Denon Home 150

Hinta

219,00429,00 (sis. alv)


Toimitusaika: 2-5 arkipäivää

Denon Home 150-kaiutin täyttää pienen tai keskikokoisen tilan loistavalla langattomalla äänellä. Kun yhdistät kaksi Home 150 -kaiutinta stereojärjestelmäksi, saat mainion äänentoiston kotonasi. Voit muodostaa yhteyden muiden HEOS-integroitujen tuotteiden kanssa niin voit kuunnella musiikkiasi kaikkialla monihuonetoiston avulla.

Denon Home 150 on rakennettu tuottamaan kokoluokkansa paras äänenlaatu. Edistyneellä akustisella toteutuksella, asiantuntevasti viritetyllä digitaalisignaalinkäsittelyllä ja ensiluokkaisilla laajan kaistan elementeillä Home 150 tuottaa selkeimmät ylä- ja alaäänet.

Kaikki hienot musiikkipalvelut ovat integroituna HEOS:iin: Spotify Free ja Premium, Amazon Music HD, TIDAL, TuneIn, Deezer ja muut Wi-Fi-, AirPlay 2- tai Bluetooth-yhteyden kautta. Tuki Roon-ohjaukselle. Aseta henkilökohtaiseen musiikkikokoelmaan sopiva tunnelma – jopa korkealla resoluutiolla, mukaan lukien 192 kHz / 24-bittiset FLAC-, WAV-, ALAC- ja DSD 2.8 / 5.6MHz-tiedostot.

Kolmen pikavalintapainikkeen avulla voit helposti tallentaa suosikki Internet-radiokanavasi nauttiaksesi niistä milloin haluat, ilman turhaa etsimistä.

Tyylikkäällä muotoilullaan ja hienoilla materiaaleillaan Denon Home 150 on tyylikkäästi ja ajattomasti muotoiltu vuosiksi eteenpäin. Hienostunut muotokieli, joka sulautuu kotiisi täydellisesti ja täyttää vaativankin estetiikon vaatimukset. Laadukas kangas hylkii vettä ja tahroja, joten voit nauttia upeasta Denon-äänestä myös keittiössä ja kylpyhuoneessa.

Denon Home 150 on saatavilla mustana ja valkoisena. Hinta/kpl.

Mitat (lev x kork x syv) 120 x 187 x 120mm

 

“AUDIO Emphfehlung: Mini-Stereoanlage, Preis/Leistung: Uberragend”  AUDIO (5/2020)

” Preis/Leistung: Uberragend ”  AUDIO (7/2020)

” Mycket bra ljud, fin finish ”  HIFI & MUSIK (4/2020)

Lisätiedot

Väri

musta, valkoinen

Kpl

1kpl, 2kpl

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.

    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.