Melco S100-BB datakytkin

Hinta

2 249,00 (sis. alv)


Toimitusaika: 2-5 arkipäivää

Japanilaisen Melcon pieteetillä suunniteltu ja rakennettu audiofiilitason datakytkin. Melco S100:ssa on epätavallinen arkkitehtuuri verrattuna perinteiseen IT-datakytkimeen, jotka on tyypillisesti optimoitu vain nopeutta ja kapasiteettia varten. S100 keskittyy ensisijaisesti datan eheyteen ja signaalitien puhtauteen. S100 omaa erittäin stabiilin 1,5 Mt pakettipuskurin, joka vastaa täydellisesti Hi-Res-äänentoiston vaativiin tarpeisiin. S100 nauttiikin erinomaisen audiokäyttöön optimoidun kytkimen mainetta maailmalla, eikä suotta.

Neljä 100Mb RJ45-porttia tarjoavat parhaan äänenlaadun mille tahansa verkkomusiikkisoittimelle, kun taas neljä 1Gb porttia ovat ihanteellisia PC:lle tai videostriimaukseen. Gigabitin liitännöistä on hyötyä myös mahdollisen Roon Core -äänilähteen kanssa, joka tarvitsee nopean yhteyden.

Kaksi SFP-porttia sallivat S100:n ja siihen liitettyjen laitteiden optisen kuituerotuksen, joka mm. katkaisee laitteiden sähkömekaanisen kytkennän monenlaisia häiriöitä tuottavasta kotiverkosta (esim. modeemi, virtalähteet, kytkimet). Suosittelemmekin lämpimästi harkitsemaan S100:n kanssa Melcon tarkoin testaamaa ADOT MC02 kuituadapterisarjaa.

Laitteen mekaaninen vakaus edistää järjestelmän suorituskykyä. S100 on rakennettu jäykälle teräsalustalle erinomaisin suojauksin. Täysmetallinen kotelo on vastaava kuin Melcon audiofiililuokan pienikokoisissa verkkosoitin/musiikkikirjastoissa (N100 ja N10).

Virransyötön toteutuksessa on käytetty huippulaatuisia kondensaattoreita, joilla varmistetaan pienimmät häiriöt. Ulkoinen virtalähde mahdollistaa S100:n tehokkaan eristyksen ja mahdollistaa tulevaisuuden päivitykset aina laboratoriotason lineaarisiin virtalähteisiin.

Musta ja hopea

Dataliitännät:
4 x 100Mb RJ45
4 x 1000Mb RJ45
2 x optinen SFP/LC

Virtaliitäntä:
12V 1A, 5,7 mm plugi

Koko: (LxKxS) 215 x 61 x 269 mm

Paino: 2,5 kg

 

Lisätiedot

Väri

musta, hopea

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.

    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.