Naim Uniti Atom HDMI

Hinta

2 599,00 (sis. alv)

Toimitusaika: 2-5 arkipäivää

Naim Uniti Atom on kompakti musiikkilaite laatuäänen ystäville. Atomissa  on monipuoliset toisto-ominaisuudet ja se on tehty äänenlaatu edellä – ominaisuuksista tinkimättä. Atomin 40 wattinen vahvistin yhdistettynä high-res verkkotoistoon saavat aikaan soundin, josta nautit pidempienkin kuuntelusessioiden ajan. Pienestä koostaan huolimatta Atom on erinomainen valinta kodin vahvistimeksi. Lisää vain hyvät kaiuttimet ja nauti musiikista. Pre out-liitäntöjen ansiosta jatkeeksi käy mainiosti myös aktiivikaiuttimet tai päätevahvistin.

Naim on tehnyt valtavan työn saadakseen näin kompaktin vahvistimen soimaan kokoistaan vaikuttavammin. Atomissa on järeä virtalähde, jotta vahvistin toimisi suorituskykyisesti kaikissa tilanteissa. Analoginen ja digitaalinen piirisunnittelu on jokaista yksityiskohtaa huomioiden tehty äänenlaadun ehdoilla.

Naim Atomin ytimessä on erittäin tehokas prosessori ja ohjelmisto joka minimoi jitterin ja muun digitaalisen häiriön äänestä pois. Atomin kanssa voit keskittyä nauttimaan musiikista.

Uniti Atom sisältää 5″ täysivärinäytön sensorilla joka saa näytön heräämään kun sitä lähestytään. Atomin kaksisuuntainen kaukosäädin näyttää tiedon laitteen voimakkuusasteikosta.

Atomin vahvistin rakentuu Naimin ikonisen Nait -vahvistimen perustalle. 40W vahvistin toimii A/B -luokassa ja vahvistimen suorituskyvyn takaa iso virtalähde. Digitaalipuoli on rakennettu Burr Brownin DAC -piirien varaan.

Naim applikaation kautta Atomia on helppo ohjata sekä iOS että Android -laitteilla. Roon-ready.

Koko (L x K x S): 24,5 cm x 9,5 x 26,5 cm
Paino : 7 kg

” Kaikki olennainen on kohdillaan – yhdessä paketissa. ”  AV-Plus (5/2017)

” This truly is a triumph of design  –  Sound ***** Build ***** Features ***** ”  WHAT HI-FI (Oct 2017)

” Best Hifi System Over £1000 ”  WHAT HI-FI (Awards 2018)

” For; -Class-leading clarity and insight -Precise timing and impressive dynamic range -Looks terrific   Against; -Really nothing noteworthy     Sound 5 stars – Features 5 stars – Build 5 stars ”  WHAT HI-FI (Nov 2020)

” Best Hifi System Over £1000 ”  WHAT HI-FI (Awards 2023)

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.

    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Google Cast for Audio

AirPlay

TIDAL

Spotify® Connect

Bluetooth (aptX HD)

Internet Radio™

UPnP™ (Universal Plug ‘n’ Play)

Digital Input (S/PDIF)

Analogue Output

Headphones

Storage

HDMI ARC

Multiroom

File Formats

Wireless Updates

Audio sisääntulot

2 x Optinen TOSLink (24bit/96kHz)

1 x Koaksiaalinen RCA (24bit/192kHz, DoP 64Fs)

1 x HDMI ARC

1 x RCA

2 x USB Type A (etu- ja ja takapaneeli)

Audio lähdöt

1 x päätevahvistin

1 x RCA sub/pre lähtö

1 x 3.5mm kuulokeliitäntä