Pro-Ject X1 B

Hinta

1 049,00 (sis. alv)

Toimitusaika: 2-5 arkipäivää

Pro-Ject X1 B on uusi, edeltäjäänsä parempiääninen soitin musiikin ystäville. True Balanced Connection-rakenne mahdollistaa täysin balansoidun ääniväylän mini-XLR-liitännästä yhdessä Pro-Ject Phono Box S3 B ja Phono Box DS3 B-levysoitinesivahvistimen kanssa.

Kolme nopeutta 33/45/78rpm/min

Laitteen sisäinen stabiloitu DC/AC-virtalähde mahdollistaa hiljaisen ja värinättömän vaihtovirtamoottorin käytön. Samalla se mahdollistaa myös käytännöllisen ja tarkan nopeusvalitsimen. DC/AC-virtalähde nostaa kustannuksia, mutta sen tuomat hyödyt puolustavat ratkaisua.

Moottorin ripustukseen panostettu suunnittelu kantaa sekin hedelmää. Moottorin värähtely on entistäkin paremmin erotettu soittimen rungosta. X1 B-soittimessa moottori pyörittää uutta raskastekoista ja värinätöntä akryylistä valmistettua levylautasta aluslautasen välityksellä. Premium-luokan laakerointi huolehtii aluslautasen toiminnasta pehmeästi ja välyksettömästi. Edellä mainittu yhdistelmä rakentaa soittimen vankan pohjan, jotta saisit arvokkaista äänilevyistäsi kaiken mahdollisen irti.

X1 B-soittimessa on hiilikuidusta ja alumiinista laminoitu äänivarsi. Tämä 8,6-tuuman pituinen varsi on optimaalinen yhdistelmä jäykkyyttä ja keveyttä. Kiinteä, äänivarteen integroitu äänirasiakelkka ei lisää värittymiä ääneen. X1 B-soittimen varsi tarjoaa myös hyvät säätömahdollisuudet. Neulavoiman ja sivuttaisvedon poiston ohella myös sekä atsimuuttikulma, että VTA on säädettävissä suoraan äänivarresta. Äänivarsi on varustettu TPE-vaimennetulla vastapainolla. TPE (termoplastinen elastomeeri) on materiaali, joka tappaa värähtelyn muuttamalla sen lämmöksi.

Lopputuloksen viimeistelee säädettävät alumiini/TPE kerrosrakenteiset levysoitinjalat. Ne vaimentavat tehokkaasti pöytätasosta levysoittimeen kohdistuvia värähtelyjä

X1 B-levysoitin on suunniteltu kaikille niille ihmisille, jotka ovat kiinnostuneita siitä, kuinka hyvin heidän äänilevynsä soivat. Soitin toimitetaan Ortofonin Pro-Jectin kriteerien mukaan suunnittelemalla uudella Pick-It 2 MM-äänirasialla. Soitin on helppo laittaa soittokuntoon muutamassa minuutissa. Pro-Ject X1 B on varustettu laadukkaalla levysoitinkäyttöön suunnitellulla puoli-balansoidulla matalakapasitanssisella välikaapelilla.

True Balanced Connection-rakenne mahdollistaa täysin balansoidun ääniväylän mini-XLR-liitännästä yhdessä Pro-Ject Phono Box S3 B ja Phono Box DS3 B-levysoitinesivahvistimen kanssa. Tämä vaatii äänirasian korvaamisen MC-rakenteisella rasialla, esim. Ortofon MC Quintet Red tai -Blue mallilla.

Kysy lisää myymälästä!

Viimeistelyt pianomusta, pähkinä ja pianovalkoinen

 

– Huipputarkka sähköinen nopeudenvalitsin

– Huolellisesti rungosta eristetty vetomoottori

– Tarkkuustyöstetty aluslautanen (0.001mm)

– Ruostumattomasta teräksestä valmistettu ja pehmeällä messinkiholkilla varustettu levylautasen laakeri,   akselin liukupinta teflonia

– Resonoimaton akryylilevylautanen 1.5 kg

– 8.6 ” sandwich-rakenteinen  superjäykkä äänivarsi hiilikuidusta ja alumiinista, TPE-vaimennettu vastapaino

– Äänivarressa ultraherkästi ja -tarkasti toimiva nelipiste-tarkkuuslaakerointi

– Dynaamisesti ja lämpimästi toistava Ortofon Pick It 2 MM-äänirasia

– Massiivinen CNC-tarkkuustyöstetty MDF-runko

– Käsin hiottu kahdeksankerroksinen kiiltomaalaus tai vahattu aito puupinta

– Pro-Ject’in levysoitinkäyttöön suunnittelema tehokkaasti häiriösuojattu puoli-balansoitu välijohto

– Säädettävät alumiiniset akustista kiertoa vaimentavat levysoitinjalat

– Eurooppalaista käsityötä

Lisätiedot

Väri

pähkinä, pianomusta, pianovalkoinen

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.

    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Nopeudet: 33, 45 ja 78 rpm (elektroninen nopeudenvalinta)

Vetotapa: Hihnaveto

Max. nopeuspoikkeama:  33: 0.30%. 45: 0.25%

Huojunta ja värinä: 33: 0.15%. 45: 0.13%

Levylautanen: 1.5 kg  akryylinen levylautanen, paksuus 20 mm

Levylautasen laakeri: Ruostumatonta terästä/messinkiä

Häiriöetäisyys: 65 dB

Äänivarsi: Hiilikuitu/Alumiini, sandwich-rakenne, pituus 8.6”

Äänivarren tehollinen pituus: 218.5mm

Overhang: 18.0mm

Äänivarren tehollinen massa: 10.0 g

Neulavoiman säätöalue: 0-30 mN (S2MM suositus 1.8mN)

Vakiovarusteet: 15V/0.8A DC-virtalähde, pölykansi, ’Connect it E’-välikaapeli,  huopamatto

Sisäänrakennettu virtalähde: 230V, 50Hz

Virrankulutus: 5.0 W max / 0.3 W valmiustilassa

Ulkomitat: 415x125x335 (LxKxS)

Paino: 7 kg netto / 9,5 kg brutto