Meze LIRIC

Hinta

2 000,00 (sis. alv)


Toimitusaika: 2-5 arkipäivää

Meze Audion uusi, suljettu kuulokemalli LIRIC asettaa uudet standardit suljettujen kuulokkeiden sarjassa.

Meze Liric on ihanteellinen yhdistelmä korkeaa rakennuslaatua, erinomaista mukavuutta ja todentuntuista, mukaansatempaavaa ääntä. Liric tuo ensimmäisenä maailmassa Rinaron Isodynamic Hybrid Array Driver -elementit suljettuihin kuulokkeisiin. Liric on nerokas tuote, sillä se nivoo samaan tuotteeseen Highend-luokan kuuntelunautinnon, ammattilaiskäyttöön sopivan kestävyyden ja tarkkuuden, sekä liikkuvaankin tarpeeseen istuvan kompaktin koon ja keveyden.

Liric sisältää Rinaron kehittämän huipputeknologian, joka on suunniteltu uudelleen monipuolista käytettävyyttä varten. MZ4 Isodynamic Hybrid Array -elementtiä pienennettiin ja viritettiin tarjoamaan äänielämys, joka on linjassa suurempien Empyrean- ja Elite-mallien kanssa.

Suljetusta rakenteesta huolimatta Liric onnistuu säilyttämään suosikkimusiikkisi alkuperäisen selkeyden ja tunteen parantamalla äänenlaatua ja minimoimalla ulkoiset häiriölähteet. Jokainen elementti kootaan kokonaan käsin ja testataan Rinaron toimesta.

 

 

MZ4
ISODYNAAMINEN HYBRIDIELEMENTTI
LIRIC on ensimmäinen suljettu kuuloke, jossa on käytetty Rinaron Isodynamic Hybrid Array -elementtejä. Yksinomaan Meze Audiolle luotu MZ4-elementti tarjoaa saman kaksoisäänikelajärjestelmän, joka nähtiin ensimmäisenä Meze Audion arvostetussa Empyrean-huippumallissa. Yli 30 vuoden tutkimustyötä on hyödynnetty tämän teknologian kehittämisessä, ja tuloksena on yksi markkinoiden kevyimmistä ja edistyneimmistä tasokalvo-magneettijärjestelmistä.
 
Vahva kotelointi
Vahvistettu polymeerikotelo, joka on suunniteltu kestämään Hybrid Magnet Array:n tuottaman vaativan 10,7 N:n kuormituksen.
Herkkäliikkeinen isoplanaarinen kalvo
Paino vain 0,08 g ja suuri aktiivinen alue (3507 mm2).
Hybridimagneettijärjestelmä
Neodyymimagneettimme on sijoitettu symmetrisesti kalvon molemmille puolille hybridiryhmäksi luomaan 0,3 Teslan isodynaaminen magneettikenttä, joka aktivoi koko kalvon alueen tasaisesti.
Erittäin alhainen särö
Harmoninen kokonaissärö (THD) on alle 0,15 % koko taajuusalueella.
Kevyt
Vain 71 g elementin kokonaispaino mahdollistaa kuulokkeet, jotka tarjoavat mukavaa kuuntelua myös tien päällä.
Phase-X™ järjestelmä
Patenttia odottava innovatiivinen vaiheteknologia nostaa suljetun kuulokkeen tilantoiston omaan luokkaansa.
Ultrakorkeiden taajuuksien toisto
Ylärajataajuus on 92 000 Hz, joten kuulokkeet kykenevät poikkeukselliseen puhtauteen taajuuksilla, joita ihminen ei suoranaisesti kuule, mutta jotka vaikuttavat kerrannaisina alemmille taajuuksille ja koettuun tilantuntuun.
Helppo vahvistimelle
100dB@1mw/1kHz; 30Ω
Voidaan ohjata lähes mistä tahansa kannettavasta lähteestä ilman vahvistusta.
Skaalattu lippulaivatekniikasta
Yksi maailman kehittyneimmistä ja edistyneimmistä tasoelementeistä on pienennetty kannettavaan käyttöön. Patentoitu mm. Euroopassa, Yhdysvalloissa ja Kiinassa.
KAKSOISAKTIVOIDUN KALVON EDUT
MZ4-elementti yhdistää erillisen edestakaisen sekä spiraalin muotoisen äänikelan samaan kalvoon, mikä mahdollistaa äänen kohdistamisen tarkemmin korvan luonnollisen muodon mukaisesti. Tällä saavutetaan monin tavoin parempi akustinen suorituskykyky, kuten enemmän suoria ääniaaltoja 10 kHz:n alueella, sekä luonnollisempi tilatoisto ja lokalisointi vähentämällä heijastuneiden ääniaaltojen osuutta.

Edestakainen kela
Elementin yläosaan sijoitettu kela toistaa tehokkaammin matalampia taajuuksia.
Spiraalikela
Spiraalin muotoinen kela toistaa tehokkaammin keski- ja korkeat taajuudet, ja se on sijoitettu suoraan korvakäytävän päälle, jolloin enemmän suoria ääniaaltoja pääsee korvaan ilman aikaviiveitä.
Isoplanaarinen tasokalvo
Kalvo on valmistettu mittatilaustyönä kehitetystä isotrooppisesta lämpöstabiloidusta polymeeristä, jossa on johtava kerros. Ainutlaatuisilla käsittelymenetelmillä on saavutettu ultrakevyt mutta jäykkä kalvo.
PAREMPI SUORITUSKYKY
KORKEILLA TAAJUUKSILLA
Yli 10 kHz:n taajuuksilla, joissa ääniaallon pituus on pienempi kuin pehmusteen sisäontelo, äänikenttä hajaantuu korvakäytävän sisällä suorien ja heijastuneiden ääniaaltojen vuoksi.

Suorien ääniaaltojen merkittävä lisäys saavutettiin sijoittamalla kalvon keskiääniä tehokkaimmin tuottava osa suoraan korvakäytävän päälle, mikä johti parempaan kolmiulotteisuuteen ja tilainformaation lokalisointiin.

PHASE-X™
VALLANKUMOUS ÄÄNIKUVASSA
MZ4-elementin suuri innovaatio on Rinaron kehittämä Phase-X™-järjestelmä, jolla minimoidaan vaihevääristymiä, joita esiintyy tyypillisesti suljetuissa kuulokkeissa. Tekniikka auttaa luonnollisen äänikuvan tuottamisessa.
Phase-X™-järjestelmä parantaa spatiaalisen kuvantamisen tarkkuutta, joka on verrannollinen avoimien kuulokkeiden äänikuvaan. Hyöty on erityisen helposti havaittavissa binauraalisissa äänitallenteissa.
UUSI
ILMAVIRTAUSJÄRJESTELMÄ
Uutta Liricissä on Rinaron kehittämä Ear pad Air Flow (EAF) -järjestelmä, joka vähentää kuulokkeiden painoa ja kokoa optimoimalla akustisen tilavuuden. Tarkasti leikatut tuuletusaukot, jotka kulkevat Liricin korvakuppikammiosta korvatyynyihin, mahdollistavat MZ4-elementin hyödyntävän sekä korvatyynyjen että korvakuppikammion akustisen tilavuuden. Tämä pienentää merkittävästi korvakuppikammion vaadittua kokoa, jolloin Liric onnistuu yhdistämään kompaktin suljetun kuulokkeen profiilin ja tinkimättömän akustisen suorituskyvyn.
 
 
KEVYT
MAGNESIUMRUNKO

Kevyt magnesiumrunko varmistaa, että kuulokkeet pysyvät joustavina, iskunkestävinä ja hapettumattomina, samalla kun ne sopivat ihanteellisesti pitkiin kuuntelusessioihin.

OPTIMAALINEN
ILMANVIRRAN OHJAUS

Pehmustetut sankatyynyt on sijoitettu symmetrisesti “+”-muotoon mahdollistamaan tehokas ilmanvirtaus ja vähentämään lämmön ja kosteuden kertymistä. Aidolla nahalla päällystetty sanka on täydellisesti viritetty optimaaliseen paineen jakautumiseen – se seuraa pään muotoa luoden kiinteän ja tasaisen kosketuksen. Kuten kaikki Meze Audio -kuulokkeet, Liric on helposti säädettävissä, jotta se tuntuu tukevalta, mutta mukavalta ja sopii useimpiin pään muotoihin.

ERGONOMINEN
OVOIDI MUOTO

Korvakupin muoto sopi parhaiten korvasi ympäröimiseen tiiviisti lisäämättä tarpeetonta painetta tai painoa, tarjoten samalla syvemmän äänen ja paremman passiivisen ulkopuolisten häiriöiden eristyksen.

TASAUSJÄRJESTELMÄ
PAINEELLE

Tarkkaan viritetty ilmanvaihto vaikuttaa siihen, miten havaitset ympärilläsi olevia ääniä, minkä vuoksi otimme oppia aikaisemmista kokemuksistamme ja päätimme lisätä ainutlaatuisen paineentasausjärjestelmämme myös Liricin korvakuppeihin. Tulos: paremmin hallittu ilmavirtaus, parannettu korvakuppikammion paine ja ilmava, läpinäkyvä, yksityiskohtainen ja luonnollisesti virtaava ääni, joka ympäröi sinut kokonaan uuteen musiikin maailmaan.

RAKKAUTTA
ENSIKOSKETUKSELLA

Mitään yksityiskohtaa ei jätetty sattuman varaan moniaistista kokemusta luotaessa. Liricin jokainen pintakuvio valittiin huolellisesti täydentämään toista, mikä loi ainutlaatuisen tuntuman, joka erottuu ensimmäisellä kosketuksella. Nämä kuulokkeet viittaavat ammattivalokuvakameroiden magnesiumosien tekstuureihin, ja ne säilyttävät saman pehmeyden kosketuksessa ja osoittavat samalla erinomaista kulutuskestävyyttä.

” Ljud 9 – Komfort 10 – Prisvärhet 8 ”  HIFI & MUSIK (6/2022)

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.

    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
TEKNISET TIEDOT
Elementin tyyppi: Rinaro Isodynamic Hybrid Array [MZ4]
Korvakuppien rakenne: suljettu
Taajuusvaste: 4 – 92000 Hz
Impedanssi: 30 Ohmia
Herkkyys: 100 dB (1 mW / 1 kHz)
Maksimi äänenpaine:  yli 130 dB
Harmoninen vääristymä (THD): alle 0,15% (koko taajuuskaistalla!)
Paino: 391 g
Takuu: 24 kk
Toimitussisältö:
jäykkä EVA-kotelo samettisisuksella
1.5m pehmeä TPE-kaapeli 3.5mm stereoplugilla
3m pehmeä TPE-kaapeli 3.5mm stereoplugilla
6,3mm plugiadapteri
lentokoneadapteri
kaapeleiden säilytyspussi