Meze Empyrean

Hinta

2 290,002 999,00 (sis. alv)


Toimitusaika: 2-5 arkipäivää

Meze Audion mullistava huippukuuloke.

Empyrean sisältää lukuisan määrän uutta ajattelua ja teknologiaa hämmentävän keveissä, kauniisti käsin tehdyissä ja huippumukavissa ultratason kuulokkeissa.

Yli 30 vuoden tutkimus- ja kehitystyö on johtanut ensimmäisen isodynaamisen hybridi-asetellun elementin luomiseen. Meze Audio on tehnyt yhteistyötä alan specialosaajan, Rinaron kanssa uuden laatutason saavuttamiseksi. Tuloksena oleva tekniikka onkin yksi markkinoiden kevyimmistä ja edistyksellisimmistä tasomaisista magneettijärjestelmistä.

Empyreania varten suunnitellussa ainutlaatuisessa elementissä on edestakaiset spiraalin muotoiset puhekelat, joiden muoto mahdollistaa äänen kohdistamisen tarkemmin korvan luonnollisen muodon ehdoilla. Elementti kohdistaa tarkemman ääniaallon yli 10 kHz: n alueella, ja parantaa äänikuvaa ja instrumenttien paikallistumista vähentämällä ääniaaltojen heijastumia ja viiveitä.

Yksi monista innovatiivisista piirteistä liittyy Isomagneettiseen korvatyynyn kiinnitykseen, joka hyödyntää elementin tuottamaa kenttää tyynyn pitämiseksi paikallaan. Samalla rakenne ohjaa magneettikenttää takaisin elementtiin parantaen sen tehokkuutta, mutta kuulijaan kohdistuva magneetin hajakenttä jää pieneksi.

Empyreanin korvakuppien alumiinisen ulkorangan viimeistelyn taso on käsinkosketeltavn täydellinen. Jokaisen kupin CNC-työstöön kuluu aikaa yli 20 tuntia. Kuulokkeiden käyttömukavuus on omaa luokkaansa. Patentoidut ripustussiivet laajentavat nahkaisen pääpannan kosketuspintaa lievittäen epämukavia painepisteitä.

Meze Audion keskeinen missio on luoda kestäviä tuotteita. Empyrean ei ole erilainen: vaihdettavista korvatyynyistä korkean luokan materiaaleihin, jokainen osa voidaan huoltaa tai vaihtaa vuosienkin kuluttua.

”Empyrean syntyi intohimosta, uteliaisuudesta ja innovaatiosta. Yrityksenä olemme sallineet itsellemme vapauden kokeilla ja ottaa riskejä etsimällä täydellistä ääntä. Jotta saataisiin aikaan jotain todella merkittävää, on uskallettava heittäytyä, ja sen me teimme Empyreanin kanssa. Haastoimme ja hienosäädimme alan standardeja, ja saavutimme audiofiilien kannalta todellisen läpimurron.”

Antonio Meze, Meze Audion johtava suunnittelija ja perustaja

 

Nyt kuuloketilauksen yhteydessä kaupan päälle yksi premium-kaapeli, joka vapaasti valittavissa kahden eri materiaalin (kupari tai hopeoitu) ja viiden eri terminoinnin välillä (2,5/3,5/4,4/6,3/XLR).

Edun arvo on toisin sanoen muhkeat 249–499 euroa! Huomioithan, että Elite- ja Empyrean-kuulokkeiden mukana ei enää toimiteta ns. vakiokaapelia, vaan ainoastaan valitsemasi premium-kaapeli. Kuulokkeiden hinnat (4 000€ Elite ja 2 999€ Empyrean) pysyvät samoina, premium-kaapeli sisältyy hintaan ilman lisämaksua.

Vaihtoehdot ovat;

Kaapeli:
Kupari tai Hopeoitu

Liitin:
2,5 mm balansoitu (pituus 1,3m)
3,5 mm (pituus 1,3m)

4,4 mm balansoitu (pituus 1,3m)

6,3 mm (pituus 2,5m)

XLR 4pin balansoitu (pituus 2,5m)

 

Copper Black-malliluurit specialhintaan 2290€

” Highlight, Preis/Leistung: Uberragend ”  STEREOPLAY (8/2019)

” Headphones of the Year 2019 ”  The Absolute Sound

” Outstanding Product. The Meze Empyrean is supremely musical. The Meze Empyrean ranks among the most satisfying cans money can buy. ”  Ken Kessler / HI-FI NEWS (Dec 2018)

” Empyrean on kuuloke, joka täyttää omasta näkökulmastani katsottuna ja hinnasta riippumatta aidon referenssin saappaat. Sen rinnalla moni hyvänä pitämäni kuuloke vaikuttaa nyt tunkkaiselta, värittyneeltä ja tylsältä tai ohuelta, kirkkaalta ja keinotekoiselta. ” Jussi Arvio / HIFIMAAILMA (1/2021)

Lisätiedot

Väri

copper black, jet black

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.

    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

ACCESSORIES

• Case: High-strength aluminum suitcase with foam inserts
• Two sets of earpads included: one real leather, one Alcantara

Kaapeliaihtoehdot ovat;

Kaapeli:
Kupari tai Hopeoitu

Liitin:
2,5 mm balansoitu (pituus 1,3m)
3,5 mm (pituus 1,3m)

4,4 mm balansoitu (pituus 1,3m)

6,3 mm (pituus 2,5m)

XLR 4pin balansoitu (pituus 2,5m)

 

EMPYREAN TECHNICAL SPECIFICATIONS

Driver Type
Rinaro Isodynamic Hybrid Array
Operating Principle
Open
Ear Coupling
Circumaural
Frequency Response
4 – 110,000 Hz
Impedance
31,6 Ω
Nominal SPL
100 dB (1 mW / 1 kHz)
Maximum SPL
> 130 dB
Total Harmonic Distortion (THD)
< 0.1%
Weight
~ 430 g

MZ3 DRIVER SPECIFICATIONS

• PHYSICAL •

Geometrical Shape
Ovoid
Size
102 mm x 73 mm
Weight
82 g
Casing
Fiberglass Infused ABS

• DIAPHRAGM •

Type
Rinaro ISOPLANAR®
Active Area
4650 mm2
Weight
0.16 g
Acoustic Mass
10.7 kg/m4
Lower Frequency Limit
4 Hz
Upper-Frequency Limit
110.000 Hz

• MAGNET ARRAY •

Type
Isodynamic
Size
75 mm x 49 mm
Magnetic Flux
0.35 T