Genelec F Two B

Hinta

1 575,00 (sis. alv)


Toimitusaika: 6-12 arkipäivää

Genelec F Two B on Genelecin uusittu F-sarjan aktiivisubwoofer Soveltuu G One B-, G Two B-, G Three B- ja G Four-mallien seuralaiseksi stereokäytössä.

F Two B-mallin liitettävyys on parantunut koaksiaalisen ja optisen digitaaliaudioliitännän ansiosta, maksimiäänenpaine on korkeampi ja kaukosäätimen toiminnallisuus laajempi. Subwoofereiden uusi elektroniikka sisältää myös uudet virtalähteet ja muutamia DIP-kytkimillä hallittavia lisätoimintoja.

Genelec F Two B on myös valmis oppimaan ulkoisen IR-kaukosäätimen toimintoja mikäli halutaan käyttää olemassa olevaa kaukosäädintä subwooferin toimintojen säätämiseen.

Toistaa 27 hertsiin asti, alumiinivalettu resonoimaton kotelo, 150W vahvistin, langaton kauko-ohjain, neliasentoinen vaiheen säätö, sisäänrakennettu jakosuodin, maksimiäänenpaine 103dB, automaattisella virrankatkaisulla varustettu kehittynyt virransäästö ym. Made in Finland.

Valkoinen tai musta.

 

Saat Genelec F One -subbarille 5 vuoden varaosatakuun, kun rekisteröit subbarisi genelec.fi-sivustolla.

Lisätiedot

Väri

musta, valkoinen

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.

    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Technical specifications

SPL
103 dB
Frequency response
27 Hz – 85 Hz (-6 dB) / LFE 27 Hz – 120 Hz (-6 dB)
Driver dimension
8″
Amplifier power
150 W
Mittasuhteet
K 300 x S 362 mm
Paino
8,5 kg
Connections
Optinen ja koaksiaalinen digitaalinen sisääntulo, RCA ja 3,5 mm analoginen sisääntulo, RCA & XLR analogiset ulostulot