Auralic ARIES G1.1

Hinta

2 999,00 (sis. alv)


Toimitusaika: 6-12 arkipäivää

ARIES G1.1 on AURALiC:n edullisin malli ja erinomainen portti päivittää laitteistosi paremman striimauksen maailmaan.

Uusi ARIES G1.1 -malli on saanut G2.1-sarjasta tutun värähtelemättömän, raskaan kotelorakenteen, parannetun master-kellopiirin sekä tehokkaamman kuulokevahvistimen.

ARIES G1.1:llä voit soittaa musiikkia digitaalisesti mistä vain lähteestä – verkkolevyltä, suoratoistopalveluista, kuten Qobuz, TIDAL, Spotify ym., AirPlay2:n kautta, Bluetoothilla tai USB-muistilta.

Ohjaus Lightning DS -sovelluksella (Apple) tai Roon-sovelluksella. AURALiC-monihuone ja komentojen opettaminen kaukosäätimille infrapunan kautta kruunaavat käytettävyyden. Roon Ready takaa erinomaisen toimivuuden Roon-ohjauksen kanssa.

Monikäyttöinen verkkosoitin-transport

ARIES G1.1 sopii monenlaisiin laitteistoihin sen liitettävyyden ansiosta – G1.1 palvelee niin etuasteena, serverinä, streamer-transporttina kuin musiikkivarastonakin. Digitaaliset Coax, Toslink, USB- ja AES/EBU-ulostulot mahdollistavat laajan kirjon liitäntämahdollisuuksia. Lisäksi ARIES G1.1:n etupaneelissa on laadukas kuulokelähtö, jossa riittää voimaa vaikeammallekin kuulokekuormalle.

Helppokäyttöinen ja mukautuva kokonaisuus, jonka tekniset ominaisuudet, vankka rakenne ja puhdas ääni tuovat vastinetta sijoitetulle rahalle.

Voit hyödyntää myös CD-kokoelmasi ARIES G1.1 kanssa: liitä laitteeseen USB CD-asema ja käytä G1.1:a D/A-muuntimena tai rippaa CD:t talteen. Samoin kuin AURALiC:n Lightning -toistotekniikassa, CD-toistomekaniikka hyödyntää samaa jitteria eliminoivaa teknologiaa, jossa data ensin luetaan ja verrataan useasti välimuistissa olevaan tietoon.

Tehokas prosessori

ARIES G1.1:n sydämessä sykkii suorituskykyinen Tesla G2 -prosessori, jossa on 1 Gb keskusmuistia häiriöiden poistamiseen ja välimuistin tehokkaaseen hyödyntämiseen. Striimaus, dekoodaus, toisto – kaikki sujuu vaivatta ja nopeasti. DXD upsamplingin ja lukuisten DSP-filttereiden avulla voit muokata laitteen toimintaa henkilökohtaisten mieltymystesi mukaan. Striimaus toimii aina 32-bit / 384khz ja DSD512-tasolle asti sekä tukee kaikkia yleisimpiä häviöttömiä kodekkeja – DSD DoP ja natiivi DSD.

AURALiC erityisominaisuudet

Purer-Power lineaarinen virtalähde vähentää kohinaa jopa 90dB. Uniikki muuntaja ja johdotus vähentävät värinöitä, jonka seurauksena virtalähteen kohina on häviävän pieni, alle 1uV läpi koko kuuloalueen.

Toisen sukupolven ActiveUSB-liitäntä parantaa entisestään soinnin tarkkuutta ja vähentää jitteria. Se myös ohittaa USB-liitännän virransyötön ja hyödyntää sen sijaan omaa Purer-Power virtalähdettä. Näin musiikki toistuu ainutlaatuisen puhtaana

Flexible Filter Modella voit hienosäätää lähtöliitännät juuri sinun laitteistoosi sopiviksi. Flexible Filter Moden tilat on kehitetty niin objektiivisten datamallinnuksien kuin subjektiivisen testaamisen kautta. Signaalitien ajoitusta ja jitteria kurissa pitäen valvoo kaksin kappalein 72 femtosekunnin master-kelloja, jotka on jäähdytetty tasaisen suorituskyvyn ylläpitämiseksi.

MItat (LxKxS) 34x8x32cm, paino 7,4kg

 

Malli kpl specialhintaan – kysy tarjous!

” + Mycket bra ljud + Kan köpas med fast SSD-disk ”  HIFI & MUSIK (6/2023)

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.

    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Specifications

Streaming File Formats

Lossless: AIFF, ALAC, APE, DIFF, DSF, FLAC, OGG, WAV and WV
Lossy: AAC, MP3, MQA* and WMA

Sampling Rates

PCM: 44.1KHz to 384KHz in 32Bit**
DSD: DSD64(2.8224MHz), DSD128(5.6448MHz), DSD256(11.2896MHz), DSD512(22.57892MHz)***

Control Software

AURALiC Lightning DS for iOS
AURALiC Lightning DS for web browser (device settings only)
OpenHome compatible control software (BubbleUPnP, Kazoo)
Roon (Roon Core required separately)

Streaming Inputs

Network shared folder, USB Storage, USB CD Drive, Optional Internal Storage, UPnP/DLNA Media Server, Amazon Music Unlimited, HighResAudio, KKBOX, Qobuz Sublime+, NetEase Music, TIDAL Connect, Spotify Connect, Internet Radio, AirPlay 2, RoonReady, Bluetooth

Audio Outputs

Digital Outputs: AES/EBU, Coaxial, Toslink
USB Output: USB Host to compatible DAC ****

Network

Wired: Gigabit Ethernet
Wireless: 802.11b/g/n/ac Tri-Band WiFi

Power Consumption

Sleep: <10W
Playback: 50W at max.

Dimensions – W x D x H

13.4 x 12.6 x 3.2 in. (34cm x 32cm x 8cm)

Weight

16.3 lbs (7.4kg)

Product Finishing

Anodized aluminum case in matte black

Contents

AURALiC ARIES G1.1 Wireless Streaming Transporter
2*External WiFi antenna (2pcs)
Power cord
User’s guide