Yamaha RX-A2A

Hinta

Original price was: 1 199,00€.Current price is: 999,00€. (sis. alv)

Toimitusaika: 6-12 arkipäivää

Yamahan parhaan Aventage-sarjan 7.2-kanavainen AV-viritinvahvistin. 8K- ja 4K-yhteesopivuus. HDMI 2.1. MusicCast-langaton monihuonevastaanotto ja lähetys. Langattomat takakaiuttimet Yamaha MusicCast 20- ja MusicCast 50- kaiuttimien avulla.

Erilliskomponentein toteutetut High Slew Rate-päätevahvistinpiirit takaavat entistä nopeamman, dynaamisemman ja tarkemman äänen. Myös laadukkaasti toteutetut pre out-lähdöt etukanaville (vasen+oikea) esim. Genelec-aktiivikaiuttimille. Tyylikäs, täysin uusi ulkoasu. Uusimmat ääniformaatit, DTS-X ja Dolby Atmos Yamaha Cinema DSP 3D-tuella.

Monipuoliset ominaisuudet ja mahdollisuudet, mm. TIDAL, Deezer ja Spotify Connect, AirPlay2, Bluetooth, LAN ja WiFi, 8K- ja 4K-kuvan läpivienti ja skaalaus, 8K ja 4K-ominaisuudet; HLG & Dolby Vision, 4:4:4-väriavaruus, HDCP 2.2-tuki, pelaamisen erikoistoiminnot – ALLM, VRR, QMS ja QFT päivityksen avulla myöhemmin käytössäsi.

MusicCast Controller App ja Yamaha AV Controller App ym. YPAO R.S.C.-automaattisäätö äänioptimointiin huoneessasi. HDMI-liitännät 7 x sisään ja 1 x ulos. HDR10+ – ja BT2020 UHD-tuki 4K-kuvalle. 4K/120Hz. Tuki myös 21:9 kuvasuhteen kuvalle. Zone 2-pre out ja speaker out-monihuoneominaisuudet. Analogiset tulot mm. levysoittimelle. Laadukkaat Burr Brownin DA-muuntimet.

Aventage-resonoimaton runkorakenne ja viisi jalkaa eliminoi resonansseja. Control 4-ohjaus yhteensopivuus. Esiohjelmoitu kauko-ohjain. Musta viimeistely.

Mitat 435x171x372mm. Paino 10,2kg.

5v.takuu yamaha.fi-sivustolta rekisteröitymällä 6kk sisään ostoksesta

 

 

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.

    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.