MoFi Masterdeck

Hinta

7 499,00 (sis. alv)

Tämän tuotteen voit ostaa tai tilata myymälästämme. Kysy lisää, pyydä tarjous, ota yhteyttä!

MoFi MasterDeck-levysoitin, mestariteos, jonka on luonut arvostettu Allen Perkins. Syntynyt vinyylifanien yhteistyöstä. Tämä huippuluokan levysoitin on suunniteltu niille, jotka haluavat paljastaa musiikin todellisen ytimen rakastamiensa vinyylilevyjen kätköistä.

Käsityönä valmistettu Yhdysvalloissa. Jokainen MasterDeck kootaan huolellisesti rajoitetuissa erissä Ann Arborin, Michiganin tehtaalla, kuvastaen sitoutumista vertaansa vailla olevaan laadunvalvontaan.

10-tuumainen kaksipisteinen hiilikuituäänivarsi

MasterDeckissa on täysin uusi kaksipisteinen hiilikuituinen 10-tuuman äänivarsi, joka on täydellinen yhdistelmä tarkkuutta, hallintaa ja kitkattomuutta. Tämä huipputeknologinen äänivarsi, jossa on irrotettava äänirasiakelkka, mahdollistaa erilaisten äänirasioiden monipuolisen hienosäädön. Säädöt sisältävät azimuthin, pystyseurannan kulman (VTA), ylityksen ja anti-skaten. Varustettu Cardas Audion laadukkaalla sisäisellä johdotuksella.

Kolmen nopeuden valinta tarkalla hienosäädöllä

MasterDeck on suunniteltu monipuolisuutta ja tarkkuutta varten tarjoten kolmen nopeuden valinnan levyille, joilla on 33, 45 ja 78 RPM kierrosnopeudet. Tämä ominaisuus mahdollistaa musiikinystävien ja vinyylifanien tutkia kokoelmiaan helposti. Lisäksi MasterDeck sisältää nopeuden hienosäätöä varten säätöruuvit. Tämä tarkkuudenhallinta mahdollistaa käyttäjille hienovaraiset nopeuden muutokset, varmistaen oikean toistonopeuden jokaiselle levylle. Olipa kyseessä sitten vanha 78 RPM savikiekko tai moderni 33 RPM LP, MasterDeck tarjoaa tarkan ja uskollisen äänentoiston, räätälöitynä jokaisen vinyyliformaatin ainutlaatuisiin ominaisuuksiin.

MasterDeck loistaa sensoriohjatulla moottorillaan, todisteena sen insinööritaidosta. Varustettu kolmivaiheisella harjattomalla DC-moottorilla soitin saavuttaa vertaansa vailla olevan vakauden ja huipputarkan kierrosnopeuden. Moottorin suunnittelu, eristetty häiriöiden estämiseksi, on avain sen kykyyn tuottaa selkeää ja puhdasta ääntä. Moottorin ohjaus on olennaista vinyylilevyjen hyvän toiston varmistamiseksi, jotta jokainen musiikillinen yksityiskohta ja vivahde toistetaan uskollisesti, juuri kuten muusikko sen tarkoitti. Synkronoimalla DC-moottori käyttäjän nopeusvalinnan kanssa MasterDeck takaa toiston, joka on paitsi supertarkka myös uskollinen alkuperäiselle äänitykselle ja vapaa mistään nopeuteen liittyvistä vääristymistä.

MasterDeckin suorituskykyä nostaa sen Harmonic Resolution Systemsin laitejalat. Nämä on suunniteltu tarjoamaan 5,5 astetta liikkumavapautta, nämä jalat “nostavat” levysoittimen resonanssivapaaksi ympäristön värinöistä ja palautteista. Tämä suunnittelu on ratkaisevan tärkeä levysoittimen vakauden ylläpitämiseksi, varmistaen, että jokainen musiikin vivahde toistetaan selkeydellä ja tarkkuudella.

MasterDeckin Delrin-levy, paksuudeltaan 1,75 tuumaa ja valmistettu ainutlaatuisesta alumiini- ja Delrin-hybridistä, kuvastaa innovatiivisen suunnittelun ja akustisen tarkkuuden sulautumista. Tämä huolella valittu yhdistelmä vähentää merkittävästi resonanssia, tarjoten poikkeuksellisen vakaan ja inertin pohjan vinyylitoistolle. Tällainen vakaus on olennaista äänisignaalin puhtauden ylläpitämiseksi, varmistaen, että jokainen toisto on mahdollisimman uskollinen äänitykselle.

MasterDeck sisältää suljetun spiraalilaakeroinnin, joka on suunniteltu vertaansa vailla olevaan tarkkuuteen ja vakauteen. Tätä monimutkaista laakerijärjestelmää on huolellisesti suunniteltu kitkan minimoimiseksi ja kulumisen vähentämiseksi, mikä johtaa tasaiseen levysoittimen pyörimiseen.

 

Walnut- ja black ash-viimeistelyt.

Hinta 7499€ ilman äänirasiaa tai pakettihintaan 8499€ MoFi UltraGold MC-äänirasian (sh.1590€) kanssa

 

 

OMINAISUUDET

• Suljettu spiraalilaakerointi ylivoimaiseen vakautteen ja tarkkuuteen
• 33.33 / 45 / 78 RPM hihnavetolevysoitin tarkalla hienosäädöllä
• Yksinomaan suunniteltu ja valmistettu Yhdysvalloissa
• Edistyksellinen 10-tuuman kaksipisteinen hiilikuituäänivarsi
• 1.75 tuuman paksu hybridi alumiini-Delrin®-levy
• Optisesti säädelty moottori virheetöntä nopeudenhallintaa varten
• Harmonic Resolution Systems (HRS) jalat vertaansa vailla olevaa resonanssinhallintaa varten
• Saatavana tyylikkäissä Walnut- tai Black Ash -puukehysviimeistelyissä

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.

    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

TEKNISET TIEDOT

Moottori:
Hihnaveto, DC-synkroni

Nopeudet:
33.3 RPM, 45 RPM, 78 RPM, hienosäätö +/-

Levy:
14.35 lb Delrin®-päällysteinen alumiini

Pölysuoja:
Ei

Virrankulutus:
< 5W

Mitat:
20” x 5.125” (~ 6.250” äänivarren kanssa) x 15.125″

Paino:
37.4 lb

ÄÄNIVARREN TEKNISET TIEDOT

Äänivarteen tyyppi:
Yksipiste/kehyshybridi

Ylipitkä:
0.71″ (18mm)

Siirtokulma:
22.8°

Äänirasiapainoalue:
5g – 14g

TEKNISET TIEDOT

Moottori:
Hihnaveto, DC-synkroni

Nopeudet:
33.3 RPM, 45 RPM, 78 RPM, hienosäätö +/-

Levy:
14.35 lb Delrin®-päällysteinen alumiini

Pölysuoja:
Ei

Virrankulutus:
< 5W

Mitat:
20” x 5.125” (~ 6.250” äänivarren kanssa) x 15.125″

Paino:
37.4 lb

ÄÄNIVARREN TEKNISET TIEDOT

Äänivarteen tyyppi:
Yksipiste/kehyshybridi

Ylipitkä:
0.71″ (18mm)

Siirtokulma:
22.8°

Äänirasiapainoalue:
5g – 14g