Rega Planar 3 Exact

Hinta

1 299,00 (sis. alv)

Toimitusaika: 2-5 arkipäivää

Rega Planar 3 ja sen kuuluisat edeltäjänsä on jo vuosikymmenten ajan ollut Regan suosikkimalli levysoittimissa. Roy Gandyn johtamalla suunnittelijatiimillä kesti kaksi vuotta kehittää täysin uusi Planar 3.

Kevyt ja jäykkä runko, lasinen levylautanen huopamatolla, laadukkaasti laakeroitu jäykkä äänivarsi. Yksinkertainen, laadukas rakenne ja tyylikäs kokonaisuus ulkoisesti. Klassikko (taas) jo syntyessään.

Planar 3 Exact-mallissa on levysoittimen lisäksi Exact-äänirasia, joka on tehtaalla asennettu ja säädetty.

Käsin valmistettu Rega RB330 äänivarsi, 24V hiljainen moottori, 12mm paksu lasinen levylautanen, erittäin tarkkaan toteutettu laakerointi. Yhteensopiva NEO-PSU ulkoisen virtalähteen ja elektronisen nopeusvalinnan kanssa.

Uusi RB330 äänivarsi on suunniteltu käyttämällä uusinta 3D CAD- ja CAM-tekniikkaa, ja se on yli 35 vuoden äänivarsien suunnittelukokemuksen ilmentymä. Uusi laakeripesä ja uusin äänivarsiputki, joka on suunniteltu käyttämällä älykästä massan uudelleenjakoa, varmistavat, että tämä varsi muodostaa vähemmän resonansseja. Äärimmäinen vakaus ja lähes kitkavapaa liike uusilla erittäin tarkoilla laakerikokoonpanoilla takaavat, että saat enemmän musiikkia levyiltäsi kuin ennen.

Mukana uusi esijännityskokoonpano, uudelleen suunniteltu jäykempi pystysuora laakeripesä, integroitu varsiklipsi ja parannettu jousikotelo, jossa numerot on helpompi lukea. Regan valmistama, uusi matalakapasitanssinen välikaapeli Neutrik-liittimillä.

Pianopintaiset viimeistelyt – musta ja valkoinen.

” GROUP TEST WINNER. – LIKE: Powerful, incisive sound, style, build  DISLIKE: Nothing at this price  WE SAY: Affordable analogue esoterica, this is a comfortable Group Test Winner ”  HI-FI CHOICE (Oct 2022)

” Sound 5 Stars – Build 5 Stars – Overall 5 stars. The Planar 3 delivers a class-leading combination of sound, build and easy of use. Want one of the best value turntables on the market? This is it.”  WHAT HI-FI (Dec 2022)

” Recommended Components 2022 Award ”  STEREOPHILE

Lisätiedot

Väri

musta, valkoinen

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.

    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

 

Planar 3 icon

Technical Specifications

Tonearm
Hand assembled precision RB330 tonearm
Motor
24 V low noise motor
Platter
12 mm glass polished edge
Connectivity
RCA / Phono
Power (additional)
Mini DIN ​for connection to Neo PSU (optional upgrade)
Dimensions (lid closed) (W x H x D)
447 x 117 x 360 mm
Weight
6.0 kg