Dan Clark Audio ETHER 2

Hinta

2 759,00 (sis. alv)


Toimitusaika: 2-5 arkipäivää

Dan Clark Audion ETHER 2 on avoimien kuulokkeiden huippumalli. Titaanista, hiilikuidusta ja alumiinista valmistettu kuuloke painaa vain 290 grammaa tehden siitä äärimmäisen mukavan käyttää. ETHER 2 on suunniteltu toistamaan akustisesti realistinen, syvä ja leveä äänikuva. Kuulokkeen mukana tulevilla kolmella pehmustevaihtoehdolla kustomoit äänen omaan makuusi täydelliseksi.

Erottelevuus omassa luokassaan

ETHER 2 on ääneltään yksityiskohtainen ja erotteleva – yleensä tämä tarkoittaa ylimääräistä kirkkautta äänessä, mutta paranneltujen akustisten ominaisuuksien, aiempaa 70 % kevyemmän elementin ja kuulijasta kauemmaksi sijoitettujen magneettien avulla ääni pysyy tasapainoisena ilman ylimääräistä kireyttä.

Muokkaa ääntä mieleiseksesi

ETHER 2:ssa pystyt muokkaamaan äänimaailmaa kolmilla eri materiaaleista valmistetuilla kuuloketyynyillä, joilla kaikilla on omat uniikkiset akustiset ominaisuudet. Näitä voi käyttää omien mieltymysten mukaan genrestä riippumatta, mutta alla hieman kuvattuna eri pehmusteiden vaikutuksia. Pehmusteiden vaihtaminen sujuu kätevästi muutamassa sekunnissa.

Alkuperäiset kuuloketyynyt nostavat keskiääniä vahvemmin kuulokuvaan, mikä on loistava vaihtoehto laulupainotteiselle tai akustiselle musiikille. Rei’itetyt tyynyt tekevät äänikuvasta leveämmän viemällä keskiääniä hieman taaksepäin – tämä korostaa hieman bassoa ja diskanttia. Mokkanahkaiset tyynyt tuottavat ääneen lämpöä ja jämäköittävät bassoa, mikä sopii esimerkiksi rokkiin, metalliin ja elektroniseen musiikkiin.

Omavalmisteinen planaarielementti

Kaikissa Dan Clark Audion kuulokkeissa on heidän itse kehittämänsä planaarielementti. ETHER 2:ssa on uudistettu, patentoitu toisen sukupolven TrueFlow-teknologia, joka parantaa entisestään kuulokkeiden ilmavirtausta tuoden sointiin aiempaa enemmän yksityiskohtaisuutta, laajan äänikuvan, iskevämmän basson ja erinomaisen dynamiikan. Lisäksi patentoidulla V-Planar -valmistusmenetelmällä kuuloke saadaan toistamaan erittäinkin matalat taajuudet.

Planaarikuulokkeen hyödyt

Dan Clark Audion kuulokkeet ovat niin kutsuttuja planaarikuulokkeita, joissa ääni tuotetaan perinteisen kuuloke-elementin sijaan magneettien väliin upotetun ohuen kaiutinkalvon avulla, jonka läpi johdetaan virtaa. Planaarielementti on nopeampi ja yhtenäisempi liikkeeltään tavalliseen dynaamiseen kuuloke-elementtiin verrattuna, minkä seurauksena planaarikuulokkeiden ääni on kontrolloidumpi, tiukempi ja puhtaampi. Lisäksi sen bassontoisto ulottuu dynaamista elementtiä matalammalle säröttömämmin.

Tekniset tiedot

– Elementti: 71 mm x 45 mm planaari
– Harmoninen särö: vähemmän kuin 0.2% 20 Hz -20 kHz
– Sanka: Nikkelititaania
– Kuori: hiilikuitua

Pakkauksessa mukana

-ETHER 2 kuulokkeet
-Kantolaukku
-VIVO-kaapeli haluamallasi liittimellä
-3 eri kuulokepehmusteet: Rei’itetyt, mokkanahkaiset ja umpinaiset
-Puhdistusliina
-Manuaali

 

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.

    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.