Naim Uniti Atom Headphone Edition

Hinta

2 599,00 (sis. alv)

Toimitusaika: 2-5 arkipäivää

Naim Atom Headphone Edition on huippuluokan kuulokevahvistin, etuvahvistin ja verkkosoitin yhdessä, tyylikkäässä ulkoasussa.

Myös aktiivikaiuttimille – laadukkaan esivahvistimen ja balansoitujen sekä balansoimattomien pre-out liitäntöjen voit käyttää Naim Atom HP:ta myös esivahvistimena laadukkaiden aktiivikaiuttimien kanssa ja nauttia Atomin huippuluokan verkkosoittimesta ja da-muuntimesta.

Naim Atom HE perustuu valmistajan aikaisempaan Uniti -laitesarjan Atom integroituun vahvistimeen, mutta ilman päätevahvistinta. Atom HP tarjoaa vastaavasti parannetun kuulokevahvistimen ja esivahvistimen, mukana sama erinomainen verkkosoitin.

Naim Atom Headphone Edition on rakennettu huippuluokan kuulokkeille. Kuulokevahvistin tarjoaa erittäin jykevän vahvistimen, jopa 1,5W per kanava 16 ohmiin ja vahvistaa kaikkia yli 16ohm kuulokkeita herkkyydestä riippumatta.

Kuulokeliitäntöinä on kaikki tämän hetken standardit; 4,4 Pentaconn balansoitu, XLR balansoitu ja 6,35mm balansoimaton.

Naim Atom Headphone Edition-vahvistimen ytimessä on erittäin tehokas prosessori ja ohjelmisto joka minimoi jitterin ja muun digitaalisen häiriön äänestä pois. Atomin kanssa voit keskittyä nauttimaan musiikista.

Uniti Atom sisältää 5″ täysivärinäytön sensorilla joka saa näytön heräämään kun sitä lähestytään. Uuden Uniti-malliston kaksisuuntainen kaukosäädin näyttää tiedon laitteen voimakkuusasteikosta (Atom, Star ja Nova).

Atom HE tukee lähes kaikkia tämän hetken langattomia äänensiirtotapoja, näitä ovat mm. Chromecast, Airplay, Roon Advanced Audio transport, Bluetooth, Spotify Connect, Tidal Connect (tuki tulossa kesällä 2021) jne. Voit siis helposti soittaa musiikkia kaikilta laitteilta ja kaikista eri palveluista. Lisäksi Naimin omalla hallintasovelluksella voit soittaa musiikkia myös DLNA palvelimilta, nettiradiosta jne.

” Recommended. Sound quality 5 stars – Value for Money 5 stars – Build Quality 5 stars – Features 4,5 stars ”  HI-FI CHOICE (Sep 2021)

Kuu­lo­ke­kuun­te­lun vää­jää­mät­tö­mäs­ti kas­va­va suo­sio läh­tö­koh­ta­naan Naim muo­va­si läh­tö­ta­son Uni­ti Ato­mis­ta kuu­lok­keil­le omis­te­tun ver­si­on. Uni­ti Atom He­adp­ho­ne Edi­ti­o­nis­sa laa­ja-alai­nen verk­ko- ja strii­maus­tois­to koh­taa sekä ba­lan­soi­dut et­tä ba­lan­soi­mat­to­mat kuu­lo­ke­läh­döt ja vah­vis­tin­tek­niik­ka on pe­rua val­mis­ta­jan lip­pu­lai­va­ta­son Sta­te­men­tis­ta. Lai­tet­ta voi­daan käyt­tää myös strii­maa­va­na esi­vah­vis­ti­me­na pää­te­vah­vis­ti­men tai ak­tii­vi­kai­ut­ti­mien kans­sa. Mikä va­lin­ta­si sit­ten on­kaan, se soit­taa mu­siik­kia vai­kut­ta­val­la auk­to­ri­tee­til­la ja pu­ris­taa vii­mei­set pi­sa­rat ir­ti myös oheis­lait­tei­den laa­dus­ta. – EISA-raati –

”  Toppklass!  ”  HIFI & MUSIK (9/2021)

” Sound 5 stars – Features 5 stars – Build 5 stars – Overall 5 stars ”  WHAT HI-FI (Jan 2022)

” Kun summaa Uniti Atom HE:n ulkönäön, äänen ja ominaisuudet, korkealle hinnalle tulee paljonkin vastinetta. Kyseessä onkin valtavan komea ja pitkälle kehittynyt monitoimikone työpöydällesi – lempikuulokkeidesi kaveriksi! ”  AV-Plus (7/2021)

” Recommended Components 2022 ”  STEREOPHILE

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.

    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Liitettävyys
Network: Ethernet (10/100Mbps)
WiFi (802.11 b/g/n/ac with internal antennae)
Multiroom: Sync up to five Naim Streaming products and control via the Naim App.

Audio Inputit
Digital: 2x Optical S/PDIF up to 96kHz, Coaxial RCA (up to 24bit/192kHz, DoP 64Fs)
Analogue: 1 x Stereo RCA pair
USB: 2x USB 2.0 (Type A connector)
Streaming: Apple AirPlay 2, Chromecast Built-in, UPnPTM, Spotify® Connect, TIDAL, Roon Ready, Bluetooth, Internet Radio, Qobuz

Audio Outputs
Balanced XLR Preamp output
RCA Preamp output

Headphone Outputs
4.4mm Pentaconn (balanced) 4 pin XLR (balanced) 6.35mm (¼ inch) jack (unbalanced)
1.5W RMS per channel into 16ohms
Suitable for headphones from 16ohms and upwards

Specifications
Supplied with: Document pack, cleaning cloth, remote, AAA batteries and power lead.

Power
Power Consumption Typical use: 17W
Network Standby mode: No-network Standby mode: Auto Standby time User selectable: adjustable from off up to 2 hour

Mains Supply
115V, 230V; 50 or 60Hz