McIntosh RS150

Hinta

1 490,00 (sis. alv)


Toimitusaika: 2 viikkoa tai enemmän
McIntosh RS150 on loistava tuote sukeltaa ensimmäistä kertaa McIntoshin legendaariseen äänenlaatuun ja estetiikkaan – tai tietysti laajentaa mahdollisesti kuunteluhuoneessasi jo kokemaasi McIntosh-fiilistä muihin huoneisiin. RS150:n maltillinen koko mahdollistaa laitteen sijoittamisen lähes mihin tahansa kotona, vapaa-ajan asunnollasi tai toimistossa.
Suositun RS100-kaiuttimen korvaaja RS150 on saanut useita harkittuja päivityksiä. Tärkein niistä on kaiuttimen käytön ja hallinnan yleinen parantuminen. Koska RS150 ei enää tarvitse erityistä ohjaussovellusta, sitä voidaan ohjata kätevästi suoraan tärkeimmistä suoratoistosovelluksista, jotka käyttävät standardeja suoratoistotekniikoita. Spotify® Connect, TIDAL® Connect, Apple® AirPlay® 2, Bluetooth®, Chromecast ja Roon Ready avulla voit helposti suoratoistaa RS150:lle älylaitteistasi.
Harkittuja parannuksia
RS150:n teho on peräti kaksinkertaistunut edeltäjästään: bassokaiutin hyötyy nyt 90 watin ja diskantti 30 watin vahvistimesta. Bassoelementti on samalla päivitetty 4-tuumaisesta 5,25-tuumaiseen; tämä yhdessä suuremman sekä tukevamman kotelon kanssa tuottaa enemmän tehoa pienemmällä säröllä ja syvemmällä ulottuvuudella. Basson tasolle on älykäs säätö, joka varmistaa kaiuttimen sopivuuden sijoituspaikan akustiikkaan ja kuuntelumieltymyksiisi.
Studiolaatuista äänentoistoa ja monipuolista helppokäyttöisyyttä
RS150 on yhteensopiva TIDAL HiFi 24-bit/192kHz korkearesoluutioisten digitaalisten musiikkitiedostojen Hi-Res-toiston kanssa. RS150 toimii myös Roon Ready -päätelaitteena. Bluetooth-yhteyksiin RS150 käyttää modernia 5.0-version tekniikkaa. Se tukee sekä korkean bittinopeuden Advanced Audio Coding (AAC) -standardia että Qualcomm® aptX™ HD:ta korkearesoluutioiseen äänentoistoon. Se sisältää myös Qualcomm aptX Low Latency -ominaisuuden, joka pienentää äänen viivettä dramaattisesti. Tuettuna on myös Apple AirPlay 2, joka tarjoaa monihuonemahdollisuuden ja parannetun äänenlaadun – aseta esimerkiksi useampi RS150 ja RS250 toistamaan samaa musiikkia eri huoneissa.
RS150 voidaan liittää kodin verkkoon langallisesti ethernet-yhteydellä tai langattomasti standardeilla Wi-Fi-yhteyksillä. Se on Apple Sirin lisäksi Google Assistant -yhteensopiva ääniohjauksen mahdollistamiseksi.
Valloittavan tyylikäs
RS150 sisältää McIntoshin uuden digitaalisesti toimivan lähtötehon mittarin. Tämä mittari on enemmän kuin yksinkertainen LED-ilmaisin. Nopeasti reagoiva mittari käyttää samoja luotettuja piirejä kuin McIntoshin analogisissa mittareissa äänisignaalien tunnistamiseen ja tiedon käsittelyyn; tulokset kuitenkin digitoidaan ja tulostetaan pulssimaiseksi pylvääksi, joka mukailevat tuttujen analogisten mittareiden kaarevaa muotoa. Toteutus on moderni, näyttävä ja erittäin kestävä.
McIntosh RS150 huokuu klassisia McIntosh-design-elementtejä, kuten musta lasinen etupaneeli, valaistu logo ja mukavantuntuiset säätimet tarjoten ainutlaatuista omistamisen iloa jokaiseen päivään ja tunnelmaan.

 

Tekniset tiedot
Lähtöteho:  120 W (30 W diskantti, 90 W keskiääni/basso)
Elementit:
1 kpl 20 mm nestetäytteinen titaanidome-diskantti
1 kpl 5,25 tuuman pitkäiskuinen basso-keskiäänielementti
Taajuusvaste: 48 Hz – 20 000 Hz
Jakotaajuus: 2000Hz
Suoratoistotuki:
Apple AirPlay 2, Google Chromecast, Spotify Connect, Tidal Connect, Roon
Mitat (LxKxS): 19,5 x 36,8 x 21,9 cm
Paino: 8,4 kg

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.

    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.