Naim Uniti Core

Hinta

2 499,00 (sis. alv)

Tämän tuotteen voit ostaa tai tilata myymälästämme. Kysy lisää, pyydä tarjous, ota yhteyttä!

Naim Uniti Core on musiikkiserveri, joka on rakennettu digitaalisen musiikin tallentamiseen ja toistamiseen. Se on tehokas rippausasema, johon voit tallentaa koko cd-kokoelmasi. Coreen voi tallentaa jopa 100 000 kappaletta, siitä voi toistaa musiikkia useisiin Naim verkkosoittimiin tai tehdä back upin musiikistasi niin tarvittaessa.

Naim Uniti Corea voi käyttää myös verkkotoistimena kun sen digitaaliantoon liitetään erillinen d/a-muunnin. Uniti Core on helppokäyttöinen, kompromissiton laite musiikin rippaamiseen, tallentamiseen, katalogin luomiseen ja koko musiikkikirjaston toistamiseen.

Tehokas ja kompaktinkokoinen Core on erinomainen valinta musiikkisi lähteeksi. Coren jokainen osa on suunniteltu ja räätälöity tätä käyttöä varten. Coren ytimen muodostaa sille tehty ohjelmisto, tehokas rippausosa ja laadukas lineaarinen ja hiljainen virtalähde resonoimattomassa, alumiinisessa kotelossa. Core on suunniteltu toimimaan luotettavasti ja tuottamaan paras mahdollinen äänenlaatu.

Koko (L x K x S): 9,5 x 21,4 x 26,5 cm
Paino : 7 kg

” Preis/Leistung: Sehr Gut ”  AUDIO (10/2018)

”  5 stars  ”  HI-FI CHOICE

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.

    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

UPnP™ (Universal Plug ‘n’ Play)

CD Ripping

Digital Output

Storage and Back up

File Formats

Wireless Updates

Audio liitännät
2 x USB Type A (etu- ja takapaneeli)

Audio lähdöt
1 x BNC S/PDIF