McIntosh MQ112

Hinta

4 690,00 (sis. alv)

Tämän tuotteen voit ostaa tai tilata myymälästämme. Kysy lisää, pyydä tarjous, ota yhteyttä!

McIntosh MQ112 EQ on uusi, tinkimättömästi toteutettu 8-alueinen taajuuskorjain.

Täydellisen äänentoiston etsiminen voi joskus olla turhauttavaa, sillä käytännössä mikään kodin tila on harvoin suunniteltu vain äänentoistoa silmällä pitäen. Tämä voi johtaa siihen, että joudut jatkuvasti korjailemaan akustiikkaa, muuttamaan kaiuttimien sijoittelua tai jopa järjestelemään huonekaluja uudelleen (mikä ei välttämättä miellytä muita perheenjäseniä). Aivan toinen hankaluutensa on äänitteiden vaihteleva laatu ja sointibalanssi. Sen sijaan, että tuhlaat aikaa järjestelmän tai huoneen säätämiseen, ota ääni helposti hallintaan MQ112 Environmental Equalizer -taajuuskorjaimen avulla ja vietä enemmän aikaa musiikin parissa.

8-kaistainen analoginen taajuuskorjain

Säädä toistoa 8 keskeisellä taajuuskaistalla 25Hz – 10kHz taajuusalueella

Säätötaajuudet 25Hz, 50Hz, 100Hz, 200Hz, 400Hz, 1kHz, 3kHz ja 10kHz

±12 dB:n säätöalue jokaisella kaistalla
TILT-säätimellä ±6dB:n hienovarainen koko taajuusbalanssin säätö lisäkustomointia varten

MQ112 Environmental Equalizer tekee muutakin kuin vähentää huoneakustiikan ongelmia; se voi myös puhaltaa uutta henkeä vanhempiin, epätäydellisiin äänitteisiin. MQ112:n mestarillisen tarkkuuden avulla voit kohdistaa säädön tiettyihin taajuuksiin, kompensoiden vanhojen taltiointien puutteita ja paljastaa niiden piilevän loiston.
TILT-säätimellä, jossa on hienovarainen ±6 dB:n sävytasapainon muokkaus, voit mukauttaa soundia entisestään. Tehosta bassoa ja vähennä diskantteja tai päinvastoin – valinta on sinun. EQ Control -säädön IN- ja OUT-asetuksilla voit ohittaa koko taajuuskorjainpiirin, jolloin voit verrata säädettyä ääntä alkuperäiseen, muuttumattomaan versioon ja varmistaa, että saat aikaan täydellisen ääniprofiilin. Ekvalisaattorin voi myös käynnistää IN tai OUT takapaneelin EQ Control Triggerin avulla, jolloin voit hallita saumattomasti sitä, milloin MQ112 tekee taikojaan. Lisäksi käyttämällä jotakin äänentoistojärjestelmän esivahvistimen ohjelmoitavista herätesignaaleista, taajuuskorjain voidaan kytkeä IN tai OUT tulon tai vahvistimen valinnan mukaan. Tarkasti suunnitellussa ja valmistetussa MQ112:ssa on huomattavan matalakohinainen piiritoteutus ja minimaalinen särö, joten se sopii saumattomasti yhteen huippulaadukkaiden audiojärjestelmien kanssa.

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.

    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Analogisten lähtöjen nominaalinen antotaso:
5 V RMS XLR  / 2,5V RMS RCA (kiinteä anto)
Maksimi signaalitaso sisään / ulos:
20 V RMS XLR  / 10 V RMS RCA

Säätötaajuudet:

±12dB @ 25Hz, 50Hz, 100Hz, 200Hz, 400Hz, 1kHz, 3kHz ja 10kHz
Tilttisäätö:
±6dB @ 20Hz ja 20kHz (tilttiakseli 650Hz)

Harmoninen särö nominaalisella antotasolla (20 Hz – 20 kHz): alle 0,005%
Signaali-kohinasuhde normaalin signaalitason sisällä: 115 dB
Mitat (L x K x S): 44,5 x 10 x 39,8 cm

Paino: 6,8 kg