Yamaha MusicCast 50

Hinta

499,00979,00 (sis. alv)

Toimitusaika: 2-5 arkipäivää

Uusi, langattoman Yamaha MusicCast -monihuonejärjestelmään yhteensopiva Yamaha MusicCast 50 WX-051 on langattoman äänen tyylikäs ja äänenlaadultaan suorituskykyinen kaiutin. Voidaan toistaa myös stereona kahden Yamaha MusicCast 50:n avulla.Toimii langattomina surround-kaiuttimina Yamahan uusien AV-viritinvahvistimien kanssa.

TIDAL- ja Spotify Connect-musiikkipalvelut, AirPlay ja Bluetooth. Ohjaus MusicCast Controller App -sovelluksella Android- ja Applen mobiililaitteilla. LAN-, WiFi- ja DLNA-yhteensopivuus.

2-tie kaiutinratkaisu kahdella basso- ja kahdella diskanttielementillä. Ääni levittäytyy tehokkaasti laajalle alueelle huoneeseen. Teho 70W. Tehonkulutus 20W. Standby-tilassa 1,5W tai jopa 0,3W riippuen päällekytketyistä toiminnoista. Tyylikäs taso-, hylly- ja seinäasennukseen. Mitat 40×12,3x20cm. Paino 4,5kg. Musta ja valkoinen.

Yamaha MusicCast 50 tarjoaa monipuolista ja helppoa kuuntelua: sitä on mahdollista käyttää erillisenä kaiuttimena, paritettuna tai surround-kaiuttimina yhteensopivaan MusicCast-AV-vastaanottimeen tai soundbar-järjestelmään yhdistettynä.

” Peruslaadukas toteutus ja tyylikäs muotoilu. Kevyen ilmava vinyylitoisto. Kaiuttimen iso äänikuva. Verkko-ominaisuudet hyvä bonus. Toimiva ohjainsovellus. ”  – MusicCast Vinyl 500-levysoitin & MusicCast 50-kaiutin –  HIFIMAAILMA (1/2019)

” The MusicCast 50 is a capable and well-built wireless speaker ”  HI-FI CHOICE (March 2019)

”  Preis/Leistung: Sehr Gut  ”  STEREOPLAY (8/2021)

Lisätiedot

Väri

musta, valkoinen

Kpl

1 kpl, 2 kpl

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.

    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.