Yamaha YH-E700B

Hinta

Original price was: 369,00€.Current price is: 229,00€. (sis. alv)

Toimitusaika: 2-5 arkipäivää

Over ear-rakenteiset mukavakäyttöiset langattomat uutuuskuulokkeet. Yamaha YH-E700B- bluetooth-kuulokkeet mukautuvat täydellisesti käyttösi ja ympäristösi mukaan. Entistä paremmin toimivan vastamelu-toiminnon ansiosta voit nauttia rauhassa musiikista missä vain tai tuoda itsellesi nautinnollisen  hiljaisuuden hälyn keskelle. YH-E700B -kuulokkeissa on mikrofonit, jotka on sijoitettu niin kuulokkeiden sisä- kuin ulkopuolelle varmistamaan referenssitason kuuntelutuloksen juuri sinun korville.

Yamaha YH-E700B -langattomissa kuulokkeissa on uusin Bluetooth-versio 5.2, jonka äänenlaatu on erinomainen. Yamaha HeadPhone Controller -sovelluksen ansiosta voit aktivoida eri toimintoja helposti puhelimeltasi. Kuulokkeet tukevat myös Qualcomm® aptX™ Adaptive matalan viiveen ääniformaattia.

Suomenkielinen Yamaha Headphone Control-sovellustuki. Mukana 5-kaistainen taajuuskorjain, jossa voi hyödyntää esiasetuksia tai tallentaa omia asetuksia.

Voit ohjata YH-E700B- kuulokkeita puheella Siri- ja Google Assistant -puheohjausta hyödyntäen. Herkkien mikrofonien ja hyvän istuvuuden vuoksi YH-E700B kuulokkeet toimivat myös erinomaisesti kotitoimistokäytössä, kun haluat ottaa vastaan puheluita tai kuunnella musiikkia. Pitkän max 32 tunnin toiminta-ajan vuoksi kuulokkeita ei tarvitse ladata työpäivän aikana.

Vakiovarusteena  kuljetuskotelo, USB-latauskaapeli, lentokoneadapteri sekä 3,5 mm kaapeli.

Beige ja musta

 

Uudet ja parannetut ominaisuudet vrt.aikaisempaan malliin;

 • Uudistetut erittäin tarkat kaiutinelementit, jotka tuottavat puhtaan äänen ilman säröjä, sekä uudelleen muotoiltu kotelo joka osaltaan säätelee tarkasti sisäistä ilmavirtausta.
 • Soikean muotoinen kuulokekotelo/ korvatyynyt, jotka ovat fyysisesti pienempi kokeiset kuin aiemmin ja istuvat tiiviimmin korvan ympärille. Samalla on varmistettu optimaalinen sivuttaispaine joka osaltaan tarjoaa erinomaisen käyttömukavuuden.
 • Toisto menee automaattisesti pause-tilaan, kun kuulokkeet otetaan pois korvilta.
 • Google Fast pair-toiminto, jonka ansiosta pariliitoksen muodostus on helppoa ja nopeaa yhden näppäimen painalluksella.
 • Matalan viiveen tila, joka on toteutettu Qualcommin valmistamalla piirillä. Vähentää videon ja äänen välistä viivettä.
 • Selkeämmät puhelut. kaksi mikrofoni ja Qualcomm cVc-piiri poimii tehokkaasti puhujan äänen, eristävät sen ja siirtää kuulijalle, myös meluisissa ympäristöissä.
 • Suomenkielinen Yamaha Headphone Control-sovellustuki. Mukana 5-kaistainen taajuuskorjain, jossa voi hyödyntää esiasetuksia tai tallentaa omia asetuksia.
 • Uudempi Bluetooth versio 5.2
 • Äänentoiston yksityiskohtaisuus
 • ANC-vastamelutoiminto, jossa vaimennetaan ulkoa tuleva ääni koskematta itse musiikkisignaaliin.
 • Listening Care Advanced, reaaliaikainen taajuuskorjaus joka tuo täyden taajuusalueen myös hiljaisilla äänenvoimakkuustasoilla.

” Preis/Leistung: Sehr Gut ”  AUDIO (8/2023)

Lisätiedot

Väri

beige, musta

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.

  Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
YH-E700B
General Features Headphone Type Over-Ear
Housing Closed
Folding / Swivel Yes / Yes
Driver Dynamic / 40.0 mm
Frequency Response 8 Hz – 20 kHz
Line Input 3.5 mm stereo mini
Hi-Res
Line Input Position Single-sided
Weight 335 g
Bluetooth® Bluetooth® Version Bluetooth® V5.2
Supported Profiles A2DP, AVRCP, HFP, HSP
Supported Codecs SBC, AAC, Qualcomm® aptX™ Adaptive
Maximum Communication Range 10 m (without interference)
Battery Charging Time Approx. 3.5 h
Continuous playback time Up to 32 hours
Listening Care Yes (Advanced)
Ambient Sound Yes
Active Noise Cancelling Yes (Advanced ANC)
Listening Optimizer Yes
3D Sound Field No
Voice Assistance Yes (Siri® / Google Asisstant)
App Yes (Headphone Control)
Accessories USB Power Cable Yes (20 cm, type A to C)
Carrying Case Yes
Audio Cable 3.5 mm to 3.5 mm
Flight Adapter Yes