Yamaha YH-E700B

Hinta

369,00 (sis. alv)


Toimitusaika: 6-12 arkipäivää

Over ear-rakenteiset mukavakäyttöiset langattomat uutuuskuulokkeet. Yamaha YH-E700B- bluetooth-kuulokkeet mukautuvat täydellisesti käyttösi ja ympäristösi mukaan. Entistä paremmin toimivan vastamelu-toiminnon ansiosta voit nauttia rauhassa musiikista missä vain tai tuoda itsellesi nautinnollisen  hiljaisuuden hälyn keskelle. YH-E700B -kuulokkeissa on mikrofonit, jotka on sijoitettu niin kuulokkeiden sisä- kuin ulkopuolelle varmistamaan referenssitason kuuntelutuloksen juuri sinun korville.

Yamaha YH-E700B -langattomissa kuulokkeissa on uusin Bluetooth-versio 5.2, jonka äänenlaatu on erinomainen. Yamaha HeadPhone Controller -sovelluksen ansiosta voit aktivoida eri toimintoja helposti puhelimeltasi. Kuulokkeet tukevat myös Qualcomm® aptX™ Adaptive matalan viiveen ääniformaattia.

Suomenkielinen Yamaha Headphone Control-sovellustuki. Mukana 5-kaistainen taajuuskorjain, jossa voi hyödyntää esiasetuksia tai tallentaa omia asetuksia.

Voit ohjata YH-E700B- kuulokkeita puheella Siri- ja Google Assistant -puheohjausta hyödyntäen. Herkkien mikrofonien ja hyvän istuvuuden vuoksi YH-E700B kuulokkeet toimivat myös erinomaisesti kotitoimistokäytössä, kun haluat ottaa vastaan puheluita tai kuunnella musiikkia. Pitkän max 32 tunnin toiminta-ajan vuoksi kuulokkeita ei tarvitse ladata työpäivän aikana.

Vakiovarusteena  kuljetuskotelo, USB-latauskaapeli, lentokoneadapteri sekä 3,5 mm kaapeli.

Beige ja musta

 

Uudet ja parannetut ominaisuudet vrt.aikaisempaan malliin;

 • Uudistetut erittäin tarkat kaiutinelementit, jotka tuottavat puhtaan äänen ilman säröjä, sekä uudelleen muotoiltu kotelo joka osaltaan säätelee tarkasti sisäistä ilmavirtausta.
 • Soikean muotoinen kuulokekotelo/ korvatyynyt, jotka ovat fyysisesti pienempi kokeiset kuin aiemmin ja istuvat tiiviimmin korvan ympärille. Samalla on varmistettu optimaalinen sivuttaispaine joka osaltaan tarjoaa erinomaisen käyttömukavuuden.
 • Toisto menee automaattisesti pause-tilaan, kun kuulokkeet otetaan pois korvilta.
 • Google Fast pair-toiminto, jonka ansiosta pariliitoksen muodostus on helppoa ja nopeaa yhden näppäimen painalluksella.
 • Matalan viiveen tila, joka on toteutettu Qualcommin valmistamalla piirillä. Vähentää videon ja äänen välistä viivettä.
 • Selkeämmät puhelut. kaksi mikrofoni ja Qualcomm cVc-piiri poimii tehokkaasti puhujan äänen, eristävät sen ja siirtää kuulijalle, myös meluisissa ympäristöissä.
 • Suomenkielinen Yamaha Headphone Control-sovellustuki. Mukana 5-kaistainen taajuuskorjain, jossa voi hyödyntää esiasetuksia tai tallentaa omia asetuksia.
 • Uudempi Bluetooth versio 5.2
 • Äänentoiston yksityiskohtaisuus
 • ANC-vastamelutoiminto, jossa vaimennetaan ulkoa tuleva ääni koskematta itse musiikkisignaaliin.
 • Listening Care Advanced, reaaliaikainen taajuuskorjaus joka tuo täyden taajuusalueen myös hiljaisilla äänenvoimakkuustasoilla.

” Preis/Leistung: Sehr Gut ”  AUDIO (8/2023)

Lisätiedot

Väri

beige, musta

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.

  Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
YH-E700B
General FeaturesHeadphone TypeOver-Ear
HousingClosed
Folding / SwivelYes / Yes
DriverDynamic / 40.0 mm
Frequency Response8 Hz – 20 kHz
Line Input3.5 mm stereo mini
Hi-Res
Line Input PositionSingle-sided
Weight335 g
Bluetooth®Bluetooth® VersionBluetooth® V5.2
Supported ProfilesA2DP, AVRCP, HFP, HSP
Supported CodecsSBC, AAC, Qualcomm® aptX™ Adaptive
Maximum Communication Range10 m (without interference)
BatteryCharging TimeApprox. 3.5 h
Continuous playback timeUp to 32 hours
Listening CareYes (Advanced)
Ambient SoundYes
Active Noise CancellingYes (Advanced ANC)
Listening OptimizerYes
3D Sound FieldNo
Voice AssistanceYes (Siri® / Google Asisstant)
AppYes (Headphone Control)
AccessoriesUSB Power CableYes (20 cm, type A to C)
Carrying CaseYes
Audio Cable3.5 mm to 3.5 mm
Flight AdapterYes