Denon Home 350

Hinta

579,001 158,00 (sis. alv)

Toimitusaika: 2-5 arkipäivää

Denon Home 350-kaiutin täyttää isommankin kodin loistavalla langattomalla äänellä. Home 350 laajennetulla taajuustoistollaan vakuuttaa yksittäisenäkin kaiuttimena. Kun yhdistät kaksi Home 350 -kaiutinta stereojärjestelmäksi, saat vakuuttavan äänentoiston isoonkin tilaan kotonasi. Kun muodostat yhteyden muiden HEOS-integroitujen tuotteiden kanssa niin voit kuunnella musiikkiasi kaikkialla monihuonetoiston avulla.

Denon Home 350 on rakennettu tuottamaan luokkansa paras äänenlaatu. Edistyneellä akustisella toteutuksella, asiantuntevasti viritetyllä digitaalisignaalinkäsittelyllä ja ensiluokkaisilla laajan kaistan elementeillä Denon Home 350 tuottaa selkeimmät ylä- ja alaäänet. Home 350 on Denonin langattomien kaiuttimien kuningasmalli.

Kaikki hienot musiikkipalvelut ovat integroituna HEOS:iin: Spotify Free ja Premium, Amazon Music HD, TIDAL, TuneIn, Deezer ja muut Wi-Fi-, AirPlay 2- tai Bluetooth-yhteyden kautta. Tuki Roon-ohjaukselle. Aseta henkilökohtaiseen musiikkikokoelmaan sopiva tunnelma – jopa korkealla resoluutiolla, mukaan lukien 192 kHz / 24-bittiset FLAC-, WAV-, ALAC- ja DSD 2.8 / 5.6MHz-tiedostot.

Kolmen pikavalintapainikkeen avulla voit helposti tallentaa suosikki Internet-radiokanavasi nauttiaksesi niistä milloin haluat, ilman turhaa etsimistä.

Tyylikkäällä muotoilullaan ja hienoilla materiaaleillaan Denon Home 350 on tyylikkäästi ja ajattomasti muotoiltu vuosiksi eteenpäin. Hienostunut muotokieli, joka sulautuu kotiisi täydellisesti ja täyttää vaativankin estetiikon vaatimukset. Laadukas kangas hylkii vettä ja tahroja, joten voit nauttia upeasta Denon-äänestä myös keittiössä ja kylpyhuoneessa.

Denon Home 350 on saatavilla mustana ja valkoisena.

Mitat (lev x kork x syv) 380 x 225 x 180mm

 

” Mycket bra ljud, fin finish ”  HIFI & MUSIK (4/2020)

” Testivoittaja  *****  ”  HIFIMAAILMA (3/2020)

”  Highlight, Preis/Leistung: Uberragend  ”  STEREOPLAY (8/2021)

Lisätiedot

Väri

musta, valkoinen

Kpl

1kpl, 2kpl

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.

    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.