Auralic ALTAIR G1.1

Hinta

2 999,00 (sis. alv)


Toimitusaika: 6-12 arkipäivää

ALTAIR G1.1 on AURALiC:n edullisin malli ja erinomainen portti päivittää laitteistosi paremman striimauksen maailmaan.

Uusi ALTAIR G1.1 -malli on saanut G2.1-sarjasta tutun värähtelemättömän, raskaan kotelorakenteen, parannetun master-kellopiirin sekä tehokkaamman kuulokevahvistimen.

ALTAIR G1.1:llä voit soittaa musiikkia digitaalisesti mistä vain lähteestä – verkkolevyltä, suoratoistopalveluista, kuten Qobuz, TIDAL, Spotify ym., AirPlay2:n kautta, Bluetoothilla tai USB-muistilta.

Laadukas DA-muunnin, ohjaus Lightning DS -sovelluksella (Apple), laadukas digitaalinen äänenvoimakkuden säätö, AURALiC-monihuone ja komentojen opettaminen kaukosäätimille infrapunan kautta kruunaavat käytettävyyden. Roon Ready takaa erinomaisen toimivuuden Roon-ohjauksen kanssa.

Monikäyttöinen striimeri

ALTAIR G1.1 sopii monenlaisiin laitteistoihin sen liitettävyyden ansiosta – ALTAIR G1.1 palvelee niin etuasteena, serverinä, streamerina kuin musiikkivarastonakin. Coax, Toslink ja AES/EBU-tulot sekä RCA- ja XLR-lähdöt mahdollistavat laajan kirjon liitäntämahdollisuuksia. Lisäksi ALTAIR G1.1:n etupaneelissa on laadukas kuulokelähtö, jossa riittää voimaa vaikeammallekin kuulokekuormalle.

Helppokäyttöinen ja mukautuva kokonaisuus, jonka tekniset ominaisuudet, vankka rakenne ja puhdas ääni tuovat vastinetta sijoitetulle rahalle.

Voit hyödyntää myös CD-kokoelmasi ALTAIR G1.1 kanssa: liitä laitteeseen USB CD-asema ja käytä ALTAIR G1.1:a D/A-muuntimena tai rippaa CD:t talteen. Samoin kuin AURALiC:n Lightning -toistotekniikassa, CD-toistomekaniikka hyödyntää samaa jitteria eliminoivaa teknologiaa, jossa data ensin luetaan ja verrataan useasti välimuistissa olevaan tietoon.

Tehokas prosessori

ALTAIR G1.1:n sydämessä sykkii suorituskykyinen Tesla G2 -prosessori, jossa on 1 Gb keskusmuistia häiriöiden poistamiseen ja välimuistin tehokkaaseen hyödyntämiseen. Striimaus, dekoodaus, toisto – kaikki sujuu vaivatta ja nopeasti. DXD upsamplingin ja lukuisten DSP-filttereiden avulla voit muokata laitteen toimintaa henkilökohtaisten mieltymystesi mukaan. Striimaus toimii aina 32-bit / 384khz ja DSD512-tasolle asti sekä tukee kaikkia yleisimpiä häviöttömiä kodekkeja – DSD DoP ja natiivi DSD.

AURALiC erityisominaisuudet

Purer-Power lineaarinen virtalähde vähentää kohinaa jopa 90dB. Uniikki muuntaja ja johdotus vähentävät värinöitä, jonka seurauksena virtalähteen kohina on häviävän pieni, alle 1uV läpi koko kuuloalueen.

Toisen sukupolven ActiveUSB-liitäntä parantaa entisestään soinnin tarkkuutta ja vähentää jitteria. Se myös ohittaa USB-liitännän virransyötön ja hyödyntää sen sijaan omaa Purer-Power virtalähdettä. Näin musiikki toistuu ainutlaatuisen puhtaana

Flexible Filter Modella voit hienosäätää lähtöliitännät juuri sinun laitteistoosi sopiviksi. Flexible Filter Moden tilat on kehitetty niin objektiivisten datamallinnuksien kuin subjektiivisen testaamisen kautta. Signaalitien ajoitusta ja jitteria kurissa pitäen valvoo kaksin kappalein 72 femtosekunnin master-kelloja, jotka on jäähdytetty tasaisen suorituskyvyn ylläpitämiseksi.

MItat (LxKxS) 34x8x32cm, paino 7,4kg

” Outstanding Product ”  HI-FI NEWS (Dec 2022)

” Recommended. Sound quality 5 stars – Value for money 4,5 stars – Build quality 5 stars – Features 5 stars – Overall 5 stars ”  HI-FI CHOICE (March 2023)

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.

    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Specifications

Benchmark

Frequency Response: 20 – 20KHz, +/- 0.1dB*
THD+N: < 0.0002% (XLR); < 0.0003% (RCA), 20Hz-20KHz at 0dBFS
Dynamic Range: 124dB, 20Hz-20KHz, A-weighted

Streaming File Format

Lossless: AIFF, ALAC, APE, DIFF, DSF, FLAC, OGG, WAV and WV
Lossy: AAC, MP3 and WMA

Sampling Rate

PCM: 44.1KHz to 384KHz in 32Bit***
DSD: DSD64(2.8224MHz), DSD128(5.6448MHz), DSD256(11.2896MHz), DSD512(22.57892MHz)****

Control Software

AURALiC Lightning DS for iOS
AURALiC Lightning DS for web browser (device setting only)
OpenHome compatible control software (BubbleUPnP, Kazoo)
Roon (Roon Core required separately)

Audio Inputs

Digital Inputs: AES/EBU, Coaxial, Toslink, USB Audio
Streaming Inputs: Network shared folder, USB Storage, USB CD Drive, Optional Internal Storage, UPnP/DLNA Media Server, Amazon Music Unlimited, HighResAudio, KKBOX, Qobuz Sublime+, NetEase Music, TIDAL Connect, Spotify Connect, Internet Radio, AirPlay 2, RoonReady, Bluetooth

Audio Outputs

Balanced: XLR (4.4Vrms at 0dBFS, output impedance 10ohm)
Unbalanced: RCA (2.1Vrms at 0dBFS, output impedance 50ohm)
Headphone: 6.35mm Headphone Jack (output impedance 2.5ohm)

Network

Wired: Gigabit Ethernet
Wireless: 802.11b/g/n/ac Tri-Band WiFi

Power Consumption

Playback: 50W at max.

Dimensions – W x D x H

13.4 x 12.6 x 3.2 in. (34cm x 32cm x 8cm)

Weight

16.3 lbs (7.4kg)

Product Finishing

Anodized aluminum case in matte black

Contents

AURALiC ALTAIR G1.1
2*External WiFi antenna (2pcs)
Power cord
USB Cable
User’s guide