Genelec G Two B & Denon CEOL N12

Hinta

Original price was: 1 844,00€.Current price is: 1 649,00€. (sis. alv)

Toimitusaika: 2-5 arkipäivää

Genelec G Two B-aktiivikaiuttimet ja Denon CEOL N12-yhdistelmälaite nyt yhdessä pakettihintaan 1649€

Paketti sisältää;

Denon CEOL N12-yhdistelmän, jossa mm. HEOS-verkkosoitin, jossa Spotify-ja TIDAL-musiikkipalvelut sekä internetradio käytettävissä suoraan. Mukana myös FM-radio ja cd-soitin. Bluetooth in/out ja AirPlay2-vastaanotto. HEOS-monihuonelaajennettavuus ympästi kotiasi. Etuvahvistin äänenvoimakkuussäädöllä. HDMI ARC-tulo television äänelle ja 3,5mm optinen digitaalitulo. Analogiset aux- ja phono-levysoitintulo. Kaiutinlähdöt pre out aktiivikaiuttimille ja perinteiset kaiutinlähdöt passiivikaiuttimille. Valikosta valittavissa, kumpaa käytät. Käyttö HEOS-sovelluksella ja kauko-ohjaimella. Musta ja valkoinen.

Genelec G Two B kotimaiset aktiivikaiuttimet Iisalmesta. Puhdasta ääntä alumiinivaletussa, resonoimattomassa kotelossa. Valkoinen, musta ja raw-viimeistely.

Mainitse toivomasi värit laitteelle ja kaiutinparille tilatessasi

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.

    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.