Yamaha RX-A8A

Hinta

3 499,00 (sis. alv)


Toimitusaika: 6-12 arkipäivää

Yamahan kotiteatterivahvistimien kuningasmalli. Aventage-sarjan 11.2-kanavainen AV-viritinvahvistin.

RX-A8A on Yamahan innovatiivisin AV-vastaanotin. Huippulaadukkaat komponentit ja tekniikka luovat vertaansa vailla olevan kokemuksen elokuvaan ja musiikkiin. Voit uppoutua täysin siemauksin rikkaaseen äänimaisemaan ja huippuluokan kuvaan.

MusicCast-langaton monihuonevastaanotto ja lähetys. Langattomat takakaiuttimet Yamaha MusicCast 20- ja MusicCast 50- kaiuttimien avulla. Huippuluokan erillislaitteista CX-A5200 ja MX-A5200 pohjautuva arkkitehtuuri, konsepti ja materiaalit. Erilliskomponentein toteutetut päätevahvistinpiirit takaavat äänenlaadun ja dynamiikan. Tyylikäs ulkoasu. Uusimmat ääniformaatit, DTS-X ja Dolby Atmos, Yamahan Cinema DSP HD3-tuella. Nyt myös Auro 3D-äänimaailma. (myöhemmin päivityksen kautta)

Yamahan ainutlaatuinen Surround AI-äänikäsittely. Analysoi ja optimoi reaaliaikaisesti toistettavan sisällön, taustamusiikin, dialogin ja äänitehosteiden tilaääniefektin kohtauksen mukaisesti. Entistä nopeammin ja tarkemmin 64-bittisellä prosessoinnilla ja Qualcomm QCS407 DSP-piirillä.

Tukee kaikenkattavasti 8K-/4K-resoluutioita ja suuremman virkistystaajuuden ratkaisuja – voidaan yhdistää saumattomasti HDMI-järjestelmään yhdellä parannetulla kaapelilla. 8K takaa mukaansatempaavan katselukokemuksen ja kahdenkertaisen vaaka- ja pystysuuntaisen resoluution ja nelinkertaisen pikselimäärän 4K-kuvaan verrattuna. Yhdessä 60 Hz:n virkistystaajuuden kanssa erittäin vauhdikas sisältö näytetään sujuvasti ja tarkasti. 4K / 120 Hz tekee erittäin nopeasta UHD-videosta selkeää ja äärimmäisen tarkkaa, mikä on erinomainen etu urheilun, toimintaelokuvien, hyvää suorituskykyä vaativan pelaamisen ja VR-pelaamisen aikana. (8K-ominaisuudet päivityksen avulla myöhemmin)

Monipuoliset ominaisuudet ja mahdollisuudet, mm. Qobuz-, TIDAL-, Deezer- ja Spotify Connect-musiikkipalvelut, AirPlay2, Bluetooth, LAN ja WiFi, 4K-kuvan läpivienti ja skaalaus, 4:4:4-väriavaruus, HDCP 2.2-tuki, MusicCast Controller App ja Yamaha AV Controller App ym. HDMI-liitännät 7 x sisään ja 3 x ulos. Dolby Vision-, HDR 10+(päivityksen avulla myöhemmin), HLG- ja BT2020 UHD-tuki 4K-kuvalle. ALLM,VRR,QMS,QFT-ominaisuudet pelien optimaaliseen hyödyntämiseen (päivityksen avulla myöhemmin). Tuki myös 21:9 kuvasuhteen kuvalle. YPAO R.S.C.-digitaalinen huonekorjain 64-bittisellä ekvalisaattorilla.

Balansoidut XLR-tuloliitännät. Balansoidut XLR-pre out-lähdöt etukanaville esim.aktiivikaiuttimille. RCA-pre out-lähdöt kaikille kanaville. Zone 2-pre out ja speaker out-monihuoneominaisuudet. Zone 3 pre out ja Zone 4 HDMI. DSD-, FLAC-, AIFF- ja WAV-äänimahdollisuudet. Analogiset tulot mm. levysoittimelle.

Laadukkaat 2 x ESS Sabren 9026 Pro DA-muuntimet. High Slew Rate-vahvistinmodulit tuottavat huippuluokan dynamiikan ja äänen puhtauden. Resonoimaton A.R.T.-runkorakenne ja viisi jalkaa eliminoi resonansseja. Control 4-ohjaus yhteensopivuus. Esiohjelmoitu kauko-ohjain. Musta.

Takuu 5 vuotta rekisteröimällä tuote yamaha.fi-sivustolla

Mitat 435 x 192 x 477 mm. Paino 21,4kg.

 

 

 

” 5 stars ”  STEREO+ (Norja)

” Product of The Year 2021-2022 ”  Stereo+ (Norja)

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.

  Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

A8A – 11.2-kanavainen huippulaadukas AVENTAGE, jossa on SURROUND:AI, seitsemän HDMI-sisääntuloa ja kolme HDMI-uloslähtöä, sekä viimeisin Qualcomm QCS407 DSP-piiri.

 • 11.2-kanavainen voimakas tilaääni Zone2/3/4-toiminnolla
 • Wi-Fi, Bluetooth®, AirPlay 2, Spotify Connect ja MusicCast-monihuonejärjestelmä
 • AURO 3D laiteohjelmistopäivityksellä
 • Dolby Atmos®- ja DTS:X®-äänentoisto CINEMA DSP HD3:lla
 • Surround:AI-toiminto optimoi tilaääniefektin automaattisesti reaaliajassa
 • HDMI™-liitännät, 7 tuloa ja 3 lähtö, 8K / 60 Hz, 4K / 120 Hz
 • Pelaamisen erikoistoimintoja (ALLM, VRR, QMS,QFT) laiteohjelmistopäivityksellä
 • Kaksi ESS SABRE ES9026PRO Ultra DAC:tä tuottavat huippuluokan konversion
 • YPAO™-R.S.C., joka on varustettu 3D-toiminnolla, monipistemittauksella ja tarkalla taajuuskorjaimella
 • Ääniohjaus Alexa- ja Google Assistant -laitteiden kanssa. * Saatavuus vaihtelee alueittain.