Tuotteet

Aktiivikaiuttimet

Katsasta valtava valikoimamme laadukkaita aktiivikaiuttimia. Aktiivikaiuttimet määrittelevät äänenlaadun uudelleen, yhdistäen huipputeknologian ja käyttäjäystävällisyyden ainutlaatuisella tavalla. Edistyksellinen akustiikka ja sisäänrakennettu vahvistin takaavat, että nämä kaiuttimet integroituvat saumattomasti mihin tahansa audiojärjestelmään - olipa kyseessä televisio, kotiteatteri tai muu äänilähde. Aktiivikaiuttimien ydinajatus on tuottaa niin kirkas ja puhdas ääni, että jopa pienimmätkin tuotannolliset epätarkkuudet erottuvat selvästi. Tämä tarkoittaa, että jokainen äänenvivahteista tulee elävästi esille, tarjoten kuulijalleen vertaansa vailla olevan ääninautinnon joka kerta, kun musiikki soi tai elokuva pyörii. Löydä täydellinen ääni aktiivikaiuttimilla ja koe jokainen sävel ja ääniefekti uudella intensiteetillä. Oletko tutustunut myös kaikkiin levysoitin -vaihtoehtoihimme?

Näytetään tulokset 1–15 / 50

Pienet aktiivikaiuttimet mahtuvat pienempään tilaan

Pienet aktiivikaiuttimet tarjoavat käyttäjilleen ylivertaisen äänentoiston kompaktissa koossa. Tämä tekee niistä ihanteellisia niin kotiin, toimistoon kuin jopa liikkuvaan käyttöönkin. Erinomainen äänenlaatu yhdistettynä helppokäyttöisyyteen ja siirrettävyyteen on tehnyt pienistä aktiivikaiuttimista suosittuja laitteita musiikin ja äänentoiston ystävien keskuudessa.

Nykyaikaiset pienet aktiivikaiuttimet ovat teknologian huippua. Ne sisältävät usein sisäänrakennetut vahvistimet, joiden ansiosta ne toistavat äänen selkeästi ja voimakkaasti ilman ulkoista vahvistinta. Tämä ominaisuus tekee niistä erinomaisen valinnan tiloihin, joissa tilaa on rajoitetusti, mutta laadukkaan äänen toistaminen on silti tärkeää.

Aktiivikauttimet sopivat myös televisioon

Pienet aktiivikaiuttimet soveltuvat myös erinomaisesti kotiteatterijärjestelmiin, tarjoten elokuvien ja pelien äänimaailmoille syvyyttä ja elävyyttä. Olipa kyseessä elokuvien katselu, urheilutapahtumien seuraaminen tai videopelien pelaaminen, laadukkaat aktiivikaiuttimet tekevät äänimaailmasta rikkaamman ja syvemmän.

Nykyiset televisioon tarkoitetut aktiivikaiuttimet ovat teknisesti edistyksellisiä, sisältäen ominaisuuksia kuten Bluetooth-yhteys, joka mahdollistaa langattoman äänentoiston. Lisäksi monet aktiivikaiuttimet tukevat useita ääniformaatteja, mikä takaa yhteensopivuuden erilaisten televisioiden ja muiden laitteiden kanssa.

Esteettisesti aktiivikaiuttimet televisioon ovat suunniteltu sopimaan saumattomasti nykyaikaisen kodin sisustukseen. Niiden tyylikäs ja minimalistinen muotoilu täydentää television ulkonäköä samalla, kun ne tarjoavat korkealaatuista äänentoistoa.

Usein kysytyt kysymykset aktiivikaiuttimista

Tarvitseeko aktiivikaiutin vahvistimen?

Ei tarvitse. Aktiivikaiuttimissa on sisäänrakennettu vahvistin, joten ulkoista vahvistinta ei tarvita.

Voiko aktiivikaiuttimet kytkeä vahvistimeen?

Yleensä aktiivikaiuttimia ei kytketä ulkoiseen vahvistimeen, koska niissä on jo sisäänrakennettu vahvistin. Kuitenkin joissakin tilanteissa, kuten ammattimaisessa äänentoistossa, ne voidaan yhdistää erityisiin äänijärjestelmiin tai mikseripöytiin. Parhaan laadun saavuttamiseksi aktiivikaiuttimet tulisi yhdistää vahvistimen linjatason ulostuloon.

Mikä on aktiivi subwoofer?

Aktiivi subwoofer on bassokaiutin, jossa on sisäänrakennettu vahvistin. Joskus sitä kutsutaan myös aktiivibassoksi. Se on suunniteltu tuottamaan matalia taajuuksia eli bassoääniä ja parantamaan äänentoiston kokonaislaatua, erityisesti syvien äänien osalta. Valtaosa subwoofer-malleista kuuluu aktiivikaiuttimien kategoriaan.

Mikä on aktiivimonitori?

Aktiivimonitori on aktiivikaiutin, jota käytetään erityisesti musiikin tuotannossa ja studiotyössä. Se tarjoaa tarkan ja yksityiskohtaisen äänenlaadun, mikä on tärkeää äänityksessä ja miksaamisessa. Aktiivimonitori on sähköakustinen väline, joka muuntaa mikseristä tai esivahvistimesta tulevan linjatason signaalin (0-1 V vaihtovirta) ilmanpaineen muutoksiksi, toisin sanoen tuottaa ääntä.