DSPeaker AntiMode X4

Hinta

4 250,00 (sis. alv)

Toimitusaika: 6-12 arkipäivää

DSPeaker Anti-Mode™ X4 stereo esivahvistin + jakosuodin-huonekorjain-DAC

Golden Ear -palkittu kotimainen Anti-Mode tuotesarja laajenee vuoden 2018 aikana malliston kärkeen sijoittuvalla uutuustuotteella. Anti-Mode X4 on modernin stereojärjestelmän sydän, joka saa kaiuttimet ja muun laitteiston ylittämään totutun tasonsa jopa kaikkein vaativimmissa akustisissa olosuhteissa. Kyseessä on todellinen kotimaisen audio-osaamisen taidonnäyte!

Ominaisuuslistalta löytyy mm. laadukkaat Hi-Res / DSD Burr-Brown D/A muuntimet, säädettävä 2.2 jakosuodin, laaja liitettävyys sekä täysin uudistettu Anti-Mode 3.0 huonekorjain.

Anti-Mode X4 on kehitetty erityisesti kaksikanavaisen äänilaitteiston suorituskyvyn optimointiin. Pääkaiuttimien lisäksi järjestelmään voidaan kytkeä yksi tai kaksi subwoofer-kaiutinta ja liittää ne äänikuvaan saumattomasti.

Huonekorjauksen tekeminen on nyt helpompaa ja vaivattomampaa kuin koskaan aiemmin. DSpeaker-filosofian mukaisesti kaikki tarvittava sisältyy myyntipakkaukseen, kuten täysin uusittu mikrofoni ja mikrofoniständi. Tietokonetta tai muita apuvälineitä ei tarvita. Järjestelmän helppokäyttöisyyteen on totuttuun tapaan kiinnitetty erityistä huomiota joten huipputason äänen saavuttaminen ei edellytä käyttäjältä osaamista tai asiantuntemusta.

Luonnollisesti myöskään vaativan harrastajan tarpeita ei ole unohdettu. Tarjolla on automatiikan lisäksi entistä laajempi paletti työkaluja joiden avulla voi muovata ääntä omien mieltymysten mukaiseksi aina pienintä nyanssia myöten.

” Suosittelemme  *****  Lunastaa lupaukset ”  HIFIMAAILMA (2/2019)

” Recommended Components 2020 ”  STEREOPHILE

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.

    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.