Naim NAP250 New Classic

Hinta

7 499,00 (sis. alv)

Tämän tuotteen voit ostaa tai tilata myymälästämme. Kysy lisää, pyydä tarjous, ota yhteyttä!
Naim NAP250 on yksi suosituimmista Naim-päätevahvistimista kautta aikain, nyt täysin uudessa iskussa. New Classic-sarjan NAP250 tarjoaa musikaalista ääntä, tehoa ja virranantokykyä erilaisiin kaiutinkuormiin ja tarpeisiin.
Saat parhaan mahdollisen hyödyn kaiuttimista ja musiikista, kun yhdistät NSC 222 -esivahvistimen ja sen täydellisen kumppanin: NAP 250 -päätevahvistimen. NAP 250:stä, joka ilmestyi ensimmäisen kerran vuonna 1975, on tullut ikoninen tuote. Uusi kuudennen sukupolven malli tuottaa enemmän tehoa kuin koskaan ja tarjoaa yhä enemmän joustavuutta kokonaisjärjestelmässä. NAP 250:n huippuluokan insinöörityön tuloksena on vertaansa vailla oleva suorituskyky. NAP 250 tuottaa 100 watin A/B-luokan tehon kanavaa kohden, joka palvelee musiikin nyansseja, herkkyyttä ja voimaa upealla tavalla. Hetkellistä pursketehoa 2ohm kuormaan saadaan tarvittaessa 300W per kanava.
NAP 250:n huippuluokan suunnittelun ansiosta sitä voidaan käyttää myös korkeilla äänitasoilla: jäähdytyselementti reagoi aktiivisesti äänenvoimakkuuteen ja pitää laitteen viileänä. Muita parannuksia ovat balansoitujen XLR-liitäntöjen lisääminen ja nippu Naimin ikonisesta Statement-vahvistimesta johdettuja tekniikoita, kuten kaiutinlähtöjen väliin sijoitettu pyörrevirtaerotin. Se sisältää myös Naim Audio Statement-huippumallista tutun DR (Discrete Regulator) -teknologian, hyötyen vakaasta virransyötöstä – ensiarvoisen tärkeä ominaisuus parhaan äänenlaadun tuottamisessa.
Naimin perustaja Julian Vereker ymmärsi jo kauan sitten alumiinin monet edut Naimin laitteiden kotelomateriaalina. Hän tiesi, että audiokomponentit ovat erittäin herkkiä magneettikenttien, epävakaiden lämpötilojen ja ei-toivottujen värinöiden vaikutuksille. Kun muut valmistajat taivuttivat ohuita teräslevyjä, Naim käytti paksuja alumiinilevyjä.
Naim New Classic -mallisto jalostaa tätä teknistä ja kestävää lähestymistapaa. Naim käyttää korkealaatuista alumiinia, jossa yhdistyvät optimaalisesti lämpö- ja mikrofoniset ominaisuudet. Etupaneelit on valmistettu massiivisista 20 mm:n paksuisista alumiiniaihioista; upeasti viimeistellyt jäähdytyslevyt kehystävät sivupaneeleita ja 5 mm:n levyt peittävät tuotteiden ylä- ja alapintoja. Alumiini on harjattu, hiekkapuhallettu ja anodisoitu, mikä takaa muuttumattoman kauneuden koko tuotteen käyttöiän ajan. New Classic -malliston erottaa heti yhdellä silmäyksellä ja yhdellä kosketuksella jo ennen kuin musiikki syrjäyttää muut aistit.
Nyt myymälässä!

” What really matters of course is that this triumvirate produces a sound that will stop you swiping and immerse you in the musical experience, letting you feel the emotions that were recorded in the first place. There are plenty of streamers and amps that produce spectacular sound but not nearly so many that let you hear what really matters in the music. ” – NSC-222 & NAP 250 & NPX300 – HI-FI+ (April 2023)

” Naim’s iconic amplifier is a terrific performer that proves more capable and versatile than ever. 5 stars ”  WHAT HI-FI (Sep 2023)

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.

    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Tekniset tiedot
Jatkuva teho per kanava:
100 wattia 8 @ 0,1 % THD+N
190 wattia 4 @ 1% THD+N
Pursketeho (2 Ohmia / 1% THD+N / 1kHz 20mS, toisto 500mS IHF): 300 W
Huippuvirta (1 Ohm / 1kHz / 1mS): +/-28 ampeeria (780 W huipputeho)
Sisääntuloliitäntä
Stereo True balanced 2x XLR (RCA-liitäntä mahdollinen lisävarusteena saatavalla adapterijohdolla)
THD + N 2/3-teholla 8 Ohmia @ 1kHz: 0,013%
Taajuusvaste: -3dB @ 1,4Hz – 100kHz
Gain: +29 dB
Passiivinen virrankulutus käytössä: 26W
Virrankulutus valmiustilassa: <0.5W
Mitat (KxLxS): 91,5 x 432 x 317,5 mm
Paino: 16,8 kg
Takuu: 24 kk