Genelec F One B

Hinta

980,00 (sis. alv)


Toimitusaika: 2-5 arkipäivää

Genelec F One B on Genelecin uusittu F-sarjan pienin subbari. Soveltuu G One B-, G Two B- ja G Three B-mallien seuralaiseksi.

Uuden F One B-mallin liitettävyys on parantunut koaksiaalisen ja optisen digitaaliaudioliitännän ansiosta, maksimiäänenpaine on korkeampi ja kaukosäätimen toiminnallisuus laajempi. Subwoofereiden uusi elektroniikka sisältää myös uudet virtalähteet ja muutamia DIP-kytkimillä hallittavia lisätoimintoja.

F One B on myös valmis oppimaan ulkoisen IR-kaukosäätimen toimintoja mikäli halutaan käyttää olemassa olevaa kaukosäädintä subwooferin toimintojen säätämiseen.

Toistaa 35 hertsiin asti, alumiinivalettu resonoimaton kotelo, 40W vahvistin, langaton kauko-ohjain, neliasentoinen vaiheen säätö, sisäänrakennettu jakosuodin, maksimiäänenpaine 100dB, automaattisella virrankatkaisulla varustettu kehittynyt virransäästö ym. Made in Finland.

Valkoinen tai musta.

 

Saat Genelec F One -subbarille 5 vuoden varaosatakuun, kun rekisteröit subbarisi genelec.fi-sivustolla.

Lisätiedot

Väri

musta, valkoinen

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.

    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Technical specifications

SPL
100 dB
Frequency response
35 Hz – 85 Hz (-6 dB) / LFE 35 Hz – 120 Hz (-6 dB)
Driver dimension
6½”
Amplifier power
40 W
Mittasuhteet
K 256 x S 305 mm
Paino
5,6 kg
Connections
Optinen ja koaksiaalinen digitaalinen sisääntulo, RCA ja 3,5 mm analoginen sisääntulo, RCA analogiset ulostulot