McIntosh RS250

Hinta

3 490,00 (sis. alv)

Tämän tuotteen voit ostaa tai tilata myymälästämme. Kysy lisää, pyydä tarjous, ota yhteyttä!
RS250 on McIntoshin edistynein ja tehokkain lifestyle-kaiutinjärjestelmä. RS250:een on integroitu kaikki tärkeimmät striimaustekniikat, kuten Spotify® Connect, TIDAL® Connect, Apple® AirPlay® 2, Bluetooth®, Chromecast ja Roon Ready. Kaikkien näiden sisäänrakennettujen teknologioiden avulla voit helposti suoratoistaa RS250:lle älylaitteistasi. Suositun RS200-kaiutinjärjestelmän seuraaja RS250 ei tarvitse erityistä ohjaussovellusta mobiililaitteelle; sen sijaan sitä voidaan kätevästi ohjata suoraan musiikkisovelluksista, jotka käyttävät yhteensopivia suoratoistotekniikoita.
Myös vanhemmat analogiset äänilähteet on huomioitu – MM Phono-liitännän ansiosta voit kytkeä MM- tai High Output MC-rasialla varustetun levysoittimesi ilman erillistä esivahvistinta.
TV- ja elokuvat kunnon äänentoistolla
RS250 sisältää myös HDMI ARC -liitännän, joten televisiolähetysten ja elokuvien äänimaailma pääsee aivan uudelle tasolle. Vanhemman television voit liittää optisella kaapelilla. Käyttö on kummassakin tapauksessa todella mukavaa, sillä television voimakkuussäätö ohjaa RS250-kaiutinjärjestelmää – joko ARC-yhteyden automatiikalla, tai optisen liitännän tapauksessa opettamalla television kaukosäätimen voimakkuuskomennot RS250:lle.
Innovatiivinen kaiutinpatteristo kompaktissa laitteessa
RS250 tarjoaa 650 wattia vakuuttavaa McIntosh-voimaa, joka on valjastettu peräti kahdeksan elementin käyttöön. Elementtirivistö sisältää kaksi kappaletta 4×6-tuumaisia bassokaiuttimia, neljä kappaletta 2-tuumaisia keskiääniä sekä kaksi kappaletta ¾-tuuman diskantteja. Subwoofer-liitäntä mahdollistaa ulkoisen aktiivisen subwooferin kytkemiseen matalien oktaavien täydentämiseksi, joskin suurin osa kuuntelijoista tuskin kaipaa ulottuvampaa toistoa, kuin mihin väkivahva RS250 jo yksinään kykenee. Bassokaiuttimen kotelo on suunniteltu uudelleen särön minimoimiseksi, ja laitteeseen on lisätty käyttäjäystävällinen säätö, jolla voidaan muokata bassotoistoa sopivaksi.
Studiolaatuista äänentoistoa ja monipuolista helppokäyttöisyyttä
McIntosh RS250 on yhteensopiva TIDAL HiFi 24-bit/192kHz korkearesoluutioisten digitaalisten musiikkitiedostojen Hi-Res-toiston kanssa. RS250 toimii myös Roon Ready -päätelaitteena. Bluetooth-yhteyksiin RS250 käyttää modernia 5.0-version tekniikkaa. Se tukee sekä korkean bittinopeuden Advanced Audio Coding (AAC) -standardia että Qualcomm® aptX™ HD:ta korkearesoluutioiseen äänentoistoon. Se sisältää myös Qualcomm aptX Low Latency -ominaisuuden, joka pienentää äänen viivettä dramaattisesti. Tuettuna on myös Apple AirPlay 2, joka tarjoaa monihuonemahdollisuuden, Siri-ääniohjauksen ja parannetun äänenlaadun.
RS250:ssä on optinen tulo digitaalisten lähteiden, kuten vanhempien televisioiden, liittämistä varten. MM phono-tulo ja AUX-tulo 3,5 mm stereoplugilla mahdollistavat analogisten musiikkilähteiden liittämisen. Kätevästi etupaneelissa sijaitseva standardi 6,3mm kuulokeliitäntä mahdollistaa henkilökohtaisen kuuntelutuokion. RS250 voidaan liittää kodin verkkoon langallisesti ethernet-yhteydellä tai langattomasti standardeilla Wi-Fi-yhteyksillä. Se on myös Google Assistant -yhteensopiva ääniohjauksen kanssa.
Valloittavan tyylikäs
McIntosh RS250 sisältää kaksi McIntoshin uutta digitaalista lähtötehon mittaria. Nämä mittarit ovat enemmän kuin yksinkertaisia LED-ilmaisimia. Nopeasti reagoivat mittarit käyttävät samoja luotettuja piirejä kuin McIntoshin analogisissa mittareissa äänisignaalien tunnistamiseen ja tiedon käsittelyyn; tulokset kuitenkin digitoidaan ja tulostetaan pulssimaisiksi pylväiksi, jotka mukailevat tuttujen analogisten mittareiden kaarevaa muotoa. Toteutus on moderni, näyttävä ja erittäin kestävä.
RS250 on tarpeeksi monipuolinen vastaamaan lähes minkä tahansa huoneen äänentoistotarpeisiin. Se on suunniteltu ensisijaisesti äänen suoratoistopalveluille, mutta siinä on tarpeeksi harkittuja ominaisuuksia ja liitettävyyttä, jotta se voi toimia kodin viihdejärjestelmän keskuksena. Laite huokuu klassisia McIntosh-design-elementtejä, kuten musta lasinen etupaneeli, valaistu logo ja mukavantuntuiset säätimet.
Tekniset tiedot
Lähtöteho:  650 W (400 W diskantti-/keskiäänet, 250 W basso)
Elementit:
2 kpl 20 mm nestetäytteistä titaanidome-diskanttia
4 kpl 50 mm käännetyillä titaanikartioilla
2 kpl 4×6 tuuman pitkäiskuista bassoelementtiä (kaiuttimen pohjaan piilotettuna)
Digitaaliliitännät: HDMI/optinen
32 kHz – 192 kHz, 24-bittinen, tukee Dolby Digital- ja  DTS -signaaleja
Tuloherkkyys (nimellisteholle): 2 Vrms analoginen
Suurin analoginen tulosignaali
2,2 Vrms
Taajuusvaste: 40 Hz – 20 000 Hz
Jakotaajuudet: 275Hz ja 4000Hz
Subwoofer-liitännän taajuusvaste: 20 Hz – 500 Hz (100 Hz akustinen suoto)
Suoratoistotuki:
Apple AirPlay 2, Google Chromecast, Spotify Connect, Tidal Connect, Roon
Mitat (LxKxS): 62,99 x 14,48 x 32,4 cm
Paino: 13,3 kg

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.

    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.