyneimmistä tasokalvo-magneettijärjestelmistä.
 
Vahva kotelointi
Vahvistettu polymeerikotelo, joka on suunniteltu kestämään Hybrid Magnet Array:n tuottaman vaativan 10,7 N:n kuormituksen.
Herkkäliikkeinen isoplanaarinen kalvo
Paino vain 0,08 g ja suuri aktiivinen alue (3507 mm2).
Hybridimagneettijärjestelmä
Neodyymimagneettimme on sijoitettu symmetrisesti kalvon molemmille puolille hybridiryhmäksi luomaan 0,3 Teslan isodynaaminen magneettikenttä, joka aktivoi koko kalvon alueen tasaisesti.
Erittäin alhainen särö
Harmoninen kokonaissärö (THD) on alle 0,15 % koko taajuusalueella.
Kevyt
Vain 71 g elementin kokonaispaino mahdollistaa kuulokkeet, jotka tarjoavat mukavaa kuuntelua myös tien päällä.
Phase-X™ järjestelmä
Patenttia odottava innovatiivinen vaiheteknologia nostaa suljetun kuulokkeen tilantoiston omaan luokkaansa.
Ultrakorkeiden taajuuksien toisto
Ylärajataajuus on 92 000 Hz, joten kuulokkeet kykenevät poikkeukselliseen puhtauteen taajuuksilla, joita ihminen ei suoranaisesti kuule, mutta jotka vaikuttavat kerrannaisina alemmille taajuuksille ja koettuun tilantuntuun.
Helppo vahvistimelle
100dB@1mw/1kHz; 30Ω
Voidaan ohjata lähes mistä tahansa kannettavasta lähteestä ilman vahvistusta.
Skaalattu lippulaivatekniikasta
Yksi maailman kehittyneimmistä ja edistyneimmistä tasoelementeistä on pienennetty kannettavaan käyttöön. Patentoitu mm. Euroopassa, Yhdysvalloissa ja Kiinassa.
KAKSOISAKTIVOIDUN KALVON EDUT
MZ4-elementti yhdistää erillisen edestakaisen sekä spiraalin muotoisen äänikelan samaan kalvoon, mikä mahdollistaa äänen kohdistamisen tarkemmin korvan luonnollisen muodon mukaisesti. Tällä saavutetaan monin tavoin parempi akustinen suorituskykyky, kuten enemmän suoria ääniaaltoja 10 kHz:n alueella, sekä luonnollisempi tilatoisto ja lokalisointi vähentämällä heijastuneiden ääniaaltojen osuutta.
Edestakainen kela
Elementin yläosaan sijoitettu kela toistaa tehokkaammin matalampia taajuuksia.
Spiraalikela
Spiraalin muotoinen kela toistaa tehokkaammin keski- ja korkeat taajuudet, ja se on sijoitettu suoraan korvakäytävän päälle, jolloin enemmän suoria ääniaaltoja pääsee korvaan ilman aikaviiveitä.
Isoplanaarinen tasokalvo
Kalvo on valmistettu mittatilaustyönä kehitetystä isotrooppisesta lämpöstabiloidusta polymeeristä, jossa on johtava kerros. Ainutlaatuisilla käsittelymenetelmillä on saavutettu ultrakevyt ja jäykkä kalvo.
PHASE-X™
VALLANKUMOUS ÄÄNIKUVASSA
MZ4-elementin suuri innovaatio on Rinaron kehittämä Phase-X™-järjestelmä, jolla minimoidaan vaihevääristymiä, joita esiintyy tyypillisesti suljetuissa kuulokkeissa. Tekniikka auttaa luonnollisen äänikuvan tuottamisessa.
Phase-X™-järjestelmä parantaa spatiaalisen kuvantamisen tarkkuutta, joka on verrannollinen avoimien kuulokkeiden äänikuvaan. Hyöty on erityisen helposti havaittavissa binauraalisissa äänitallenteissa.
KEVYT MAGNESIUMRUNKO
Kevyt magnesiumrunko varmistaa, että kuulokkeet pysyvät joustavina, iskunkestävinä ja hapettumattomina, samalla kun ne sopivat ihanteellisesti pitkiin kuuntelusessioihin.
OPTIMAALINEN ILMAVIRRAN OHJAUS
Pehmustetut sankatyynyt on sijoitettu symmetrisesti “+”-muotoon mahdollistamaan tehokas ilmanvirtaus ja vähentämään lämmön ja kosteuden kertymistä. Aidolla nahalla päällystetty sanka on täydellisesti viritetty optimaaliseen paineen jakautumiseen – se seuraa pään muotoa luoden kiinteän ja tasaisen kosketuksen. Kuten kaikki Meze Audio -kuulokkeet, Liric on helposti säädettävissä, jotta se tuntuu tukevalta, mutta mukavalta ja sopii useimpiin pään muotoihin.
ERGONOMINEN OVOIDI MUOTO
Korvakupin muoto sopi parhaiten korvasi ympäröimiseen tiiviisti lisäämättä tarpeetonta painetta tai painoa, tarjoten samalla syvemmän äänen ja paremman passiivisen ulkopuolisten häiriöiden eristyksen.
TASAUSJÄRJESTELMÄ PAINEELLE
Jotta korvakupin kammion paine olisi optimaalinen ja ilmavirtauksen hallinta parempi, LIRICissä on hienosäädetty paineentasausjärjestelmä. Sitä on entisestään parannettu, jotta saavutetaan pehmeämpi siirtyminen bassotaajuuksilta alemmalle keskialueelle.
RAKKAUTTA ENSIKOSKETUKSELLA
Mitään yksityiskohtaa ei jätetty sattuman varaan moniaistista kokemusta luotaessa. Liricin jokainen pintakuvio valittiin huolellisesti täydentämään toista, mikä loi ainutlaatuisen tuntuman, joka erottuu ensimmäisellä kosketuksella. Nämä kuulokkeet viittaavat ammattivalokuvakameroiden magnesiumosien tekstuureihin, ja ne säilyttävät saman pehmeyden kosketuksessa ja osoittavat samalla erinomaista kulutuskestävyyttä.
Toimitussisältö:
Premium-laatuinen PU-nahkainen säilytyskotelo
Kestävä EVA-kantolaukku samettisisuksella
1,3 m pitkä balansoidulla 4,4 mm liittimellä varustettu PCUHD Premium-kuparikaapeli
3 m pitkä pehmeä TPE-kaapeli 3.5 mm stereoplugilla
6,3 mm plugiadapteri
Lentokoneadapteri

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.

    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
TEKNISET TIEDOT
Elementin tyyppi: Rinaro Isodynamic Hybrid Array [MZ4]
Korvakuppien rakenne: suljettu
Taajuusvaste: 4 Hz – 92 kHz
Impedanssi: 61 Ohmia
Herkkyys: 100 dB (1 mW / 1 kHz)
Maksimi äänenpaine:  yli 130 dB
Harmoninen vääristymä (THD): alle 0,15% (koko taajuuskaistalla!)
Paino: 427 g
Takuu: 24 kk