Unison Research Triode 25

Hinta

3 749,00 (sis. alv)

Toimitusaika: 2 viikkoa tai enemmän

Unison Researchin syntymän 25-vuotisjuhlan kunniaksi päivitimme legendaarisen ja suositun Triode 20:n, ja nimesimme sen tilanteeseen sopivasti Triode 25:ksi.

Triode 25 on edeltäjänsä tavoin push-pull-kytketty vahvistin, jonka päätevaiheessa käytetään EL34-putkia.Vahvistin toimii ultralineaarisesti AB-luokassa.

Uusi Triode 25 -vahvistin on kokenut pitkän ja huolellisen suunnittelu- ja testausvaiheen, vaikka sen edeltäjän, Triode 20:n, rakentamisesta on jo saatu huomattavaa kokemusta. Triode 25 voi toimia kahdessa tilassa: triodi ja pentodi. Jälkimmäinen pystyy tuottamaan yli 45 watin enimmäistehon kanavaa kohden 6 ohmin kuormalla harmonisen särön pysyessä erittäin maltillisena koko taajuuskaistalla. Triodi-kytkettynäkin tehoa saadaan 25W per kanava.

Push-pull-piiri sisältää loppuvaiheen, jossa on kaksi tehoputkea, jotka on tarkoitettu audiosignaalin positiivisten puoliaaltojen ja negatiivisten puoliaaltojen vahvistamiseen. Äänisignaalin asianmukainen rekonstruointi annetaan sitten lähtömuuntajalle, joka symmetrisen rakenteensa ansiosta mahdollistaa erittäin lineaarisen signaalin. Seuraavassa on lueteltu joitakin tärkeimpiä ja merkittävimpiä etuja, joita push-pull-rakenteella on tämäntyyppisessä vahvistinsuunnittelussa:

– Suurempi lähtöteho
– Suurempi hyötysuhde ja siten vähemmän lämpöä, mikä vaikuttaa myönteisesti lähtöputkien kestävyyteen ja säästää merkittävästi energiakustannuksia
– Lähtömuuntajan staattisen polarisaation puuttuminen, mikä johtaa tämän osan parempaan suorituskykyyn

Laadukkaan äänen varmistamiseksi push-pull-kokoonpanolla varustetussa vahvistimessa on kuitenkin välttämätöntä, että kaikki yksittäiset vahvistusvaiheet, erityisesti kaksi puoliulostulovahvistinta, suunnitellaan ja rakennetaan huolellisesti vaarallisten ja haitallisten epäharmonisten säröjen muodostumisen estämiseksi. Tämä pätee vielä merkittävämmin lähtömuuntajaan.

Helppokäyttöisellä mittarinäytöllä varustetulla bias-säädöllä varmistut putkien optimaalisesta käyttöjännitteestä ja pitkästä käyttöiästä.

Upea metallikehikko suojaa halutessasi putket pieniltä tai muuten uteliailta sormilta.

Kauko-ohjain

 

Nyt myymälässä!

 

Lisätiedot

Viimeistely

musta etulevy, kirsikkapuu etulevy

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.

    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lähtöteho: Triodi-tilassa noin 25 W per kanava, Pentodi-moodissa noin 45 W per kanava
Päätekonfiguraatio: Push-Pull, ultralineaarinen AB-luokka
Putket: 2 x ECC83 (12AX7), 1x ECC82 (12AU7), 4x EL34 (6CA7)
Sisääntuloimpedanssi: 47 kOhm / 50 pF
Negatiivinen takakisinkytkentä: 5 dB tai 1.8 dB
Sisääntulot: 4 RCA-stereo, 1 USB-audio
Lähdöt: 1 RCA-stereo tallentimelle, 1 RCA-stereo Sub Out subwooferille tai ulkoiselle päätevahvistimelle
Lähtöliittimet: 2 + 2 tukevat naparuuvit
Kaukosäädin
Virrankulutus: maksimi 300 W
Mitat (L x K x S): 300 x 200 x 450 mm
Paino: 20 kg