Tuotteet

Genelec kaiuttimet

kaikki merkit

Genelec on varmasti tuttu merkki useimmille suomalaisille audiofiileille. Genelecin kaiuttimet ovat yli 40 vuoden (Genelec perustettu 1978 Iisalmessa) kokemuksella huippuunsa hiotut aktiivikaiuttimet. Kotimainen perheyritys Genelec on hurmannut menestyskaiuttimillaan hifiharrastajia ympäri maailmaa markkinoimalla tuotteitaan yli 70 maahan, eikä suosio näytä hiipuvan. Olemme keränneet myös omaan valikoimaamme Genelec-tuoteperheen laadukkaimmat tuotteet aina kaiuttimista Genelecin subwoofereihin. Lisäksi Genelec on voittanut tuotteillaan useita palkintoja ympäri maailman. Audioalan ammattilaiset luottavat Genelecin tuotteisiin ja monesta studiosta löytyy monitoreina eli studiotarkkailukaiuttimina Genelecin kaiuttimet – mm. Ylen studioista löytyy Genelecin kaiuttimet. On ilo olla Genelec jälleenmyyjä.

Näytetään tulokset 1–15 / 51

Suosituimmat Genelec kaiuttimet ja muut audiofiilin tuotteet

Saat kauttamme Genelecin G-sarjan aktiivikaiuttimet, F-sarjan aktiivisubwooferit, The Ones -sarjan kolmetiekaiuttimet sekä vaativampaan makuun suunnitellut SAM-sarjan isot kaiuttimet ja subbarit, tarpeellisten tarvikkeiden ohella. Rekisteröimällä ostamasi kaiuttimet Genelecin verkkosivuilla saat niille normaalin 2 vuoden takuun lisäksi 5 vuoden varaosatakuun. Genelecin kaiuttimissa on tunnetusti erittäin laaja taajuusvaste ja näin ollen kompaktin kokoisella kaiuttimella pystytään toistamaan niin matalat kuin korkeatkin äänet. Tutustu valikoimaan ja tilaa meiltä kotimaiset, huippulaadukkaat Genelec kaiuttimet!

Muistathan, että meiltä saat hankittua samalla myös Genelec kaiuttimien kiinnikkeet ja jalustat.

Kuinka yhdistää Genelecin kaiuttimet televisioon?

katso alla oleva video:

Usein kysytyt kysymykset Genelecin kaiuttimista

Tarvitseeko Genelecin kaiuttimet vahvistimen?

Genelecin kaiuttimet ovat aktiivikaiuttimia, mikä tarkoittaa, että niissä on sisäänrakennettu vahvistin. Näin ollen niiden käyttöön ei tarvita erillistä ulkoista vahvistinta. Genelecin kaiuttimien sisäänrakennettu vahvistin on suunniteltu toimimaan saumattomasti juuri kyseisen kaiutinmallin kanssa, varmistaen optimaalisen äänenlaadun ja suorituskyvyn.

Onko Genelec suomalainen?

Genelec Oy, perustettu vuonna 1978, on suomalaisen perheen omistama äänentoistolaitteiden valmistaja. Sen päätoimipisteet sijaitsevat Iisalmessa, missä sekä pääkonttori että tuotantolaitos ovat, ja lisäksi yrityksellä on myyntiä ja markkinointia tukeva toimisto Helsingissä. Genelec vie tuotteitaan globaalisti yli 70 maahan, tehden siitä tunnetun toimijan kansainvälisillä markkinoilla.