Naim Uniti Nova PE

Hinta

9 999,00 (sis. alv)

Tämän tuotteen voit ostaa tai tilata myymälästämme. Kysy lisää, pyydä tarjous, ota yhteyttä!
Naim Uniti Nova PE on yhden tyylikkään laitteen ihme, jossa on kaikki tämän päivän toiminnot. Vahvistipuolella on voimaa valtavasti, jotta kuuntelunautinto on unohtumaton sekä pienillä että isommilakin kuunteluvoimakkuuksilla. Nova Power Editionin vahvistin on poikkeuksellisen tehokas ja ääni mukailee Naimin erillislaitteiden parhaita piirteitä: nopeus, tarkkuus, puhtaus, dynamiikka ja yleinen kuuntelun hauskuus vievät täysin mukanaan.
Nauti musiikin suoratoistopalveluista ja radioasemista ja TV-äänen tehostamisesta. Palkittu suorituskyky yhdistyy erinomaiseen valmistuslaatuun ja erinomaisen helppoon ja loogiseen Naim-käytettävyyteen, käärittynä komeaan muotoiluun, joka tarjoaa viihdettä vuosiksi.
Uniti Nova hallitsee asiantuntevasti kaikki tärkeimmät musiikin suoratoistopalvelut, kuten Spotify, Tidal ja Qobuz. Lisäksi se tarjoaa helpon Apple AirPlay 2- ja Chromecast-yhteyden sekä Bluetooth-toiston, Roon-yhteensopivuutta unohtamatta.
Uniti Nova PE voi myös toistaa musiikkia saumattomasti muiden kotisi Naim-musiikkijärjestelmien kanssa. Yhdistä vahvistin televisioon HDMI ARC -liitännän kautta, jolloin suosikkiohjelmasi ja -elokuvasi kuulostavat myös entistä paremmilta.
Hallitse Uniti Novaa ja tutustu musiikin maailmaan Naim App -sovelluksen avulla. Tottakai mukana seuraa myös fiksu käteen sopiva kaukosäädin, joka toimii näppärällä Zigbee-yhteydellä (ei tarvitse näköyhteyttä).
– Käyttää Naimin uusinta NP800-striimauskorttia LVDS-tekniikalla, jonka matalajännitteiset ja symmetriset digitaalisignaalit takaavat alhaisen kohinan
– AptX Adaptive Bluetooth®
– Yhtenäinen sovellus kaikille Naim-tuotteille: Focal & Naim App
– Monihuoneominaisuus muiden Naim-striimaustuotteiden kanssa
– ZigBee RF kaksisuuntainen kaukosäädin, näköyhteyttä ei tarvita, äänenvoimakkuuden muutokset näkyvät kaukosäätimessä
– Upea 5 tuuman värinäyttö
– Käyttää kahta sisäistä virtalähdettä: toinen on korkealaatuinen lineaarinen tyyppi, joka perustuu suureen toroidimuuntajaan, kun taas oinen on erittäin tehokas SMPSU, joka mahdollistaa häviävän pienen virrankulutuksen valmiustilassa
– Ohjaus- ja äänipiirien galvaaninen eristys varmistaa puhtaimman äänen
Vahvistin
2x 150W / 8 Ohmia
2x 250W / 4 Ohmia
Ylimitoitettu rengassydänmuuntaja

Verkkoyhteydet
Langallinen ethernet (RJ45) tai langaton Wi-Fi (sisäinen antenni)
 
Tuloliitännät
2 x Optinen TOSLINK (maks. 24bit/96kHz)
2 x Koaksiaalinen RCA (maks. 24bit/192kHz, DoP 64Fs)
1 x BNC (maks. 192kHz, DoP 64Fs)
1 x HDMI ARC
2 x Stereo-RCA
2 x 5-pin DIN
2 x USB Type A (1 edessä ja 1 takana), maks. 1.6A virrananto
Lähtöliitännät
1 pari kaiutinliitäntöjä
1 pari RCA-liittimiä subwooferille tai ulkoiselle päätevahvistimelle
1x 4-pin DIN
3.5mm kuulokeliitäntä
Mitat (K x L x S): 116 x 432 x 265 mm
Paino: 15,1 kg
Tyypillinen virrankulutus käytössä: 120 W
Verkkovalmiustilan virrankulutus: alle 2 W
Syvävalmiustilan virrankulutus: alle 0.5 W

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.

    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.