Melco N50

Hinta

5 999,00 (sis. alv)

Toimitusaika: 6-12 arkipäivää

Melcon N50 on 3,84 teratavun SSD-levyllä varustettu musiikkikirjasto. Toimii myös laadukkaana verkkosoittimena yhdessä USB-sisäänmenolla varustetun DAC:n kanssa.

Huipputason digitaalinen äänilähde

N50 on entisestään parannettu painos Melcon mainetta niittäneestä musiikkikirjastosta. Myös N50 on rakennettu Japanissa parhaita osia ja osaamista hyödyntäen. N50 toimii digitaalisen musiikkikirjastosi sydämenä.

Lähes neljän teratavun muisti riittää tuhansille CD-levyille ja HD-albumeille, mutta voit käyttää Melcoa myös puhtaasti huipputason striimerinä esimerkiksi TIDAL- tai Qobuz-musiikkipalvelun kanssa. Poikkeuksellisen korkealaatuisen SSD-levyn ansiosta laitteessa ei ole liikkuvia osia, mutta tyypillisen SSD-levyn high-end äänentoistolle tuomat rasitteet, kuten turhat pakkaus- ja nopeutustekniikat sekä virtapurskeet loistavat poissaolollaan.

Melco on kytkentätavasta riippuen striimeri, musiikkikirjasto tai molemmat:

1) USB DA-muuntimeen liitettynä Melco toimii striimerinä ja musiikkirjastona
Tällöin Melco vastaa käyttötavoiltaan perinteistä verkkomusiikkisoitinta. Sitä ohjataan joko omalla iPadille tarkoitetulla sovelluksella (Melco Music HD) tai esimerkiksi Androidille saatavalla Bubble upnp -ohjaussovelluksella. Striimauspalveluista suosittelemme erityisesti Qobuzia sen äänenlaadun ja avoimuuden puolesta (ei MQA-lisensointia ja äänenlaadun heikennystä Tidalin tapaan). Vieläkin parempaa äänenlaatua saat tuomalla Melcoon omat CD-levysi tai ostamalla studiolaatuisia tallenteita netin musiikkikaupoista. Highresaudio.com ja Qobuz musiikkikaupoista hankitut albumit latautuvat Melcoon automaattisesti! Samalla Melco voi jakaa musiikin kotiverkon muille musiikkisoittimille tai monihuonejärjestelmille, kuten Denonin HEOS.

2) Melco parantaa jo olemassa olevan striimerin äänenlaatua (ja toimii luonnollisesti musiikkikirjastona)
Kahden Ethernet-liitännän ansiosta myös erillinen digitaalinen musiikkistriimeri (esimerkiksi Linn, Naim) voidaan liittää Melcon kautta kodin verkkoympäristöön parhaalla mahdollisella äänenlaadulla. Melco eristää striimeriltä verkon dataliikenteen ja maadoituksen aiheuttamat häiriöt, jolloin striimeri saa puhtaan väylän musiikkikirjastoon ja netin musiikkipalveluihin.


Viiden USB-liitännän ansiosta voit liittää lisävarusteena saatavan ulkoisen CD-aseman CD-levyjen automaattista tuontia varten, suorittaa musiikin varmuuskopioinnin ulkoiselle muistille, kasvattaa sisäisen muistin kapasiteettia entisestään ja liittää Melcon jitteristä vapaan ulostulosignaalin mieleiseesi DA-muuntimeen.

Tekniset tiedot

Kapasiteetti: 3,8 teratavua, laajennettavissa ulkoisella lisämuistilla
Puhtaasti audiokäyttöön optimoitu rauta ja ohjelmisto
USB-portit: 4x USB3.0, 1x USB 2.0 DAC-lähtö järeällä Neutrik-liittimellä
Mitat (LxKxS): 436 x 70 x 352 mm
Paino: 7 kg

Musta ja hopea

 

” Recommended. Sound quality 5 stars – Value for money 4 stars – Build quality 4,5 stars – Features 5 stars – Overall 5 stars ”  HI-FI CHOICE (Dec 2022)

” Recommended Components 2022 Award ”  STEREOPHILE

Lisätiedot

Väri

musta, hopea

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.

    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.