MoFi StudioSilver MC

Hinta

1 199,00 (sis. alv)

Tämän tuotteen voit ostaa tai tilata myymälästämme. Kysy lisää, pyydä tarjous, ota yhteyttä!

Valmistettu puhdasoppisesti vinyyliharrastajalle, StudioSilver MC edustaa MoFi:n huippuosaamista ja innovaatiota. Se on syntynyt samasta intohimosta, joka ohjaa kaikkia MoFi:n luomuksia. Japanissa tarkasti rakennettu StudioSilver MC tarjoaa uskollisen  kuuntelukokemuksen.

StudioSilver MC:n avulla vinyyli paljastaa salaisuutensa entistäkin paremmin. Neulan Nude MicroLinear-muotoilu, joka on kiinnitetty huolellisesti boorineulavarteen, liikkuu levyjen urassa tarkasti. Sukella äänimaisemaan, jossa on vertaansa vailla olevaa selkeyttä ja yksityiskohtien tarkkuutta. Tämä on StudioSilver MC:n ääni.

Hyödyntäen neodyymi-magneettia ja permendur-kiinnikettä, StudioSilver MC tuo energiaa ja elämää musiikkiisi. Puhtaat kuparikäämit, valmistettu Ohno Continuous Casting (PCOCC) -rakenteella.

TEKNISET TIEDOT

Tyyppi:

Dual Moving Coil (MC) Stereo

Neula:
Nude MicroLineiar

Ulostulon jännite:
0,35 mV

Taajuusvaste:
20–33,000 Hz

Paino:
7,2 g

Suositeltu neulapaino:
1,8–2,2 g

Suositeltu kuorma:
≥ 100 Ohm

Komplianssi:
Staattinen: 40 x 10e-6/dyne
Dynaaminen: 10 x 10e-6/dyne

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.

    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.