Tuotteet

Viritinvahvistimet

Viritinvahvistimet takaavat sinulle äänenlaadun vailla vertaa. Vahvistimien avulla voit kuunnella sekä analogisia että digitaalisia äänilähteitä. Kun siis ensi kerralla haluat fiilistelet vivahteikkaan jazzin tahtiin tai janoat entistäkin asenteellisempaa rock-soundia, viritinvahvistimella saat aikaan nautinnollisen ja ainutkertaisen äänielämyksen! Oletko jo tutustunut myös stereovahvistimiimme? Meiltä löydät viritinvahvistimia useilta huippumerkeiltä, kuten Blue Horizon, Denon, Marantz.

Yamaha viritinvahvistin

Yamaha viritinvahvistin on legendaarisen maineensa ansainnut  - ainutlaatuinen soundi takaa ennenkuulumattoman äänenlaadun kerta toisensa jälkeen. Laitteisiin on myös lisätty käteviä lisätoimintoja, kuten esimerkiksi FM-radio, Bluetooth-vastaanotto, Wi-Fi- ja ethernet- verkkoyhteydet sekä monipuoliset liitettävyydet. Yamahan viritinvahvistimissa yhdistyykin saumattoman tyylikäs muotoilu, viimeistellyt yksityiskohdat sekä korkea äänenlaatu, jotka yhdessä rakentavat ainutkertaisen Yamaha-soundin.

Brands

Näytetään kaikki 7 tulosta

Viritinvahvistin voidaan tuntea monella eri nimellä

Viritinvahvistimina tunnetut laitteet kattavat monia nimikkeitä: AVR, surround-äänivahvistin, kotiteatterivastaanotin – kaikki nämä termit viittaavat monikanavaiseen vahvistimeen, joka pystyy purkamaan surround-ääniformaatteja ja toimii samalla keskuksena video- ja suoratoistolähteille.

Kotiteatterivahvistin on pohjimmiltaan minkä tahansa kotiteatterijärjestelmän aivot ja voima. Korkealaatuinen malli takaa, että televisiosi ja elokuvasi toistuvat korostetusti, yksityiskohtaisesti ja dynaamisesti, tarjoten aidosti mukaansatempaavan kokemuksen.

Viritinvahvistimet on suunniteltu tarjoamaan virtaa passiivisille kaiuttimille, kuten niille, jotka saavat tehonsa itse viritinvahvistimesta eivätkä ole kytkettyinä suoraan virtalähteeseen. Aktiivikaiuttimiin, joissa on jo sisäinen vahvistin, viritinvahvistinta ei tarvitse kytkeä. Jos kuitenkin suunnittelet järjestelmäsi laajentamista, voit lisätä lisävahvistimen ja kaiuttimia.

Mitä ottaa huomioon, kun valitset viritinvahvistinta?

Valitessasi viritinvahvistinta, tärkeintä on sovittaa se surround-järjestelmäsi kokoon ja harkita, aiotko laajentaa kotiteatteriasi tulevaisuudessa. Monet viritinvahvistimet tarjoavat Dolby Atmos- ja DTS:X-tuen, joiden avulla voit lisätä äänikanavia ja tarvittaessa korkeakanavakaiuttimia. Toisinaan nämä kanavat voidaan käyttää myös toisena vyöhykkeenä.

HDMI-tulojen tarvittava määrä on toinen keskeinen tekijä. Useimmissa viritinvahvistimissa on useita HDMI-tuloja, jotka tukevat 4K- (ja jopa 8K-) sekä HDR-videota. Pohdi, hyödytkö HDMI 2.1:n uusista peliominaisuuksista vai onko kotiteatterisi käyttö painottunut elokuvien ja television katseluun, jolloin HDMI 2.0 -portit saattavat riittää.

Viritinvahvistimen asennus voi tuntua aluksi haastavalta, mutta useimmat valmistajat tarjoavat askel askeleelta -ohjeet, jotka opastavat sinut optimointiprosessin läpi. Joissakin malleissa on mahdollista hyödyntää kolmannen osapuolen kalibrointiohjelmistoja tarkempaa säätöä varten.

Nykyajan viritinvahvistimet ovat monipuolisia kotiviihdekeskuksia, jotka tuovat järjestelmääsi useita ominaisuuksia, kuten Bluetoothin, Apple AirPlayn, usean huoneen suoratoiston ja DAB-radion, tehden niistä monikäyttöisiä. Parhaimmillaan viritinvahvistimet tuottavat loistavan, huoneen täyttävän äänen. Tutustu nyt laajaan viritinvahvistimien valikoimaan ja löydä sopiva malli!