Genelec S360 SAM

Hinta

Tämän tuotteen voit ostaa tai tilata myymälästämme. Kysy lisää, pyydä tarjous, ota yhteyttä!

Genelec-kaiuttimien uuden tulokkaan S360 SAM:n yhdistelmä suurta maksimiäänenpainetta ja kompaktia kokoa sopii vaativaan elokuvatuotantoon, jälkituotantoon ja musiikkituotantoon. Subwooferin tukemana S360 soveltuu elektronisen tanssimusiikin toistoon ja elokuvien Dolby-äänen miksaukseen tiloissa, joissa kuunteluetäisyys on jopa 10 metriä.

S360 SAM-monitorin Suomessa valmistettu MDF-kotelo sisältää Genelecin Master-sarjan suunnitteluperiaatteisiin nojaavan, tehokkaan ja vähäsäröisen kymmentuumaisen bassoelementin ja 1,7 tuuman titaanikalvoisen painekammiodiskantin. Diskanttielementti avautuu etulevyn rakenteisiin täysiin integroituun Directivity Control Waveguide (DCW™) -suuntaimeen, jonka suuntaavuutta on lisätty. Näin syntyy referenssilaatuinen ääni, josta Genelec on tunnettu, päästään 118 dB SPL hetkelliseen äänenpainetasoon ja tätäkin korkeampiin huippuäänenpaineisiin.S360 sopii yhtä hyvin vapaaseen sijoitukseen, seinän pinnalle tai seinärakenteen sisään sijoitettavaksi tai ripustettavaksi erilaisiin telineisiin. Alas aukeavien refleksiputkien ansiosta S360 sopii hyvin sijoitetettavaksi perforoidun valkokankaan taakse, ja innovatiivinen Iso-Plate -jalusta sallii refleksiputkien häiriöttömän toiminnan tason päälle sijoitettaessa. Jalusta myös eristää kaiuttimen tehokkaasti alustastaan.Genelecin SAM-tuoteperheen jäsenenä S360 hyödyntää GLM-tietokoneohjelman monipuolisia ominaisuuksia. Kaiuttimen käyttöönotto, integrointi muuhun kaiutinjärjestelmään ja kalibrointi tapahtuvat vaivattomasti ja täsmällisesti GLM:n avulla, riippumatta järjestelmän laajuudesta.GLM toimii myös kaiutinjärjestelmän hallintatyökaluna Mac- tai PC-laitteissa. Sen avulla voit asettaa kuunteluvolyymin yleisten tuotantostandardien mukaiseksi, vaihtaa joustavasti ääniformaatteja, kaiutinyhdistelmiä ja optimoituja kuuntelualueita – monista muista hyödyllisistä ominaisuuksista puhumattakaan.
Saatavissa myös kappaleittain. Musta ja valkoinen. Projektituote, kysy lisää myymälästä.
 

” On se hurja. Oli miten oli, nyt kokeiltu Genelec-kolmikko S360 ja 7380A SAM on dynamiikaltaan poikkeuksellisen kykenevä, eikä se suosinut mitään musikkilajia, vaan kaikki kävi. ”  HIFIMAAILMA (7/2019)

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.

    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Technical specifications

SPL
118 dB
Frequency response
36 Hz – 22 kHz (-6 dB)
Accuracy of frequency response
± 2.0 dB (39 Hz – 19 kHz)
Driver dimension
10″ bassoelementti, 1″ kompressiodiskanttielementti ja DCW™
Amplifier power
D-luokan bassovahvistin 250 W ja D-luokan diskanttivahvistin 100 W
Mittasuhteet
K 530 x L 360 x S 360 mm integroidulla Iso-Plate™ -jalustalla
Paino
30 kg
Connections
1 analoginen XLR-tuloliitäntä, 1 digitaalinen AES/EBU XLR -tuloliitäntä, 1 digitaalinen AES/EBU XLR -lähtöliitäntä, 2 RJ45-ohjausverkkoliitäntää